Sandacz w ci±gu 2 pierwszych tygodni życia osi±ga długo¶ć 7 mm. Pod koniec pierwszego roku od 8 do 24 cm. W drugim roku: 15 – 42 cm, trzecim 22 – 49 cm, czwartym 28 – 57 cm, pi±tym 34 – 67 cm, szóstym 39 – 76 cm, a w siódmym 43 – 80 cm.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 471 Zalogowani 0 Wszyscy 471
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Pią Sie 13, 2004 9:14 pm Temat postu: Zapraszam na WSI VENDI.PL
Witam !!! Nie jeste¶my konkurentami, lecz uzupełnieniem cało¶ci materiału o wędkarstwie. Każdy z nas ma inne przemy¶lenia oraz do¶wiadczenia wędkarskie, które warto przekazać innym. Mamy nadzieję, że będziemy pomocni dla wielu wędkarzy. Odwiedziny przez te cztery miesi±ce ¶wiadcz±, że jednak było warto to zrobić dla innych. Przynosi nam to wiele frajdy z naszej pracy. Drzwi s± otwarte dla wszystkich i nie mamy zamiaru nikogo szufladkować. Serdecznie zapraszamy na http://www.vendi.pl
Jarek-Taurus
Ostatnio zmieniony przez taurus dnia Pon Gru 06, 2004 10:34 am, w cało¶ci zmieniany 1 raz
PiECIA Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Stasi Las
Wysłany: Pią Sie 13, 2004 10:56 pm Temat postu:
Jaka¶ plaga?
Chciałbym zauważyć, że na stronie głównej jest link do regulaminu panuj±cego na PW. Punkt dziewi±ty tegoż mówi:
"Do umieszczania na forum PW zaproszeń na inne strony WWW oraz imprezy wędkarskie służy wył±cznie forum "Zaproszenia od przyjaciół"."
Post został przeniesiony na odpowiednie forum. _________________ "Czasem lepiej milczeć sprawiaj±c wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie w±tpliwo¶ci"
Kuba Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sob Sie 14, 2004 9:03 am Temat postu:
Z wortalem jak z Excelem - uzywasz na 15% mozliwosci. Dlatego czujny admin prawde ci powie i wskaze droge... 8)
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 8:22 pm Temat postu:
Co się stało Taurusku? Mało miałe¶ roboty z WCWI? :-)
Stronkę widziałem. Jak na razie to bazujecie chyba na archiwum WCWI ze swoimi tekstami. Pocz±tek jak pocz±tek, ale zaczynać powiniene¶ od nowych tekstów. Wiem, że to najtrudniejszy moment. Życzę Ci jednak powodzenia. Jak tylko mi obiecasz, że nie będziesz mnię zmuszał do ratowania polskich zasobów rybnych, to chetnie się zaloguję. Niech to będzie dla Was dobry pocz±tek :-)
Sazan Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Kraków
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 9:10 pm Temat postu:
Każdemu wolno kochać. Każdemu wolno chcieć. Każdemu!
Pozostaje kwesti± kogo lub co kochać i kogo lub co chcieć.
Kali chcieć Mea. A czy Mea chcieć Kali?
PS. Ja nie wiedzieć. Ja zapytać Nel.
taurus Starszy podbierakowy
Kraj: Polska Miejscowość: Poznan
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 10:24 pm Temat postu:
[quote="old_rysiu"]Co się stało Taurusku? Mało miałe¶ roboty z WCWI? :-)
Jak tylko mi obiecasz, że nie będziesz mnię zmuszał do ratowania polskich zasobów rybnych, to chetnie się zaloguję. Niech to będzie dla Was dobry pocz±tek :-)[/quote]
Oldi do niczego nie będę ciebie zmuszał :) Na wcwi zmienił się mocno klimat, który przestał mi odpowiadać. VENDI ma być komercyjnym uzupełnienie do internetowego wędkarstwa. Będ± i nowe artykuły ale jest jeszcze sporo pracy nad stron±.