Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Czw Kwi 29, 2004 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie dosyć ze równoczesnie, to jeszcze musiałem co nieco pozmieniać - ale o tym wiemy tylko my :-) |
|
 |
adalin Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 6:52 am Temat postu: |
|
|
Rysiu, ależ ja nic nie wiem
Najbardziej cieszy mnie to, że tacy zgodni jeste¶my : |
|
 |
Gość

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 11:03 am Temat postu: |
|
|
Już wróciłem i widzę że niezły tu się bałagan czę¶ciowo przezemnie zrobił. Dzięki za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia . Już mi lepiej, ale na rybki to chyba prędko nie pojadę . Czy został kto¶ wyznaczony za mnie czy też nie? Kto teraz będzie pisał?? Co będzie z Wielkim Sitcomem??? :?: :?: :?: |
|
 |
christoferek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Przemy¶l |
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 11:12 am Temat postu: |
|
|
To byłem ja 8) . |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 05, 2004 8:34 am Temat postu: |
|
|
Roni - czekamy na Twój odcinek. Sporo już czasu upłynęło. |
|
 |
RonWeasley Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Sro Maj 05, 2004 9:09 am Temat postu: |
|
|
Proszę o jeszcze jeden dzień cierpliwo¶ci. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 5:37 am Temat postu: |
|
|
Nie było mnię zaledwie 4 dni i widzę, że Roni nawala totalnie.
Dzisiaj przyjadę wieczorem z Pszczyny, jak nie będzie napisanego odcinka - robie totaln± czystkę.
Innych proszę o napisanie, czy czuj± się na siłach pisać dalej. Je¶li nie będzie zapisu rezygnacji, jeste¶cie gotowi pisać. |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Nawalam, przyznaje sie.... dalem dupy. Ale uwierzcie- mialem naprawde mnostwo spraw, ktorych nie moglem przelozyc za sitcom. Narobilo sie troche zaleglosci w szkole itd. Nie wiem czy zd±że go na dzisiaj dokonczyc.
Wogole, ze sie tak wyraze, nie mam weny twórczej i jak pisze to totalne glupoty, bzdety i inne tego typu.... normalnie kapota.
Jestem sitcommajstrem i nie chce przeci±gać sitcomu, bo to wlasnie mi zalezy na tym, zeby ten sitcom byl jak najsprawniejszy i byl przeprowadzony w expressowym tempie.
Może bezczelno¶ci± będzie prosic o czas do srody- godz. 22.00, ale proszę wlasnie o to. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 7:44 pm Temat postu: |
|
|
W ¶rodę o 22:00 zapadnie w twojej sprawie decyzja :-) |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 10, 2004 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje sitcommajsterze wszystkich sitcommajstrow. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 12, 2004 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że teraz to co powiem będzie juz szczytem bezczelno¶ci (oprocz tego, żeby zalatwic sie sasiadowi na wycieraczke i poprosic o papier), ale chcialbym prosic o dodatkowe dwa dni- tj. do piatku 22.00.
Uzasadnienie:
Mialem naprawde wiele spraw do zalatwienia. Sicom pisalem kawalkami ze sie tak wyraze.
Nie dam sobie wyrwać tej kolejki chociaż j± przeci±gam i przeci±gam za co wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam. NIE DAM SOBIE WYRWAĆ KOLEJKI, ponieważ już wlozylem w ten odcinek troche pracy i blagam- dajcie czas do pi±tku, w pi±tek bede mial luuuuuz i cale pol dnia na sitcom, będzie jeszcze jutro czyli czwartek, ale jutro będzie mniej czasu....
PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM..... blagam o wybaczenie..... _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Sro Maj 12, 2004 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Gdyby nie fakt, że jestem poza domem i mam na godzinę komputer, byłbym bardziej ostry i bezwzględny. Mam wolne w pi±tek o 22:00 i jak sitcom nie bedzie gotowy, napiszę ten odcinek sam. Chociaż nie jestem do tego przygotowany, to jmednak udowodnie, że można go napisać i wysłać w kilka godzin. |
|
 |
Ruki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
Wysłany: Czw Maj 13, 2004 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Bez komenatrza :? _________________ Bykom Stop!
Złów i wypu¶ć
pozdrawiam Ruki |
|
 |

Wysłany: Pią Maj 14, 2004 7:51 pm Temat postu: |
|
|
Nie będe pisal uzasadnienia dlaczego nie napisze mojego odcinka, bo potraktujecie to jako zmyslon± przeze mnie bajke. Dla zainteresowanych- jest priv. Z wielkim żalem muszę wykasować z dysku to co do tej pory napisalem i przekazac sitcom OLDIEMU.
Oldi, prosze zglos sie na priv- albo o 22 na GG. Musze Ci wyjasnic co spowodowalo, że nie moglem dzisiaj dokonczyc tego odcinka. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pią Maj 14, 2004 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Jestem dzisiaj na goscinnym komputerze u braciszka. Nie ma mozliwo¶ci kontaktu przez g-g. Jak pisalem wcze¶niej, zabieram się za pisanie. |
|
 |

Wysłany: Pią Maj 14, 2004 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że gdy już będziesz na swoim wlasnym komputerze, w ktorym masz dostęp do Gadu-Gadu, dasz mi możliwo¶ć wytlumaczenia się i zrehabilitowania w Twoich oczach. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

Wysłany: Pią Maj 14, 2004 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Odcinek już napisałem. Jak widać, nie było to zbyt trudne ale jak poradzi sobie Zabrze? On ma dużo gorsz± sytuację niż ja :-)
Przed nami problem zakonczenia. Zrobiła się już z tego niemal "Pogawedkowa Ba¶ń" i zakończenia raczej nie widać. Wszystko jeszcze dalko i chyba trzeba będzie zrobić nabór na II EDYCJĘ sitcomu 9 !!!
Zabrze rozwi±że problem - bo to teraz on decyduje co napisać ( zakończyć czy przerwać w połowie bajki ).
Z niecierpliwo¶ci± zatem czekamy na nastepn± czę¶ć i oby nie tak długo jak tym razem. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 5:48 pm Temat postu: |
|
|
RonWeasley napisał: |
Mam nadzieję, że gdy już będziesz na swoim wlasnym komputerze, w ktorym masz dostęp do Gadu-Gadu, dasz mi możliwo¶ć wytlumaczenia się i zrehabilitowania w Twoich oczach. |
Roni - to nie dla mnie pisze się sitcomy. To zabawa dla tych, którzy chc± bawić sie w taki sposób. To nie mnie należy przepraszać a wszystkich piszacych i tych, którzy czytaj± a nie zgłaszaj± się do pisania. To wła¶nie oni czekali tyle czasu, aby zobaczyć jak tocz± się losy dwóch kolegów. Ci którzy się zapisali, nie przewidywali, że tak długo trzeba czekać. Ludzie maj± też swoje plany i nie mog± czekać w nieskończono¶ć. Ten, który pisze się do sitcomu, przewiduje góra dwa tygodnie na swoj± kolejkę. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale oni też maj± zaplanowany czas. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 15, 2004 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Baardzo przepraszam jeszcze raz wszystkich zainteresowanych, Oldi- rozumiem, że każdy ma swoj czas. Eh..... Nie jestem godzien być sitcommajstrem więc zrzekam się tej funkcji, któr± to przekazuje Old Rysiowi. Obiecuje ze więcej nie zapiszę...... nie dam takiej plamy. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 10:15 am Temat postu: |
|
|
No, Oldi, ale¶ poci±gn±ł W pewnym momencie czekałem, kiedy mi¶ zacznie chodzić na czworaka i obw±chiwać kępy traw w poszukiwaniu kozich bobków Gratulacje
Co najciekawsze - zauważcie, że o ile pocz±tkowo ton akcji miał nadawać sitcom 9A, o tyle teraz w każdym sitcomie może wydarzyć się co¶, co ugotuje następnego pisz±cego
pzdr - ad |
|
 |
linisko Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zamo¶ć |
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 4:58 pm Temat postu: |
|
|
No pięknie!!!  |
|
 |

Wysłany: Wto Maj 18, 2004 4:26 am Temat postu: |
|
|
Adalinku - Kubu¶ chociaż bardzo głodny, nie zd±żył na takie danie. Małe co nieco mogło być nawet kozimi bobkami :-). Na szczę¶cie pisarze otrzymali dziurę w tunelu. Jak my¶lisz Adalinku - dlaczego Kubu¶ znalazł się w wodzie? |
|
 |

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 6:47 am Temat postu: |
|
|
Ponieważ został tam wrzucony ;)
pzdr - ad |
|
 |
zabrze Łowca Węgorza

Kraj: polska
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Najmocniej was przepraszam ale dzisiaj się nie wyrobię z sitcomem, jutro albo po jutrze na 1000% będzie już wisiał. _________________ Bercik
|
|
 |
Gość

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 8:32 pm Temat postu: |
|
|
To ja Zabrze, miałem mał± awarię z pr±dem i komputerem a teraz nie umie się załogować. Mam nadzieję że jutro mi się uda. |
|
 |

Wysłany: Sob Maj 22, 2004 11:18 pm Temat postu: |
|
|
Brawo. Dałe¶ sobie radę. Zakończenia nie mamy. Mam tydzień czasu na zastanowienie się nad dalszym losem :-) |
|
 |
|