Pierwsz± wędkuj±c± kobiet± była Juliana Bernes (Barnes) – autorka traktatu o my¶listwie, który wraz z rozprawami o sokolnictwie i heraldyce ukazał się w Anglii w 1486 roku. Wolumin nosi nazwę "Księga z St. Albans". W uznaniu zasług federacja wędkarska International Game Fish w 1998 roku przyznała jej miejsce z Salonie Chwały (Hall of Fame).
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 471 Zalogowani 0 Wszyscy 471
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Lut 07, 2017 6:45 pm Temat postu: Zimowe spotkanie na lodzie 2017.
Zapraszamy Serdecznie na zimowe spotkanie w agroturystyce.
Termin spotkania to 16.02 - 19.02 Gospodyni zapewnia, że będzie lód. Będziemy mieli ¶widry, trochę zanęty i przynęty. Warto zabrać ciepłe ubrania typu "sztormiak". Będzie trochę atrakcji ogniskowo-karkówkowo-kiełbasianych, podlanych różnymi takimi .
Agroturystyka Jaroch
ul. Bohaterów Wrze¶nia 25
86-182 ¦wiekatowo
jjjan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Lut 07, 2017 8:47 pm Temat postu:
Jak karkówkowo i kiełaskowo, to ja się zgłaszam
darogryf Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino
Wysłany: Czw Lut 09, 2017 9:56 am Temat postu:
Pany i ja chętnie się pojawię, tylko łapać ryb pod lodem nie potrafię. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Lut 10, 2017 12:01 pm Temat postu:
To będziesz łapał karkówkę
darogryf Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino
Wysłany: Pon Lut 13, 2017 9:17 pm Temat postu:
Karkówka całkiem fajna jest. Jak przygotuje j± Dz±s.
Odnalazłem nawet wędkę podlodow± i dwie mormyszki. Co z tym zrobić to nie wiem. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.