Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
linisko Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zamo¶ć |
Wysłany: Sro Paż 29, 2003 8:33 pm Temat postu: Kto na nowego sitcom majstra? |
|
|
Mój sitcom dobiega końca. Więc czas wybrać nowego sitcom majstra. Powodem dla którego nie będe prowadził dalej sitcomu jest to, że muszę poprawić się w nauce, a do tego złamałem łapkę, choć nie jes to ważny powód to sprawia mi trudno¶ć w napisaniu tego postu. Więc zgłaszajcie swoje kandydatury a ja wybiorę sitcom majstra. Może po półroczu gdy poprawie swój stan wiedz a z łapk± będzie wszystko wpoż±dku gdy kto¶ będzie ogłaszał nabór na sitcom majstra znów zgłoszę swoj± kandydaturę.
Ostatnio zmieniony przez linisko dnia Wto Lis 04, 2003 8:03 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Czw Paż 30, 2003 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Zgłaszam się na ochotnika :? :oops: :roll: |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
|
 |
RonWeasley Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Nie Lis 02, 2003 8:44 pm Temat postu: Bardzo trudna konkurencja |
|
|
Ja także zgłaszam się na ochotnika, choć wiem, że z takimi konkurentami jak Old_rysiu i Ruki mam szanse znikome, ale "ten kto nie ryzykuje nigdy nie wygrywa"
Pozdrawiam _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Wto Lis 04, 2003 8:58 am Temat postu: |
|
|
Zgłosiłem się z obawy, że nie bedzie chetnych. Uwierzcie mi - mam sporo zadan na tym portalu - my¶lę, że Linisko wybierze wła¶ciwie :-) |
|
 |

Wysłany: Wto Lis 04, 2003 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Powiem wam że nawet sie nie zastanawiałem długo nad wyborem, odrazu zdecydowałem że miedzy dwoma ochotnikami wybiorę Rukiego. Teraz doszedł Roni i mam dylemat. Zdecydyje gdy sitcom będzie napisany.
Choć uważam, że nikt nie poprowadzi sitkomu lepiej od Old_rysia to warto dać spróbować innym.  |
|
 |

Wysłany: Sro Lis 05, 2003 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej popros ostatniego autora, zeby wpisał zakończenie na Ciebie Linisko. Bedzie szybciej zakończone i ruszy sie już nowy nabór na nowy sitcom. |
|
 |
RonWeasley Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Sro Lis 05, 2003 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Oldi.. ja dokoncze ten sitcom.. do soboty będzie. Przepraszam za odwlekanie ale teraz mialem straszn± ilosc klasowek i na sitcom nie zostalo czasu. Jutro tez mam klasowke... ale obiecuje ze napisze _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pią Lis 07, 2003 9:11 am Temat postu: |
|
|
No to czekamy Roni :-) |
|
 |

Wysłany: Sob Lis 08, 2003 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Czas wybrać nowego sitkom-majstra. Przy wyboże kierowałem się zainteresowaniami obu uczestników wokół sitcomu. Jeden z nich już drugi raz chciałby zostać sitkom-majstrem. Pisze troche dłużej sitcomy i wydaje mi się, że lepiej poprowadzi sitcom. Sitcom-majstrem zostaje Ruki!! .
Roni także z pewno¶ci± doskonale by poprowadził sitcom, ale tak jak muwiłem kierowałem się przy wyboże dłuższ± styczno¶ci± z sitcomami.
Do pracy ruki. |
|
 |

Wysłany: Sob Lis 08, 2003 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Moje gratulacje dla RUKI.
Mała instrukcja.
Załóż nowy post w komentarzach. Zapro¶ tam chętnych do udziału. Obja¶nij - co to takiego SITCOM.
No i życzę, mało roboty, przyjemnych tekstów, ciekawego tematu.
Pamiętaj też, że będziesz wybierał nowego sitcommeistra jak uznasz, że masz już dosyć zabawy.
Serdecznie dziękuję naszemu poprzedniemu sitcommeistrowi. Linisko - miałes sporo problemów z uczestnikami. Mam nadzieję, ze przetarłe¶ drogę nowemu sitcommeistrowi.
Do zobaczenia w nowym po¶cie  |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
Wysłany: Nie Lis 09, 2003 6:38 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Linisko i dzięki Oldi za dobre rady na pocz±tek _________________ Bykom Stop!
Złów i wypu¶ć
pozdrawiam Ruki |
|
 |
|