Wysłany: Czw Sty 09, 2020 11:58 am Temat postu: Wodery
Kiedy¶ miałem neopreny, były dobre do kiedy nie poczuły morskiej wody. Kupiłem więc parę lat temu Demary. Dzisiaj wlazłem do morza i poczułem się mokry. Na zewn±trz nic na nich nie widać, ale ciekn±. Może kto¶ może na morze polecić jakie¶
Łódk± na razie nie mam możliwo¶ci się wodować i muszę włazić do morza na nogach
Tiur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 7:27 pm Temat postu:
Je¶li chcesz gumowe to pros jest wart csny. No i ciężkie do zajechania
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 8:24 pm Temat postu:
Tylko czy wytrzymaj± słon± wodę
neopreny wytrzymały kilka lat a chyba po dwóch sezonach w morzu zaczęły się pocić na pocz±tku, a póĽniej już ciekły na szwach. Te Demary zachowały się trochę lepiej, tzn dłużej wytrzymały sól, dopiero dzisiaj zaczęły ciekn±ć i to wła¶ciwie nie wiem którędy. Na jednej nodze miałem mokro na udzie, na drugiej na łydce.
Coraz czę¶ciej my¶lę o łódce kabinowej to może już żadne nie będ± mi potrzebne.
Tiur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 8:38 pm Temat postu:
Ja swoje katuje do wszystkiego. Od wiosennego pstragowania po grube brodzenie w mule i krzaczorach. Maja 2 minusy. S± szerokie do¶ć ale to z wiosny na plus bo można być grubo ubranym w nich. A drugi to, że ja mam szare i widać na nich po kilku latach jakie¶ brudoprzebarwienia. Poza estetyk± spełniaj± swoje funkcje. Czego nie można powiedzieć o np oddychaj±cych s¶iochach, które u mnie sezonu nie wytrzymały i ciekły jak szalone. A kabinówka też dobre wyj¶cie
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Sty 10, 2020 12:36 pm Temat postu:
Jak wiesz to, że s± szerokie to w moim przypadku może być zaleta
Ty masz gumowe czy jaki¶ inny materiał