Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomoć |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół |
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie dosyć ze równoczesnie, to jeszcze musiałem co nieco pozmieniać - ale o tym wiemy tylko my :-) |
|
 |
adalin Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Aug 12, 2002 Posty: 1768
Kraj: Polska
|
Wysłany: Piš Kwi 30, 2004 6:52 am Temat postu: |
|
|
Rysiu, ależ ja nic nie wiem
Najbardziej cieszy mnie to, że tacy zgodni jesteśmy : |
|
 |
Goć

|
Wysłany: Piš Kwi 30, 2004 11:03 am Temat postu: |
|
|
Już wróciłem i widzę że niezły tu się bałagan częściowo przezemnie zrobił. Dzięki za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia . Już mi lepiej, ale na rybki to chyba prędko nie pojadę . Czy został ktoś wyznaczony za mnie czy też nie? Kto teraz będzie pisał?? Co będzie z Wielkim Sitcomem??? :?: :?: :?: |
|
 |
christoferek Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Aug 01, 2003 Posty: 390
Kraj: Polska Miejscowoć: Przemyśl |
Wysłany: Piš Kwi 30, 2004 11:12 am Temat postu: |
|
|
To byłem ja 8) . |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 05, 2004 8:34 am Temat postu: |
|
|
Roni - czekamy na Twój odcinek. Sporo już czasu upłynęło. |
|
 |
RonWeasley Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Oct 19, 2002 Posty: 277
Kraj: Polska Miejscowoć: Ostrowiec Św. |
Wysłany: Sro Maj 05, 2004 9:09 am Temat postu: |
|
|
Proszę o jeszcze jeden dzień cierpliwości. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 5:37 am Temat postu: |
|
|
Nie było mnię zaledwie 4 dni i widzę, że Roni nawala totalnie.
Dzisiaj przyjadę wieczorem z Pszczyny, jak nie będzie napisanego odcinka - robie totalną czystkę.
Innych proszę o napisanie, czy czują się na siłach pisać dalej. Jeśli nie będzie zapisu rezygnacji, jesteście gotowi pisać. |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Nawalam, przyznaje sie.... dalem dupy. Ale uwierzcie- mialem naprawde mnostwo spraw, ktorych nie moglem przelozyc za sitcom. Narobilo sie troche zaleglosci w szkole itd. Nie wiem czy zdąże go na dzisiaj dokonczyc.
Wogole, ze sie tak wyraze, nie mam weny twórczej i jak pisze to totalne glupoty, bzdety i inne tego typu.... normalnie kapota.
Jestem sitcommajstrem i nie chce przeciągać sitcomu, bo to wlasnie mi zalezy na tym, zeby ten sitcom byl jak najsprawniejszy i byl przeprowadzony w expressowym tempie.
Może bezczelnością będzie prosic o czas do srody- godz. 22.00, ale proszę wlasnie o to. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 7:44 pm Temat postu: |
|
|
W środę o 22:00 zapadnie w twojej sprawie decyzja :-) |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje sitcommajsterze wszystkich sitcommajstrow. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 12, 2004 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że teraz to co powiem będzie juz szczytem bezczelności (oprocz tego, żeby zalatwic sie sasiadowi na wycieraczke i poprosic o papier), ale chcialbym prosic o dodatkowe dwa dni- tj. do piatku 22.00.
Uzasadnienie:
Mialem naprawde wiele spraw do zalatwienia. Sicom pisalem kawalkami ze sie tak wyraze.
Nie dam sobie wyrwać tej kolejki chociaż ją przeciągam i przeciągam za co wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam. NIE DAM SOBIE WYRWAĆ KOLEJKI, ponieważ już wlozylem w ten odcinek troche pracy i blagam- dajcie czas do piątku, w piątek bede mial luuuuuz i cale pol dnia na sitcom, będzie jeszcze jutro czyli czwartek, ale jutro będzie mniej czasu....
PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM..... blagam o wybaczenie..... _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 12, 2004 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Gdyby nie fakt, że jestem poza domem i mam na godzinę komputer, byłbym bardziej ostry i bezwzględny. Mam wolne w piątek o 22:00 i jak sitcom nie bedzie gotowy, napiszę ten odcinek sam. Chociaż nie jestem do tego przygotowany, to jmednak udowodnie, że można go napisać i wysłać w kilka godzin. |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Nov 04, 2002 Posty: 1045
Kraj: Polska Miejscowoć: Kraków |
Wysłany: Czw Maj 13, 2004 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Bez komenatrza :? _________________ Bykom Stop!
Złów i wypuść
pozdrawiam Ruki |
|
 |

Wysłany: Piš Maj 14, 2004 7:51 pm Temat postu: |
|
|
Nie będe pisal uzasadnienia dlaczego nie napisze mojego odcinka, bo potraktujecie to jako zmysloną przeze mnie bajke. Dla zainteresowanych- jest priv. Z wielkim żalem muszę wykasować z dysku to co do tej pory napisalem i przekazac sitcom OLDIEMU.
Oldi, prosze zglos sie na priv- albo o 22 na GG. Musze Ci wyjasnic co spowodowalo, że nie moglem dzisiaj dokonczyc tego odcinka. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Piš Maj 14, 2004 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Jestem dzisiaj na goscinnym komputerze u braciszka. Nie ma mozliwości kontaktu przez g-g. Jak pisalem wcześniej, zabieram się za pisanie. |
|
 |

Wysłany: Piš Maj 14, 2004 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że gdy już będziesz na swoim wlasnym komputerze, w ktorym masz dostęp do Gadu-Gadu, dasz mi możliwość wytlumaczenia się i zrehabilitowania w Twoich oczach. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Piš Maj 14, 2004 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Odcinek już napisałem. Jak widać, nie było to zbyt trudne ale jak poradzi sobie Zabrze? On ma dużo gorszą sytuację niż ja :-)
Przed nami problem zakonczenia. Zrobiła się już z tego niemal "Pogawedkowa Baśń" i zakończenia raczej nie widać. Wszystko jeszcze dalko i chyba trzeba będzie zrobić nabór na II EDYCJĘ sitcomu 9 !!!
Zabrze rozwiąże problem - bo to teraz on decyduje co napisać ( zakończyć czy przerwać w połowie bajki ).
Z niecierpliwością zatem czekamy na nastepną część i oby nie tak długo jak tym razem. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 5:48 pm Temat postu: |
|
|
RonWeasley napisał: |
Mam nadzieję, że gdy już będziesz na swoim wlasnym komputerze, w ktorym masz dostęp do Gadu-Gadu, dasz mi możliwość wytlumaczenia się i zrehabilitowania w Twoich oczach. |
Roni - to nie dla mnie pisze się sitcomy. To zabawa dla tych, którzy chcą bawić sie w taki sposób. To nie mnie należy przepraszać a wszystkich piszacych i tych, którzy czytają a nie zgłaszają się do pisania. To właśnie oni czekali tyle czasu, aby zobaczyć jak toczą się losy dwóch kolegów. Ci którzy się zapisali, nie przewidywali, że tak długo trzeba czekać. Ludzie mają też swoje plany i nie mogą czekać w nieskończoność. Ten, który pisze się do sitcomu, przewiduje góra dwa tygodnie na swoją kolejkę. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale oni też mają zaplanowany czas. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Baardzo przepraszam jeszcze raz wszystkich zainteresowanych, Oldi- rozumiem, że każdy ma swoj czas. Eh..... Nie jestem godzien być sitcommajstrem więc zrzekam się tej funkcji, którą to przekazuje Old Rysiowi. Obiecuje ze więcej nie zapiszę...... nie dam takiej plamy. _________________ Gorące pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca Świętokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 10:15 am Temat postu: |
|
|
No, Oldi, aleś pociągnął W pewnym momencie czekałem, kiedy miś zacznie chodzić na czworaka i obwąchiwać kępy traw w poszukiwaniu kozich bobków Gratulacje
Co najciekawsze - zauważcie, że o ile początkowo ton akcji miał nadawać sitcom 9A, o tyle teraz w każdym sitcomie może wydarzyć się coś, co ugotuje następnego piszącego
pzdr - ad |
|
 |
linisko Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Oct 19, 2002 Posty: 279
Kraj: Polska Miejscowoć: Zamość |
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 4:58 pm Temat postu: |
|
|
No pięknie!!!  |
|
 |

Wysłany: Wto Maj 18, 2004 4:26 am Temat postu: |
|
|
Adalinku - Kubuś chociaż bardzo głodny, nie zdążył na takie danie. Małe co nieco mogło być nawet kozimi bobkami :-). Na szczęście pisarze otrzymali dziurę w tunelu. Jak myślisz Adalinku - dlaczego Kubuś znalazł się w wodzie? |
|
 |

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 6:47 am Temat postu: |
|
|
Ponieważ został tam wrzucony ;)
pzdr - ad |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Dołšczył: Apr 05, 2003 Posty: 1857
Kraj: polska
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Najmocniej was przepraszam ale dzisiaj się nie wyrobię z sitcomem, jutro albo po jutrze na 1000% będzie już wisiał. _________________ Bercik
|
|
 |
Goć

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 8:32 pm Temat postu: |
|
|
To ja Zabrze, miałem małą awarię z prądem i komputerem a teraz nie umie się załogować. Mam nadzieję że jutro mi się uda. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 22, 2004 11:18 pm Temat postu: |
|
|
Brawo. Dałeś sobie radę. Zakończenia nie mamy. Mam tydzień czasu na zastanowienie się nad dalszym losem :-) |
|
 |
|