Przeciętna długo¶ć życia wybranych gatunków ryb: sum 60 lat, piskorz 20 lat, sandacz 15 lat, leszcz 14 lat, szczupak 10 lat, okoń 10 lat, węgorz 50 lat, jesiotrowate 100 lat.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 470 Zalogowani 0 Wszyscy 470
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Czw Cze 22, 2017 9:24 am Temat postu: Zalew Szczecinski
Zalew to też wody morskie. Dotychczas próbowali¶my wodowania i łowienia na jego obrzeżach, od strony Wolina i jeszcze dalej od Dziwnowa. Chciałbym połowić na jego bardziej otwartych wodach, jednak nie bardzo wiem gdzie można by się zwodować. Z Wolina trzeba płyn±ć 3-4km. Może kto¶ poda jakie¶ miejsce gdzie da się zwodować łódkę
Bardziej patrzyłem na Skoszewo, jest po tej stronie mostu i bardziej centralnie.
Sułomino ogl±dałem, ale bez wiedzy o znajduj±cym sie tam kampingu. Ceny jednak powalaj± na kolana. Kamper, osoby, łódka, slipowanie to normalnie ***** nocleg w hotelu
Powyżej kampingu widać jak±¶ plażę, ale nie widać już szczegółów dojazdu i możliwo¶ci wodowania.
the_animal Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Cze 22, 2017 7:51 pm Temat postu:
W sumie to poszukałem tylko na mapie Cen nie ogl±dałem, ale ... jak by¶ był to zrób relację , podaj koszta i napisz jak było. Wiem, że wiele osób się tym tematem interesuje _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 7:07 am Temat postu:
Cennik
WJAZD SAMOCHODU|MOTOCYKLA 10 PLN
SAMOCHÓD CAMPINGOWY 50 PLN
SAMOCHÓD Z PRZYCZEPˇ CAMPINGOWˇ 50 PLN
POBYT 1 OSOBY 20 PLN
POBYT 1 DZIECKA DO LAT 13 10 PLN
NAMIOT 2-6 OSOBOWY 15 PLN
NAMIOT >6 OSOBOWY 20 PLN
POBYT PSA NA POLU 10 PLN
PODَCZENIE DO PRˇDU 20 PLN/doba
SLIPOWANIE ŁODZI, JACHTÓW 20 PLN
POSTÓJ ŁODZI, JACHTÓW 20 PLN
APARTAMENT DLA 6os. /min. 2 noce 500 PLN
POKÓJ W DOMKU dla 1 os. 100 PLN
ze ¶niadaniem 130 PLN
POKÓJ W DOMKU dla 2 os. 150 PLN
ze ¶niadaniem 190 PLN
DODATKOWA OSOBA W DOMKU - DOSTAWKA 40 PLN
ze ¶niadaniem 60 PLN
POBYT PSA W DOMKU* 25 PLN
Dzieci do lat 5 - bezpłatnie
*kaucja za psa w domku - 100PLN
Korzystanie z pryszniców, toalet, kuchni turystycznej, zlewni toalet chemicznych oraz pobór wody - w cenie pobytu.
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 7:16 am Temat postu:
Ja też na razie ogl±dam z lotu ptaka.
Dokładniejsze dane Camping
My¶lałem by dzi¶ zaprzęgn±ć łódkę do kampera i rozpoznać sytuację bojem, ale pogoda jest taka, że się bojem
Malgi Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 11:18 am Temat postu:
No, dzi¶ w nocy w Dziwnówku była burza z piorunami, teraz leje i jest zimno. Morze szumi, więc jest fala...
Nawet w pokoju kilkaset metrów od plaży słychać _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 11:30 am Temat postu:
Gosia dobijasz mnie Brałem na dzisiaj poważnie pod uwagę Dziwnów, Wolin albo Odrę u Darka. Jednak Twój post i prognozy na następne dni podnosz± ci¶nienie... ale krwi
krzysztofCz RZEP
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 11:33 am Temat postu:
Malgi napisał:
No, dzi¶ w nocy w Dziwnówku była burza z piorunami, teraz leje i jest zimno. Morze szumi, więc jest fala...
Nawet w pokoju kilkaset metrów od plaży słychać
A w ogóle co Ty tam robisz ...ryby czy wypoczynek zdrowotny
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 12:44 pm Temat postu:
krzysztofCz napisał:
Malgi napisał:
Nawet w pokoju kilkaset metrów od plaży słychać
W ogóle to mnie tutaj ZUS uzdrawia :-)
Po tym pobycie może będę umiała na grzybki chodzić. _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...
jjjan Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 4:18 pm Temat postu:
krzysztofCz napisał:
Gosia ł o w i
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 7:30 pm Temat postu:
jjjan napisał:
krzysztofCz napisał:
Gosia ł o w i
Nie łowię, ale łapię....
promienie słońca na skórę, jod w płuca, drobinki zdrowia na zabiegach... _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...