Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RonWeasley Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Pią Kwi 09, 2004 8:39 am Temat postu: Sitcom nr 9- komentarze |
|
|
Tutaj komentujemy sitcom 9a i 9b. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Pon Kwi 12, 2004 5:46 am Temat postu: |
|
|
Roni, dlaczego nie ma pierwszego odcinka? Teraz w okresie ¶wi±t wszyscy chc± już czytać : |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 14, 2004 5:06 am Temat postu: |
|
|
Już dawno po ¶więtach, chłopaki zaczynaj± zapominać o sitcomie. Je¶li dzisiaj nie pokaże się odcinek - będę musiał zrobić cięcie. :-( |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
Wysłany: Sro Kwi 14, 2004 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Powtórka z rozrywki :? _________________ Bykom Stop!
Złów i wypu¶ć
pozdrawiam Ruki |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 14, 2004 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Sprawy maj± się tak:
Roni ma awarie kompa. Trochę to potrwa zanim wszystko dostanie. Musimy zatem zrezygnować z Roniego. Przejmuję obowi±zki sitcommeistra.
Zaczyna pisać sitcom A - LINISKO |
|
 |

Wysłany: Pią Kwi 16, 2004 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Wysylalem SMS'a do Liniska. Jak widać szybko poinformował Oldiego za co serdecznie dziękuję.
Oto moje wytlumaczenie:
1. Najpierw siadł mi komputer- cos sie pokopalo.
2. Jak juz mialem sprawny komputer to siadła sieć- nie mialem dostepu do neta.
Przepraszam baardzo. Czy mogę spowrotem przej±ć obowi±zki sitcommajstra i napisać pozniej? _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pią Kwi 16, 2004 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Jest juz drugi odcinek naszego dubletu. Teraz Docio pisze 9A. On też, kiedy napisze swój odcinek, wyznaczy do pisania dalszej cze¶ci 9B. Teraz już wszystko jasne. Tak wła¶nie na zmianę bedziemy pisać dubleta.
Roni - możesz przej±ć obowi±zki sitcommeistra. Teraz na napisanie odcinka max dwie doby :-) |
|
 |
Docio Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Się wzięło, się siadło i się napisało :-) Mam nadzieję, że nikt nie u¶nie przy mojej czę¶ci :-D
Kto powiadomi Esoxa? Teraz jego kolej na dalsz± czę¶ć 9B. |
|
 |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Ale z Was brutale
On teraz pisze wsłasnego sitcomma i chyba wci±gnęło go to dzieło bez granic - co zreszt± jest zrozumiałe : |
|
 |

Wysłany: Sob Kwi 17, 2004 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Podobno w biznesie nie ma sentymentów  _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Nie Kwi 18, 2004 6:23 am Temat postu: |
|
|
Sitcom idzie jak burza- dzięki Esio, że chociaż masz tyle pracy tak szybko oddałe¶ swój odcinek. Jako¶ci nie będe komentowal- bo zawodowstwa się nie komentuje- po prostu ideał  _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Nie Kwi 18, 2004 9:49 am Temat postu: |
|
|
Łoł!! Co za odcinki. :-)
Docio wprowadził wszystkich w maliny, Esiu te maliny nagle zagęszcza :-)
Teraz widzę, że taki dubletowy sitcom daje sporo emocji. Tutaj naprawdę można namieszać i oby tego nikt nie spartaczył !!!
Jak na razie, fakty pokrywaj± się idealnie i bardzo mi się podoba opowiadanie obu wędkarzy :-)
Roni - trzymaj rękę na pulsie, dbaj aby sitkom miał takie tempo. |
|
 |

Wysłany: Wto Kwi 20, 2004 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Super odcinek Woytas! Powiem więcej- lepszy niż super. Widać w nim prawdziw± wędkarsk± wyobraĽnię. Naprawdę jestem pełny podziwu
Znalazłem tylko jeden bł±d literowy:
"Ze nie wierzysz w krasnoludki - OK"... powinno być chyba "Że nie wierzysz w krasnoludki-OK"
Aaaa....... no i raz Ci sie pomylił Kajko z Kokoszem :
"Kajko popatrzył na mnie. Musiał zobaczyć moje zdziwienie bo powiedział. "- o ile się nie mylę to ten krasnoludek się zwał Kokosz . Dalej jest dialog więc wydaje mi się, że po słowie "powiedział" powinien być dwukropek .
Te błędy to taki mały, mały, malusieńki piku¶- ogólnie sitcom wspaniały. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 4:58 am Temat postu: |
|
|
Woytas - tak się wczytałem, że nawet błędów nie widziałem :-).
W takich tekstach to nawet ich nie widać :-)
Niespodziewanie, sitcom ten staje się mistrzowski w historii sitcomów. Andrzej opowiadał o krasnoludku. Włodek opowiadał, ze podszedł zza krzaka do Jędrka i już chciał ....gdy nagle zauważył postać.
Woytas - Włodek też widział, że kto¶ ( co¶ ) nadchodzi ( osoba trzecia, lub zwierzak). Czyżby¶ zapomniał o tym fakcie???
Teraz pisze Adalin. Zostaj± : Christoferek, Ruki, Zabrze i Roni. Jak to w sitcomie - kolejno¶ć nie do odgadnięcia :-) |
|
 |
linisko Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zamo¶ć |
Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 5:46 am Temat postu: |
|
|
No ładnie, pięknie, wspaniale Gratuluje wyobraĽni Woytas i aby było więcej takich sitcomów.  |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Brzeg |
Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 6:56 am Temat postu: |
|
|
Dzięki
Błędy poprawiłem.
A do pisania o krasnalach zainspirował mnie Linisko,
a szczególnie - spotkanie pod samochodem ;)))))))))
pozdrowienia _________________ Krytyk i eunuch z jednej s± parafii - obaj wiedz± jak żaden nie potrafi  |
|
 |
adalin Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 7:02 am Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Teraz pisze Adalin. |
Się pisze : |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 2:58 pm Temat postu: |
|
|
No to niech się jak najszybciej napisze Pamiętaj, że masz dwie doby od chwili oddanie ostatniego odcinka :P _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2004 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Jako sitcommajster mam prawo zmienić także czas oddawania odcinka- będzie to 4 dni od wyznaczenia do pisania, w wyj±tkowych okoliczno¶ciach może być przedłużone (na pro¶bę potwierdzon± sensownym wytlumaczeniem |
 |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 22, 2004 1:24 pm Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
Roni - możesz przej±ć obowi±zki sitcommeistra. Teraz na napisanie odcinka max dwie doby :-) |
Oldi byl tymczasowym sitcommajstrem i zmienil czas oddania odcinka. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 6:19 am Temat postu: |
|
|
Ach, ten Oldi : |
|
 |
Woytas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Brzeg |
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 7:14 am Temat postu: |
|
|
Ale dałe¶ czadu Adalin
¦wietnie
Wyprawa na leszcze ( a może to smoki zamienione ongi¶ przez okrutnego czarnoksięznika w bezbronne rybki) przekształciła się nieoczekiwanie w Star± Wa¶ń.
Christoferek ma twardy orzech do zgryzienia. _________________ Krytyk i eunuch z jednej s± parafii - obaj wiedz± jak żaden nie potrafi  |
|
 |
dzas Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Grudzi±dz |
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 8:40 am Temat postu: |
|
|
Czy WIELKI AD nie marnuje się pracuj±c służalczo dla Wielkiego Generała i jego miliona zielonych Krasnali? Czy musi przekładać te tony zwojów Ľle wykorzystanej bibuły??? Czy nie szkoda inkaustu na jakie¶ podpisy i przypisy??? Stanowczo domagam się przeniesienia kolegi ADA na stanowisko pisarza generalicji i oddania mu pola pisarskiego w niepodzielne władanie. Ot co mi się nasunęło...
Młociarze do młockarni, kosiarze do kos, AD do pisarni... |
|
 |

|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 10:35 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe słowa Pisz±c jednak o wielkim adzie, dż±s miał na my¶li obwód mojego pasa. Cóż... idę chudn±ć
pzdr - ad : |
|
 |
RonWeasley_ze szkoly Gość

|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 11:55 am Temat postu: |
|
|
Klikam ze szkoly- nie moglem sie zalogowac, a nie chcialo mi sie wysylac maili itd. itp. eh.... Potwierdzam ze dales czadu Adalin!! Odcinek sitcomu był zajefajny i stwierdzam ze bardzo wysoko podniosles poprzeczke!! Następni sitcompisarze, w tym ja będ± mieli duzy problem, zeby utrzymać taki wysoki poziom. GRATULUJĘ! |
|
 |
Milan Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Nowa Dęba |
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 10:16 pm Temat postu: |
|
|
Brawo AD , ten krasnal byl bardzo dobrym posunięciem ,przez co sitkom 9A i 9B stał oryginalny.Jak już napisali moi poprzednicy ten MATRIX podniósł poprzeczke i zagotowała się krew w nastepnych ,,pisarzach''
P.S.My¶lałe¶ kiedy¶ o bajkach dla dzieci , mógłby¶ być lepszy od Brzechwy.Pozdro WODZU. |
|
 |

Wysłany: Sob Kwi 24, 2004 8:19 pm Temat postu: |
|
|
I kto by przypuszczał, że wła¶nie sitcom nr 9 osi±gnie taki poziom? Napięcie rosło stopniowo i nagle Woytas wymyslił krasnoludka. Temat krasnali poci±gn±ł Adalin ale tak, że następni pisarze, będ± musieli dobrze przestudiować historie dziejów rodu krasnali. Krótko mówi±ć, robi się z niezłe przedstawienie. Konopnicka zza grobu ¶le Wam całuski :-)
Christoferek - piszesz teraz dzieje człowieka, który wpadł w sidła. Oj, nie wiem już, czy nadal człowieka :-)
Jestem pod wielkim wrażeniem i zastanawiam się, jak to wszystko się skończy. 8O |
|
 |
christoferek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Przemy¶l |
Wysłany: Pon Kwi 26, 2004 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich wędkarzy-internautów. Jestem siostr± Christoferka, on niestety jest teraz w szpitalu (kłopoty z kolanem) i nie prędko wróci . Mam nadzieję że nie macie mu tego za złe i znajdziecie kogo¶ na jego miejsce. |
|
 |

Wysłany: Pon Kwi 26, 2004 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Tak bardzo nam przykro, ale skoro zastępujesz go i piszesz ten post w imieniu braciszka, może sama zechcesz napisać jego odcinek? To takie proste, trzeba napisac ci±g dalszy i zakonczyć w bardzo ciekawym momencie. Może biedny Christoferek napisze to na kartce w szpitalu - Ty za¶ przepiszesz odcinek na naszym forum. :-) |
|
 |
Docio Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2004 10:35 pm Temat postu: |
|
|
christoferek napisał: |
Witam wszystkich wędkarzy-internautów. Jestem siostr± Christoferka, on niestety jest teraz w szpitalu (kłopoty z kolanem) i nie prędko wróci . Mam nadzieję że nie macie mu tego za złe i znajdziecie kogo¶ na jego miejsce. |
A moze odwiedzisz brata w szpitalu, dostarczysz mu wydruk, on napisze odręcznie a Ty przepiszesz. No, nie daj się prosić i zrób to dla brata. Brat na pewno się ucieszy bo ręce ma przecież zdrowe. |
|
 |

Wysłany: Wto Kwi 27, 2004 5:37 am Temat postu: |
|
|
Gdzie jest sitcommeister? Kolega cierpi w szpitalu, nie mamy nawet nr telefonu do tego szpitala aby go pocieszyć w bólu. Nie wiemy co dalej z bedzie z Wielkim Sitcomem.
Obowi±zki sitcommeistra to nie tylko stwierdzenie - fajnie to napisałes.
Tutaj trzeba działać. Tutaj trzeba być dwa razy na dzień. |
|
 |

Wysłany: Wto Kwi 27, 2004 11:12 am Temat postu: |
|
|
Przegladalem wczoraj, ale nie wiem dlaczego nie moglem dodać postu. A więc stwierdzam, że odcinek sitcomu zamiast Christoferka napisze.......... RUKI. Proszę moderatorow lub Adalina o zmianę końcowej tre¶ći ostatniego odcinka na "Ruki" zamiast "Christoferek".
Bardzo wspolczuje Christoferkowi, ale nie chce opozniac odcinka. Mam nadzieję, że nasz kolega szybko wróci do zdrowia i napisze który¶ z kolejnych odcinków. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |
christoferek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Przemy¶l |
Wysłany: Wto Kwi 27, 2004 8:15 pm Temat postu: |
|
|
To znowu ja - siostra Christoferka. Lekarze mówi± że to nic poważnego i za kilka dni będzie w domu. Je¶li wszystko będzie ok, wróci w pi±tek. Zagadam z nim jeszcze jutro, gdy pojadę go odwiedzić. |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 28, 2004 4:44 am Temat postu: |
|
|
Pozdrów Christoferka od nas. Życz mu w naszym imieniu jak najmniej iniekcji i szybkiego powrotu. |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
Wysłany: Sro Kwi 28, 2004 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Proszę was o danie kogo¶ na moje miejsce gdyż dzi¶ napewno nic nie napisze(muszę napisać 2 wypracowania na jutro), a jeden dzień nie starczy mi na napisanie odcinka, gdyż w pi±tek po szkole wyjeżdżam. Chyba, że będe mógł oddać odcinek we wtorek po długim weekendzie. _________________ Bykom Stop!
Złów i wypu¶ć
pozdrawiam Ruki |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 28, 2004 2:30 pm Temat postu: |
|
|
Oldi, proszę Cię o rade. Co robic? Dać Rukiemu czas, czy wyznaczyć kogo¶ innego? _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 28, 2004 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Roni - na Twoim miejscu zapytałbym kto z pozostałych pisarzy chce jeszcze pisać? Widzę, że co niektórych przerasta ten sitcom. Każde tłumaczenie jest dobre, ale jesli się ci±gle powtarzaj± - to jest podpadka.
Zapytaj pozostałych, czy chc± i czy sa gotowi pisać. Ruki niestety musi zrezygnować z pisania. Szkoda, że dał się namówić na ten sitcom.
Roni - jeste¶ tutaj prowadzacym, Twoje decyzje maj± być takie, aby nikt nie zapomniał o czym to ten sitcom jest. |
|
 |

Wysłany: Sro Kwi 28, 2004 8:25 pm Temat postu: |
|
|
A więc kto z pozostalych sitcompisarzy chce pisać sitcom- pytanie do Zabrza i do mnie . Zabrze, je¶li nie chcesz to ja będę musial napisać. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 5:04 am Temat postu: |
|
|
Czytałem jeszcze raz cał± bajkę Adalina. Ciężki orzech do zgryzenia. Czwarty bohater, to już będzie problem. Kłania się IT , master zła z Gwiezdnych Wojen, bohater Władcy Pier¶cieni. ( ... )
Czyżby to też były krasnale?
Gdybym to musiał pisać dalej, trzeba by było sporo lektury doczytać i na dodatek ładnie to wszystko powi±zać. Po prostu ułożyć now± bajkę ze starymi znajomkami lub ich potomkami.
Zabrze i Roni - podołacie który¶ z takim zadaniem??? |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 1:34 pm Temat postu: |
|
|
A jaki mamy inny wybór? _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Oldi, nie jest tak Ľle Ten czwarty bohater moze być wła¶nie kluczem do rozwikłania wszystkich zawiło¶ci : Trzeba tylko pu¶cić wodze fantazji - klawiatura na pewno przyjmie, co tam się w głowie ubzdura
pzdr - ad |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Adalin.... tak Ci dobrze szło. Widzę, że już masz opracowan± taktyke i rozplanowany kolejny odcinek sitcomu. Może Ty napiszesz kolejny odcinek w sitcomie 9a?
Nie chce tutaj nikogo klamac, ze mi siada komp, ze jestem chory na wo... na amory albo ze wyjezdzam do babci na wie¶ gdzie nie mam dostępu do wszelkich mediów. Po prostu robie w gacie na widok takiego profesjonalizmu i boje sie zeby czegokolwiek nie skopać swoim nędznym odcinkiem (zapewne taki by wyszedl spod mojej klawki).
A więc Adq, jak zwykli do Ciebie mowic przyjaciele, (ja nie jestem przyjacielem wiec przepraszam ze sie tak zwracam) czy nie chcialbys napisac kolejnego odcinku? _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Ażebym nie zostal zle zrozumiany- mam wielki zapal do tego sitcomu i chętnie go napiszę, je¶li nie będzie innego wyboru to go napisze, licz±c na Wasz± wyrozumialosc.
Nie po to jestem sitcommajstrem zeby rozleniwiac sitcompisarzy, tylko zeby dawac przyklad chęci do pracy. Nie chce dać du...... . Je¶li Adalin sie nie zgodzi to ja napiszę ten odcinek. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Kraj: polska
|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 7:42 pm Temat postu: |
|
|
RonWeasley napisał: |
Adalin.... tak Ci dobrze szło. Widzę, że już masz opracowan± taktyke i rozplanowany kolejny odcinek sitcomu. Może Ty napiszesz kolejny odcinek w sitcomie 9a?
Nie chce tutaj nikogo klamac, ze mi siada komp, ze jestem chory na wo... na amory albo ze wyjezdzam do babci na wie¶ gdzie nie mam dostępu do wszelkich mediów. Po prostu robie w gacie na widok takiego profesjonalizmu i boje sie zeby czegokolwiek nie skopać swoim nędznym odcinkiem (zapewne taki by wyszedl spod mojej klawki).
|
Zgadzam się z Ronim w 100%, w galotki też już narobiłem :.
Ażebym nie zostal zle zrozumiany- mam wielki zapal do tego sitcomu i chętnie go napiszę, je¶li nie będzie innego wyboru to go napisze, licz±c na Wasz± wyrozumialosc.
Nie po to jestem sitcommajstrem zeby rozleniwiac sitcompisarzy, tylko zeby dawac przyklad chęci do pracy. Nie chce dać du...... . Je¶li Adalin sie nie zgodzi to ja napiszę ten odcinek. |
Roni jako sitcommajster ma prawo wyboru osoby do pisania następnego odcinka sitcomu. Zgłosiłem się do sitcomu więc podlegam tym zasad±, jeżeli Roni wybierze mnie do pisania kolejnej czę¶ci, to zacznę pisać. Roni decyzja należy do ciebie. _________________ Bercik
|
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze jedno moje dopowiedzenie- do Adalina skierowalem PRO¦BĘ, nie rozkaz- nie kazalem mu pisać sitcomu, tylko poprosilem. Rozumiem, że on już pisał swój odcinek, więc ma prawo odmówienia.
ZABRZE, dzięki za poparcie Jak sie spotkamy to masz u mnie piwo Duuuże, Tyskie albo jakie tam wolisz. ;) _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Kraj: polska
|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Roni poparłem cię dla tego że odcinek Adalina jest prawdziwym Mont Everestem, a zdobycie jego szczytu graniczy z cudem. _________________ Bercik
|
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Teraz ja popieram Ciebie- ale nie do końca. To nie jest tylko Mount Everest ale także K2, który jest na tym Mount Evere¶cie. Ciekawe tylko jak jedna gora "wskoczyla na drug±"..... _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Panowie, bardzo serdecznie dziękuję za miłe słowa. Nie napiszę, że nie sprawiaj± mi przyjemno¶ci Wasze opinie, bo bym skłamał Każdy jest łasy na pochwały : Nie chc±c jednak nad±ć się jak balon i ulecieć z zachodnim wiatrem do Baranówka, proszę, żeby¶cie dali już spokój. Bo jeszcze zwolnię się z pracy i przymorzę głodem siebie i swoj± rodzinę, walcz±c z syndromem białej kartki papieru
Proszę, żeby¶cie nie traktowali sitcomu jak wy¶cigu szczurów. Jednemu pisanie idzie lepiej, drugiemu mniej, ale w tym wszystkim chodzi tylko o zabawę i przystaj±c do wspólnego pisania nie można krygować się czyimi¶, niepotrzebnie zreszt± przecenianymi umiejętno¶ciami. Czy mam nie jeĽdzić na ryby z moim kumplem tylko dlatego, że prawie za każdym razem łoi mi dupsko aż miło? A niech sobie łoi. Dla mnie najważniejsze jest to, że jest ¶wietnym kompanem na wspólnych wypadach, a ze swych wędkarskich przewag nie robi scen w towarzystwie.
Mógłbym napisać kolejny odcinek, ale nie napiszę. Wła¶nie dlatego, że cała zabawa w pisanie sitcomu straciłaby wówczas sens. Bo to jest zabawa, nie zapominajcie.
Roni, Zabrze, a może tak więcej wiary w siebie??? Odwagi Sk±d wiecie, co się Wam wyklepie na klawiaturze? Pu¶cie wodze fantazji! Stwórzcie własn± bajkę! Do dzieła!
Jako autor ostatniego odcinka nie zaspokoiłem swego prawa do wyznaczenia następnego pisz±cego. Żeby rozwiać wszelkie w±tpliwo¶ci, chcę teraz tego prawa użyć Wyznaczam do pisania kolejnego odcinka Obywatela Roniego. Ze względu na złożono¶ć zagadnień sitcomu proponuję utalić termin napisania odcinka na dzień 5 maja
Czy Koleżeństwo to akceptuje? Niechby spróbowało nie... :
A moja malutka rada na koniec to taka prosta prawda, że trzeba się bawić tym, co się robi Wtedy na pewno będzie OK Więc bawmy się dalej
pzdr - ad |
|
 |

Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Chłopaki, opanujcie się. Ten, który teraz będzie pisał, ma 100 razy lepiej od następnego. Przecież teraz opowiada Andrzej. On nie jest krasnalem i już wiadomo, że się zaczyna przemiana organizmu. Wybaczcie - toć to nic innego jak to samo opowiadanie innymi oczami.
Widzę to tak:
Roni napisze nastepn± czę¶ć i przekaże koledze Zabrze.
Ostatnio zmieniony przez old_rysiu dnia Czw Kwi 29, 2004 8:56 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Widzę, że z Rysiem niemal równocze¶nie wysłali¶my posty |
|
 |
|