Wg naukowców amerykańskich 23 % cało¶ci połowów morskich populacji zagrożonych wyginięciem stanowi połowy amatorskie. W okresie wakacyjnym w południowym Atlantyku amatorzy łapi± 38 % wszystkich łowionych ryb, wzdłuż wybrzeża Pacyfiku - 59 %, a w Zatoce Meksykańskiej aż 64 %.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 461 Zalogowani 0 Wszyscy 461
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
W zwi±zku ze zbliżaj±c± się okr±gł± rocznic± urodzin najstarszego grziba czyli po prostu naszego old_rysia składam Mu najlepsze życzenia zdrówka, zdrówka, zdrówka... i jeszcze spełnienia wielu marzeń, nie tylko wędkarskich
O wieku się nie mówi, więc nie powiem, która to rocznica ale... niech z nami będzie co najmniej przez następne 65 lat
Tiur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 11:11 am Temat postu:
SpóĽnione Sto lat Rysiu. Taaaaaaaaakich ryb i dużo grzibów, Niekoniecznie starych
lecek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 12:25 pm Temat postu:
Gor±co i serdecznie się doł±czam. _________________ Lecek
Zenon Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 2:38 pm Temat postu:
Oldi
TAAAAAAAAAAAAAAAAkich ryp:)i TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkich ryb,
i TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYle zdrówka
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 5:59 pm Temat postu:
Tiur napisał:
SpóĽnione Sto lat Rysiu. Taaaaaaaaakich ryb i dużo grzibów, Niekoniecznie starych
Kamil... nie masz spóĽnienia, to ja wyskoczyłem wcze¶niej (09lipiec) bo chciałem być pierwszy
mario_z Łowca Szczupaka i Suma
Kraj: Polska Miejscowość: Lublin
Wysłany: Wto Lip 03, 2018 7:46 pm Temat postu:
Oldi wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Sro Lip 04, 2018 3:25 pm Temat postu:
Rysiu - wszelkiej pomy¶lno¶ci i zdrówka! I... b±dĽ nadal Oldim! ;)
jjjan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Sob Lip 07, 2018 2:30 pm Temat postu:
Kochany Oldiku, ja Wlodek, życzę Tobie , kochany solenizancie WSZELKIEJ POMYSLNOSCI W ZYCIU!!!
RYSZARDZIE, ja DZas życzę Ci, żeby węgiel który wydobywales, nigdy nie był starszy od CIEBIE.
Ja jjjan, życzę Ci żeby¶ drugie sto lat na swojej drodze spotykał ryby starsze od Siebie, zebys Gosie cze¶ciej nosil na rekach, zebys Pogawedek nie mial w grzybni.
100 lat !!! 💛
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Sro Lip 11, 2018 7:52 pm Temat postu:
Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia urodzinowe.
Może jeszcze kiedy¶ razem powędkujemy przy kufelku piwa.