Wysłany: Piš Sie 13, 2004 9:14 pm Temat postu: Zapraszam na WSI VENDI.PL
Witam !!! Nie jesteśmy konkurentami, lecz uzupełnieniem całości materiału o wędkarstwie. Każdy z nas ma inne przemyślenia oraz doświadczenia wędkarskie, które warto przekazać innym. Mamy nadzieję, że będziemy pomocni dla wielu wędkarzy. Odwiedziny przez te cztery miesiące świadczą, że jednak było warto to zrobić dla innych. Przynosi nam to wiele frajdy z naszej pracy. Drzwi są otwarte dla wszystkich i nie mamy zamiaru nikogo szufladkować. Serdecznie zapraszamy na http://www.vendi.pl
Jarek-Taurus
Ostatnio zmieniony przez taurus dnia Pon Gru 06, 2004 10:34 am, w całości zmieniany 1 raz
PiECIA Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 24, 2002 Posty: 232
Kraj: Polska Miejscowoć: Stasi Las
Wysłany: Piš Sie 13, 2004 10:56 pm Temat postu:
Jakaś plaga?
Chciałbym zauważyć, że na stronie głównej jest link do regulaminu panującego na PW. Punkt dziewiąty tegoż mówi:
"Do umieszczania na forum PW zaproszeń na inne strony WWW oraz imprezy wędkarskie służy wyłącznie forum "Zaproszenia od przyjaciół"."
Post został przeniesiony na odpowiednie forum. _________________ "Czasem lepiej milczeć sprawiając wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Kuba Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Oct 23, 2002 Posty: 984
Wysłany: Sob Sie 14, 2004 9:03 am Temat postu:
Z wortalem jak z Excelem - uzywasz na 15% mozliwosci. Dlatego czujny admin prawde ci powie i wskaze droge... 8)
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 8:22 pm Temat postu:
Co się stało Taurusku? Mało miałeś roboty z WCWI? :-)
Stronkę widziałem. Jak na razie to bazujecie chyba na archiwum WCWI ze swoimi tekstami. Początek jak początek, ale zaczynać powinieneś od nowych tekstów. Wiem, że to najtrudniejszy moment. Życzę Ci jednak powodzenia. Jak tylko mi obiecasz, że nie będziesz mnię zmuszał do ratowania polskich zasobów rybnych, to chetnie się zaloguję. Niech to będzie dla Was dobry początek :-)
Sazan Redaktor Portalu
Dołšczył: Oct 14, 2002 Posty: 2588
Kraj: Polska Miejscowoć: Kraków
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 9:10 pm Temat postu:
Każdemu wolno kochać. Każdemu wolno chcieć. Każdemu!
Pozostaje kwestią kogo lub co kochać i kogo lub co chcieć.
Kali chcieć Mea. A czy Mea chcieć Kali?
PS. Ja nie wiedzieć. Ja zapytać Nel.
taurus Starszy podbierakowy
Dołšczył: Oct 22, 2002 Posty: 118
Kraj: Polska Miejscowoć: Poznan
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 10:24 pm Temat postu:
[quote="old_rysiu"]Co się stało Taurusku? Mało miałeś roboty z WCWI? :-)
Jak tylko mi obiecasz, że nie będziesz mnię zmuszał do ratowania polskich zasobów rybnych, to chetnie się zaloguję. Niech to będzie dla Was dobry początek :-)[/quote]
Oldi do niczego nie będę ciebie zmuszał :) Na wcwi zmienił się mocno klimat, który przestał mi odpowiadać. VENDI ma być komercyjnym uzupełnienie do internetowego wędkarstwa. Będą i nowe artykuły ale jest jeszcze sporo pracy nad stroną.