Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mairo Mieszacz zanętowy
Kraj: Polska Miejscowość: Tadzino |
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 4:37 pm Temat postu: fishing simulator 2 |
|
|
Mam pytanie czy ma kto¶ pełn± wersję gry fishing simulator 2 lub wie gdzie można j± zdobyć??? a może da się jako¶ zarejestrować demo tej gry?? może ma kto¶ inne czę¶ci tej gry albo jakie¶ inne gry wędkarskie bym był wdzięczny za wiadomo¶ć!! |
|
|
Major Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Pon Maj 17, 2004 6:18 pm Temat postu: |
|
|
Słyszałem, że w wersji demo fishing simulator 2 (do ¶ci±gniecia z WCWI czy RO) nie mozna złowić żadnej ryby. Kolega gdzie¶ dorwał na necie do ¶ciagniecia pełna wersję - muszę sie go zapytac gdzie, to dam znać.
Ale nie lepiej zamiast siedzieć w domu i łowić wirtualne ryby i¶ć na prawdziwe?? |
|
|
sandacz_turawy Nawijacz żyłek
Kraj: Polska Miejscowość: Opole |
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 10:34 am Temat postu: |
|
|
Major napisał: |
Słyszałem, że w wersji demo fishing simulator 2 (do ¶ci±gniecia z WCWI czy RO) nie mozna złowić żadnej ryby. |
To teraz mi to mówisz 2 dni siedziałem nad kompem , my¶lałem że to przez niskie ci¶nienie tak słabo bior±... _________________ A tak sobie jiguje na turawce..... |
|
|
Docio Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 10:54 am Temat postu: |
|
|
Major napisał: |
Słyszałem, że w wersji demo fishing simulator 2 (do ¶ci±gniecia z WCWI czy RO) nie mozna złowić żadnej ryby... |
Nie powinno powtarzać się niesprawdzonych informacji, bo ja całkowicie się z tym stwierdzeniem nie zgadzam. |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 4:16 pm Temat postu: |
|
|
to że w wersji demo nie można złowić ryby to nie prawda ja wła¶nie sk±ńczyłem łowić łowiłem godzine i złowiłem 4 kg. ryb (płocie, leszcze i okonie) na spałwik na białe robaki!! ale chciałbym dostać pełn± wersję tej gry i połowić na jaki¶ innych ciekawszych łowiskach!! |
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 5:06 pm Temat postu: |
|
|
mairo napisał: |
to że w wersji demo nie można złowić ryby to nie prawda ja wła¶nie sk±ńczyłem łowić łowiłem godzine i złowiłem 4 kg. ryb (płocie, leszcze i okonie) na spałwik na białe robaki!! ale chciałbym dostać pełn± wersję tej gry i połowić na jaki¶ innych ciekawszych łowiskach!! |
Jak kończysz grę to pojawia się dodatkowa plansza, na której klikasz exit. Następnym razem wstrzymaj się i poczytaj. Jest tam adres, cena i warunki sprzedarzy gry. |
|
|
Major Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Wto Maj 18, 2004 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Przeprasza w takim razie ze t± moj± niesprawdzon± informacje.
Zaczerpn±łem j± z forum na WCWI, gdzie kiedy¶ też był post na temat tej gry i zamieszczona była tam ta wiadomo¶ć. Pozdrawiam. |
|
|
RonWeasley Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Sro Maj 19, 2004 11:56 am Temat postu: |
|
|
Ja też tam lowie duzo ryb: lipienie, pstr±gi, klenie (na rzece) i leszcze, płocie i okonie (na stawie). Moj kolega podobno zlowil tam lina i karpia (na stawie) ale ja jakos nie moge sie doczekac. _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Sro Maj 19, 2004 7:01 pm Temat postu: |
|
|
RonWeasley napisał: |
Ja też tam lowie duzo ryb: lipienie, pstr±gi, klenie (na rzece) i leszcze, płocie i okonie (na stawie). Moj kolega podobno zlowil tam lina i karpia (na stawie) ale ja jakos nie moge sie doczekac. |
te ryby łowisz w wersji demo???? lipienie i pstr±gi na co??? |
|
|
RonWeasley Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Ostrowiec ¦w. |
Wysłany: Sro Maj 19, 2004 8:09 pm Temat postu: |
|
|
biale robaczki (Maggot) albo czerwone- na rzece... River Lot czy jako¶ tak, u mnie bior± za każdym rzutem.. lipienie najczę¶ciej (w grze Grayling), a potokowce rzadziej (Brown Trout) _________________ Gor±ce pozdrowienia z coraz zimniejszego Ostrowca ¦więtokrzyskiego przesyła RonWeasley |
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 9:17 am Temat postu: |
|
|
Na pierwszej - podstawowej planszy zaliczyłem gatunki: płoć, leszcz, lin, kara¶, karp, okoń i węgorz. Niestety w programie jest co¶ dziwnego bo największe okonie złowiłem na kukurydz± i to z gruntu. Można też zauważyć pewn± zalezno¶ć brań. W pochmurny dzień ryby bior± na czerwonego robaka, w słoneczny na białego, zawsze i wszystko na kukurydzę a węgorz na mielonkę lub filety (mięso). Czego nie widać to ukształtowanie dna, które warto poznać przed rozpoczęciem łowienia. Programi¶ci zadbali aby odpowiednie gatunki brały w miejscach zgodnych ze swoim naturalnym przebywaniem. Lin, kara¶, karp i okoń bior± na dużym płaskim i płytkim blacie. Płoć i węgorz na głębokim blacie a leszcz na stoku i w dołku. Węgorza trzeba łowić w pół wody. No to tyle :-)
Aha, powyższy opis dotyczy wersji demo, nie posiadam pełnej wersji tej gry. |
|
|
wedkarz_wawiak Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Dopiero się dowiedziałem o tej gierce
Czy nie wie kto¶ jak ja dostać??? Może być nawet fishing simultor 1. Bardzo prosze o informacje!!!
|
|
|
Torque Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze |
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 4:36 pm Temat postu: |
|
|
wedkarz_wawiak napisał: |
Czy nie wie kto¶ jak ja dostać??? Może być nawet fishing simultor 1. Bardzo prosze o informacje!!!
|
Zostaw grę w spokoju . Wisła pod nosem, jazie już fajnie gryz± czesem bolka się ustrzeli a Ty chcesz przed ekranem ryby łowić )?? _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Masz w 100% rację turque ale na chłodne dzionki i niepogode zajmowała by mi przyjemnie czas |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 6:30 pm Temat postu: |
|
|
|
możesz j± ¶ci±gn±ć z tej stronki http://www.fishing.pl/filemanager/list/6/ życze udanego łowienia i nie załamój się jak ci odrazu nie będzie wychodziło i poinformuj o swoich pierwszych rybach a jak nie wiesz do końca jak co¶ złowić to daj znać spruje pomuc ale najpierw sprubuj sam!! |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 6:38 pm Temat postu: |
|
|
|
możesz j± ¶ci±gn±ć z tej stronki http://www.fishing.pl/filemanager/list/6/ życze udanego łowienia i nie załamój się jak ci odrazu nie będzie wychodziło i poinformuj o swoich pierwszych rybach a jak nie wiesz do końca jak co¶ złowić to daj znać spruje pomuc ale najpierw sprubuj sam!! |
zapomniałem jeszcze napisać że t± grę któr± tam ¶ci±gniesz to jest wersja DEMO nie wiem sk±d można dostać pełn± a bardzo chciałbem j± mieć!! |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie do DOCIO??
Mógłby¶ mi napisać o Karpiach, Karasiach i Linach, gdzie dokładnie je łowisz na jakiej głęboko¶ci?na co? łowisz na spławik? jak tak to jaki ustawiasz grunt przynęta leży na dnie? I jakie największe ryby złowiłe¶ na tym łowisku? Też chciałbym złowić karpia, karasia lub lina ale mni się to nie udaje ogulnie najwięcej problemów mam z zacięciem zacinam raz na 5 lub więcej razy!! a jakiego numeru chczyk używasz?? |
|
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 8:05 pm Temat postu: |
|
|
A w co potem mairo mam klikn±ć? 8O Bo nie mam pojecia |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 10:01 pm Temat postu: |
|
|
tam na tej stronie???
tam s± różne gry do ¶ci±gnięcia kliknij na fishsim lub na fishing simulator tam powinny być takie i jak już na to klikniesz to tam będzie przycisk do ¶ci±gania i jak się ¶ci±gnie to musisz to zainstalować!!!
teraz będe dopiero w niedziele bo wyjeżdzam jak co¶ to jestem w niedziele!! |
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 20, 2004 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie do DOCIO??
Mógłby¶ mi napisać o Karpiach, Karasiach i Linach, gdzie dokładnie je łowisz na jakiej głęboko¶ci?na co?... |
Wpierw odpowiem po swojemu. Dziwne pytanie, które porusza odpowiedĽ jak± powiniene¶ znać.
A teraz trochę dokładniej i po kolei. Uprzedzam jadnak, że instrukcja obsługi jest jednym z plików wersji demo.
Karpie, karasie i liny - trochę w prawo i daleko z gruntu. Tam jest woda o głęboko¶ci 4-6" (stóp), kukurydza 2-4 ziarnka. Wędzisko gruntowe z koszyczkiem, zanęta ciemna, obci±żenie 60g (chyba), żyłka główna co¶ koło 0,22, przypon 0,18, haczyk dostosowany do przynęty, hamulec w kołowrotku popuszczony o jakie¶ 3-4 punkty w stosunku do ustawień automatycznych, sygnalizator dĽwiękowy i to jest moja drugie wędzisko.
Wielko¶ci ryb nie pamiętam bo grałem ostatni raz chyba w lutym. Karp koło 3kg, lin około 1,5kg a kara¶ co¶ ponad 0,8kg. Ale te ryby to piku¶ w porównaniu do leszczy po 1,5kg każdy lub płoci po 40dag, które łowię na pierwsz± wędkę spławikow± :-) |
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2004 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Przestaw sobie w ustawieniach na kilogramy i nic nie trzeba tłumaczyć. |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Docio napisał: |
Mam pytanie do DOCIO??
Mógłby¶ mi napisać o Karpiach, Karasiach i Linach, gdzie dokładnie je łowisz na jakiej głęboko¶ci?na co?... |
Wpierw odpowiem po swojemu. Dziwne pytanie, które porusza odpowiedĽ jak± powiniene¶ znać.
A teraz trochę dokładniej i po kolei. Uprzedzam jadnak, że instrukcja obsługi jest jednym z plików wersji demo.
Karpie, karasie i liny - trochę w prawo i daleko z gruntu. Tam jest woda o głęboko¶ci 4-6" (stóp), kukurydza 2-4 ziarnka. Wędzisko gruntowe z koszyczkiem, zanęta ciemna, obci±żenie 60g (chyba), żyłka główna co¶ koło 0,22, przypon 0,18, haczyk dostosowany do przynęty, hamulec w kołowrotku popuszczony o jakie¶ 3-4 punkty w stosunku do ustawień automatycznych, sygnalizator dĽwiękowy i to jest moja drugie wędzisko.
Wielko¶ci ryb nie pamiętam bo grałem ostatni raz chyba w lutym. Karp koło 3kg, lin około 1,5kg a kara¶ co¶ ponad 0,8kg. Ale te ryby to piku¶ w porównaniu do leszczy po 1,5kg każdy lub płoci po 40dag, które łowię na pierwsz± wędkę spławikow± :-) |
dzięki ale mam jeszcze pytania: ja ustawiasz żeby założyć 2 ziarnka kukurydzy, chamulec się popuszcza ja to idzie do gury czy na dół, i jak ustawiasz żeby grać na 2 wędki??? |
|
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 5:02 pm Temat postu: |
|
|
gierka frajna ale dwa pytanka :? Czy można wirusa złapać?
Jak się zmienia przynete?
Złowiłem lipienia 0,19 kilograma i certe chyba 0,28 kilograma
pozdrawia-damian |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 6:39 pm Temat postu: |
|
|
pozdrawia-damian |
nie rozumiem pytania z wirusem?? a przynęte zmienia się na "c" |
|
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 7:44 pm Temat postu: |
|
|
pozdrawia-damian |
Chodzi mi o to że czy to pewna stronka i czy ¶ci±gnięcie nie grozi złapaniem wirusa(komputerowego :? ) Już rozumiesz? :?: |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 8:59 pm Temat postu: |
|
|
pozdrawia-damian |
Chodzi mi o to że czy to pewna stronka i czy ¶ci±gnięcie nie grozi złapaniem wirusa(komputerowego :? ) Już rozumiesz? :?: |
nie wiem ale ja ¶ci±gałem i wirusa nie mam a ¶ci±gałem nie tylko to!! |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Nie Maj 23, 2004 9:01 pm Temat postu: |
|
|
wie kto¶ jak się łowi na 2 wędki?? wiem jak się zmienia sprzęt do drugiej wędki ale jak się j± wyżuca?? oczywi¶cie w wersji DEMO |
|
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2004 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnie pytanie : Jak już podprowadzę rybę pod brzeg to jak j± wyci±gn±ć??? : Może i głupie pytanie ale co¶ mi sie pomyliło i zapomniałem. Będe bardzo wdzięczny bo już kilka ładnych rybek miałem pod sob± i nie wiedziałem co zrobic |
|
|
wascik_wsk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Stalowa Wola |
Wysłany: Wto Maj 25, 2004 10:04 am Temat postu: |
|
|
Głupio sie przyznać :] lecz gdy grałem w t± gierke i to w demo nic nie złowiłem :] no nie wiem... widać nie potrafie :] pełn± wersję sobie kołuje :]
Pozdrawiam... |
|
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2004 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja też nie czaję tej gierki :x Złowiłem 3 ryby na 5 podej¶ć.....ech.......ale pech.Cieżko się łowi i myl± mi się przyciski. O wiele łatwiej i przyjemniej łowi się na łonie natury |
|
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 10:12 am Temat postu: |
|
|
grałem ostatni w wersje demo Trophy Bass 4 spoko gierka , przydała by sie pełna wersja :?:
:arrow: : |
|
|
Arni Gość
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 11:34 am Temat postu: Sprzedam Fish SIM 2 |
|
|
Mam ta gre moge sprzedac za bardzo niska cene |
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 12:31 pm Temat postu: Re: Sprzedam Fish SIM 2 |
|
|
Arni napisał: |
A w jakiej wersji masz tę grę? Chodzi mi o no¶nik.
Szczegóły prze¶lij na docio@wedkarskie.pl |
|
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Gdy była lipna pogoda zaczynałem się głeboko zastanawiać co do kupna gry. ale teraz gdy tak kapitalnie ¶wieci słonce i ryby zaczynaja porz±dnie żerować zupełnie zmieniam pogl±d na fs2
Może jesieni± znowu sie zainteresuje a wtedy może będzie jaka¶ lepsza.Przydałaby się możliwo¶ć ustawiania poziomu gry: łatwy , ¶redni ,trudny np. |
|
|
mairo Mieszacz zanętowy
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 4:36 pm Temat postu: Re: Sprzedam Fish SIM 2 |
|
|
Arni napisał: |
jak by¶ mógł to napisz mi za ile chciałbys j± sprzedać i w jakiej postaci czy wy¶lesz mi płyte cz jak??? napisz mi na mojego e-maila artur.naw@interia.pl |
|
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Niedawno podobno turque chciał j± sprzedać Czy to jeszcze aktualne :?: :?: :?: |
|
|
gismo Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gniezno |
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 9:12 pm Temat postu: |
|
|
W FS2 co nieco grałem... wersja demo to w rzeczywisto¶ci pełna wersja, ponieważ wersję demo można dowoli udoskonalać dodaj±c nowe zbiorniki, przynęty, zanęty, sprzęt np. muliplikatory, żyłki 182 lb, tyczki, baty, karpiówki, zanęty, kilkadziesi±t nowych spławików – zasadniczo wszystko. Twórca FS2 po prostu zapragn±ł, by każdy pasjonat tej gry mógł stworzyć własn± składankę ulubionych zbiorników, przynęt i innych klamotów. Dodatkowa możliwo¶ć to tworzenie własnych zbiorników, choć to już nieco zaawansowana sprawa (potrzebne s± stosowne narzędzia programistyczne pisane w C, takowe zasadniczo nie istniej±, ale można je bez większych problemów stworzyć i dzięki temu kreować własne zbiorniki). Język C++ daje dodatkowe możliwo¶ci np. podkręcania wielko¶ci ryb i korektę algorytmu przebiegu czasowego między poszczególnymi braniami w determinatach SELLFISH, LIGHT, BITESTRIKE itp. Jest jednak problem z wysyłaniem rekordów na strony ¶wiatowe po takich zabiegach, gdyż każdy plik .STK z charakterystyk± danego gatunku ryby jest chroniony komend± elif w bibliotece iostream... to już nieco inna historia.
Powracaj±c do tematu: <br>
http://www.roysif.web.aplus.net/cgi-bin/selector.cgi <br>
To jest stronka, z której można ¶ci±gać nowe zbiorniki, przynęty, zanęty, sprzęt. Po ¶ci±gnięciu nowego zbiornika wrzucamy go do głównego katalogu gry tj. fishsim2 i rozpakowujemy tutaj. Zaowocuje to powstaniem pliku nagłówkowego .JR2. Następnie uruchamiamy gierkę, na pierwszej planszy wybieramy OPTIONS -> ADVANCED -> IMPORT ADD –ON, i wybieramy z listy nowo¶ci±gnięty zbiornik, co automatycznie uruchamia proces jego dodawania do gry. Zamykamy i ponownie uruchamiamy grę – wówczas nowy zbiornik jest na li¶cie obok River Lota. Na pocz±tek szczególnie polecam THE ZANDER PIT. My¶lę, że będzie to doskonała rekompensata za bezrybne godziny spędzone z River Lotem. Na Zanderze s± tylko drapieżniki – okonie 1- 3 kg, szczupaki 0,5 – 15 kg i takie same sandacze. Co zapewne zdziwi po pierwszym uruchomieniu tego pega – łowi±c na spinning przeważnie ma się kilka brań w jednym rzucie, za¶ złowienie kilkudziesięciu kilogramów ryb w ci±gu dwóch godzin nie jest ekwiwalentem nieosi±galno¶ci, czego dowodem s± wyniki graczy w polskiej lidze FS (polski rekord łowiska to 166 kg ryb w ci±gu 120 minut). Innym venuesem godnym polecenia jest NORMANS, gdzie w praktyce ¶rednia masa łowionych kapi przekracza 5 kilogramów, za¶ osobniki powyżej 8 kg trafiaj± się ¶rednio 1 na 5 złowionych, za¶ na wytrwałych czekaj± cyprinusy w granicach 12 - 15 kg – które również bior± do¶ć często. Warto jednak stosować tutaj żyłki powyżej 60 lb, bo inaczej takiego karpa będziemy ci±gn±ć przez ponad 10 minut. Je¶li chodzi o brania, to ¶rednio można złowić około 15 – 20 karpi w ci±gu godziny, choć na pocz±tku pewnie trudno będzie przekroczyć barierę piętnastu sztuk. Najlepsz± przynęt± , która spełnia wymagania macierzy algorytmicznych w plikach cpp Ľródłowych tutejszych karpi s± SWEET POTATO – słodkie ziemniaki do ¶ci±gnięcia z powyższej strony(jeżeli kto¶ woli łowić na kukurydzę wystarczy zmienić w pliku żródłowym tej przynęty determinant SWEET i MEAT na warto¶ć równ± 90). To co piszę, pewnie wydaje się nieco abstrakcyjne na tle wyników, jakie można osi±gn±ć na River Locie. No cóż na stronce, któr± podałem można znaleĽć także polskie zbiorniki, gdzie wyniki będ± adekwatne do polskich realiów ;) Polskie rodzynki skondensowane s± w dwóch plikach, które można ¶ci±gn±ć z w/w strony. Pierwszy to LAZIENKI PARK, drugi to POLAND. Znajdziemy tu między innymi Wisłę, Odrę, Wartę, Mamry i ¦niardwy. Najbardziej interesuj±ce wydaj± mi się pływaj±ce w Wi¶le sumy (40 – 54 kg), które można łowić na makrele lub płocie (wszystkie przynęty na stronie). Wisłę na większo¶ci pegów cechuje stosunkowo duży uci±g wody, więc jedyn± stosown± metod± oprócz spinningu będzie ciężki ledgering z ciężarkiem minimum 80 gram. W¶ród dostępnych zbiorników znaleĽć można również istne dzieła sztuki (np. Wake valley pond, gdzie liczba brań nie jest zbyt zadowalaj±ce, ale to można szybko poprawić w pliku .ALL dopisuj±c zera przy każdej warto¶ci quantity). Takie sielankowe zbiorniki rodem z krainy arkadii pomagaj± przetrwać długie wieczory oczekiwań na upragniony sezon (dla mnie osobi¶cie gra FS niestety jest ostatnio jedynym kontaktem z wędkarstwem). W razie jaki¶ pytań możecie pisać na GG 4416413, w miarę możliwo¶ci chętnie spróbuję pomóc, z góry jednak przepraszam za długie oczekiwanie na odpowiedĽ – ostatnio rzadko miewam czas, by bywać w Internecie. Pozdrawiam wszystkich Pogawędkowiczów! |
|
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2004 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Gre Trophy Bass 4 mam już za pare dni sobie po gram 8) |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko. Jak dodać nowe zbiorniki do Fishing Simulator 2 demo. I z jakiej strony można ¶ci±gn±ć te zbiorniki ?? |
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Patrz wyżej |
|
|
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Dawno temu w zimowe wieczory bawiłem sie tym symulatorem. Zdecydowanie wolę Fishing USA. Dla zainteresowanych - oddam za darmo oryginalna wersje na płytce. Jednak łowienie ryb na monitorze mnie nie bawi. |
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2004 8:28 pm Temat postu: |
|
|
kamikaze napisał: |
gismo sk±d ¶ci±głe¶ to demo co można dodawać te różne rzeczy i plansze bo ja sobie pobrałem demko z RO i nie moge nic dodać chdzi mi o te opcje jak włanczam to import ad-on to wskakuje mi że nie moge nic dodać :oops: |
Wpisałem w google FS2 i otworzyłem chyba 5 lub 6 pozycję, z której można było sci±gn±ć grę a nie czytać o niej. Też mogę wgrywać te różno¶ci i jest to oczywi¶cie wersja demo. |
|
|
80.48.73.16 Gość
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Docio napisał: |
kamikaze napisał: |
gismo sk±d ¶ci±głe¶ to demo co można dodawać te różne rzeczy i plansze bo ja sobie pobrałem demko z RO i nie moge nic dodać chdzi mi o te opcje jak włanczam to import ad-on to wskakuje mi że nie moge nic dodać :oops: |
Wpisałem w google FS2 i otworzyłem chyba 5 lub 6 pozycję, z której można było sci±gn±ć grę a nie czytać o niej. Też mogę wgrywać te różno¶ci i jest to oczywi¶cie wersja demo. |
Docio mógłby¶ podać dokładny link do tej stronki. |
|
|
Kuba_sdz Gość
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko. Wie kto¶ może jak się uruchamia DRUGˇ WĘDKĘ?? |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Kuba_sdz napisał: |
Mam pytanko. Wie kto¶ może jak się uruchamia DRUGˇ WĘDKĘ?? |
W tackle box |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:19 pm Temat postu: |
|
|
80.48.73.16 napisał: |
Docio mógłby¶ podać dokładny link do tej stronki. |
Przykro mi ale to jest tak banalne, że aż mi się nie chce. |
|
|
Kuba_sdz Gość
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Docio to ja wiem. Ale czy jest możliwo¶c łapania na dwie wędki jednocze¶nie?? |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 3:42 pm Temat postu: |
|
|
I w życiu jednocze¶nie możesz w ręku trzymać i efektywnie łowić tylko jedn± wędk±
No dobra Spacj± przekładasz wędziska - przeskakuje mała zielona r±czka na dole ekranu :-) Po każdorazowym przełożeniu musisz w miarę energicznie ruszyć myszk±, ale nie za mocno bo zestaw poruszysz. |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2004 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Ostatni raz grałem w lutym i nie chce mi się wgrywać co miesi±c na nowo tej gry. |
|
|
Wysłany: Wto Cze 01, 2004 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Mecze z cał± pewno¶cia Obowi±zuj± żółte i czerwone kartki i spalone.
Połowy trwaj± po 15 minut. Sędzi± jest Rak pręgowany |
|
|
|