Szanowni koledzy chciałbym "polecić" wam sklep wędkarski "Pandion". Sklep ten prowadzi sprzedaż również przez internet. Zalet± tegoż sklepu s± wyj±tkowo niskie i zachęcaj±ce ceny oferowanych pełnowarto¶ciowych produktów. Strona internetowa jak i prezentacja produktów oraz ich wybór w tym składanie zamówienia jest całkiem czytelne, proste i na przyzwoitym poziomie. Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu, prawie natychmiast otrzymujemy informację o naszym zamówieniu i jego realizacji. I tu kończy się sielanka.
Sklep przyj±ł bardzo prost± i skuteczn± realizacje złożonych zamówień. Nie ma tu napinania się i spinki, aby wysłać przesyłkę w ci±gu dni, tygodni czy miesi±ca. Sklep realizuje zamówienia według pór roku. Zamawiasz na jesień, otrzymujesz na zimę. Do tego nie zdarzyło sie jeszcze, aby sklep zamówienia nie zrealizował. Oczywi¶cie o tym nie informuje swoich potencjalnych klientów. U niektórych powoduje to irytacje, zdenerwowanie oraz nieodpart± chęć anulowania zamówienia. Zniecierpliwieni wysyłamy zapytania, ponaglaj±ce e-mail czy dokonujemy prób nawi±zania kontaktu telefonicznego na numer podany przez sklep. Jednak ów sklep pojęcie komunikacji, wymiany informacji oraz "szybko¶ci" reakcji wynosi na nieznane przez niektórych z nas poziomy. Bo w końcu to nie sztuka działać na zasadzie - dzis pytanie - dzis odpowiedĽ, czy też dodzwonienie się na działaj±cy nr telefoniczny. Personel sklepu sprawdza wytrzymało¶ć klientów na stres, opanowanie, obci±żenie psychiczne i cierpliwo¶ć nie mniej niż instruktorzy jednostki GROM, swoich rekrutów. Aby dotrwać do końca, finałem którego jest otrzymanie przesyłki z naszym zamówieniem musimy pamiętać, że sklep 'Pandion" nie jest dla mięczaków, a nawet nie dla płaziaków czy gadziniaków. Tu do końca realizacji zamówienia dotrwaj± tylko pełnowarto¶ciowe ssaki z ogromnymi jajami. Dlatego je¶li chcesz się sprawdzić, czy jeste¶ twardy, wytrzymały i cierpliwy oraz wyrozumiały, sklep "Pandion" przyjmie to wyzwanie. Nagrod± jest dobry towar i spore oszczędno¶ci. _________________ Lecek
Aby dotrwać do końca, finałem którego jest otrzymanie przesyłki z naszym zamówieniem musimy pamiętać, że sklep 'Pandion" nie jest dla mięczaków, a nawet nie dla płaziaków czy gadziniaków. Tu do końca realizacji zamówienia dotrwaj± tylko pełnowarto¶ciowe ssaki z ogromnymi jajami. .
W końcu się doczekałem swojego zamówienia. Na szczę¶cie nie potrzebowałem haczyków na już. Na spoko przetrzymałem półtora miesi±ca. _________________ Lecek
jjjan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Sob Lut 04, 2017 8:18 pm Temat postu:
Z Chin droga jest dłuuuga
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Nie Lut 05, 2017 4:46 pm Temat postu:
Te akurat Japanase. Czyli jeszcze z bardziej daleka. _________________ Lecek
Wysłany: Pią Paż 13, 2017 10:23 am Temat postu:
Po prostu nie wierzę sam w to co zrobiłem. Podpuszczony przez swoj± ciekawo¶ć oraz tym, że dysponuje spor± ilo¶ci± czasu na czekanie, cierpliwo¶ci± i ogólnie wszystko w d..., po raz drugi ponowiłem zamówienie w sklepie Pandion. Ponoć idiotyzmy chodz± parami. A to że człowiek uczy sie na błędach jest nie prawd±. Tym razem skusiłem się na żyłki przyponowe w wersji tzw. podlodówki. Najpierw zrobiłem zamówienie, zapłaciłem po czym skonsultowałem sie z koleg± z kadry podlodowej okręgu NS, o co chodzi w tych żyłkach, że akurat te i podlodowe? Bez szaleństw do wykorzystania na przypony muchowe, zamówiłem Mikado. Kolega mnie u¶wiadomił, że większo¶ć tzw. żyłek "Ala - podlodówek", to przewijane po sezonie inne normal żyłki, z dużych szpul na małe, aby łatwiej sprzedać. Sklep Pandion podtrzymuje swoj± legendę i nie zawodzi. Czekam już na towar od 14 wrze¶nia.
Opłacone zamówienie oraz dopłata do kuriera. Jak to w ich zwyczaju telefon kontaktowy wył±czony i żadnych odpowiedzi na monity e-mail.
Moja małżonka ma do¶wiadczenie w rozmowach z nierzetelnymi sprzedawcami przez neta, ale za min wytoczę działa w stylu małe straszonko rzecznikiem klienta i urzędem ds. poczekam jeszcze. Pewnie na spoko do końca tego miesi±ca. Czas tak szybko płynie _________________ Lecek
Tiur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec
Wysłany: Pią Paż 13, 2017 12:12 pm Temat postu:
lecek napisał:
Po prostu nie wierzę sam w to co zrobiłem. Podpuszczony przez swoj± ciekawo¶ć oraz tym, że dysponuje spor± ilo¶ci± czasu na czekanie, cierpliwo¶ci± i ogólnie wszystko w d..., po raz drugi ponowiłem zamówienie w sklepie Pandion. Ponoć idiotyzmy chodz± parami. A to że człowiek uczy sie na błędach jest nie prawd±. Tym razem skusiłem się na żyłki przyponowe w wersji tzw. podlodówki. Najpierw zrobiłem zamówienie, zapłaciłem po czym skonsultowałem sie z koleg± z kadry podlodowej okręgu NS, o co chodzi w tych żyłkach, że akurat te i podlodowe? Bez szaleństw do wykorzystania na przypony muchowe, zamówiłem Mikado. Kolega mnie u¶wiadomił, że większo¶ć tzw. żyłek "Ala - podlodówek", to przewijane po sezonie inne normal żyłki, z dużych szpul na małe, aby łatwiej sprzedać. Sklep Pandion podtrzymuje swoj± legendę i nie zawodzi. Czekam już na towar od 14 wrze¶nia.
Opłacone zamówienie oraz dopłata do kuriera. Jak to w ich zwyczaju telefon kontaktowy wył±czony i żadnych odpowiedzi na monity e-mail.
Moja małżonka ma do¶wiadczenie w rozmowach z nierzetelnymi sprzedawcami przez neta, ale za min wytoczę działa w stylu małe straszonko rzecznikiem klienta i urzędem ds. poczekam jeszcze. Pewnie na spoko do końca tego miesi±ca. Czas tak szybko płynie
Kto bogatemu zabroni . A tak na poważnie to wł±czyłem stronę sklepu i ogl±dn±ć co tam jest. I w tabelce kontakt widzę "Pandion
ul.Piastowska 10
58-200 Dzierżoniów
tel.: +48 881 781 856 nieczynny do odwołania". Więc możliwe, że sklep zawiesił działalno¶ć a nie wygasił strony
Wysłany: Nie Paż 15, 2017 3:25 pm Temat postu:
Tu chodzi chyba o nieczynny nr telefonu. Po złożeniu zamówienia normalnie otrzymuje się potwierdzenie i nr zamówienia. Według informacji to, normalny czas realizacji ¶rednio (jak pisz±) 10 dni roboczych.
Czyli spoko trzy tygodnie. Ostatnio czekałem ponad miesi±c. Termin realizacji min±ł, a mnie powoli zbiera się na poproszenie o zwrot. Dam im jednak szansę. _________________ Lecek
Wysłany: Wto Paż 24, 2017 10:25 am Temat postu:
Czekałem do poniedziałku, aby ostatecznie "rozprawić" się ze sklepem. Czyli zaż±dać zwrotu pieniędzy, z jednoczesna informacj±, że je¶li ¶rodki nie wróc± bezzwłocznie na moje konto, powiadomię stosowne organa
A tu dzi¶ odbiera info ze sklepu (po ponad miesięcznym milczeniu)
Numer zamówienia: 13301606
Towar wysłany
pandion@op.pl
Dziękujemy za zakupy zapraszamy ponownie...
No nie wierzę. Czyli jeszcze miesi±c czekania na kuriera. _________________ Lecek
farti Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: ...
Wysłany: Wto Paż 24, 2017 5:23 pm Temat postu:
Gdyby¶ potrzebował co¶ na wiosnę , nie czekaj z zamówieniem.
Wysłany: Pon Paż 30, 2017 2:06 pm Temat postu:
Jest, jest, jest. Wieczorow± por± przyjechał kurier. Podrzucił przesyłkę do ochrony i uciekł Otworzyłem iii.. kicha. Haczyki nie te. Miały być z oczkiem, a s± klasyczne z uszkiem, czy jak to woli "łopatka" do wi±zania żyłki. Przeadresowałem i odesłałem z powrotem. Miesi±c z głowy. Oczywi¶cie nie mam co liczyć na odpowiedĽ na mail. Wysłałem poleconym na adres nadawcy, który jest inny niż sklepu. Nie mogę się doczekać kolejnych tam zakupów _________________ Lecek
Ostatnio zmieniony przez lecek dnia Pon Paż 30, 2017 2:09 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Paż 30, 2017 2:07 pm Temat postu:
lecek napisał:
Jest, jest, jest. Wieczorow± por± przyjechał kurier. Podrzucił przesyłkę do ochrony i uciekł Otworzyłem iii.. kicha. Haczyki nie te. Miały być z oczkiem, a s± klasyczne z uszkiem, czy jak to woli z "łopatka" do wi±zania żyłki. Przeadresowałem i odesłałem z powrotem. Miesi±c z głowy. Oczywi¶cie nie mam co liczyć na odpowiedĽ na mail. Wysłałem poleconym na adres nadawcy, który jest inny niż sklepu. Nie mogę się doczekać kolejnych tam zakupów