Młody sandacz w okresie odżywiania się skorupiakami zjada ich dziennie o 20% więcej niż sam waży. Po przej¶ciu na pokarmy rybi sandacz zjada go w ilo¶ci 20% masy ciała. Kiedy osi±ga za¶ 35 cm - zaczyna zerować na leszczu i karpiu.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 469 Zalogowani 0 Wszyscy 469
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Czw Wrz 23, 2004 5:27 am Temat postu: UWAGA, UWAGA - zaczynamy!!!
Koniec lenistwa. Zaczynamy 10 sitcom. Macie ostatnie dni tego miesi±ca do zapisywania się na listę.
Przemy¶lałem temat. Bedziemy pisać pod tytułem " Sitcom 10".
Każdy z graczy będzie mógł nadawać ton akcji.
No i zaczynam zapisy. Na listę wpisuję:
1* Linisko
2* Woytas
3* Old_rysiu
Kto jeszcze???
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Wto Paż 12, 2004 7:11 pm Temat postu:
Tylu mamy pogawędkowiczów. Nikt prócz tych trzech osób nie chce zaryzykować? Kochani, czyżby Sitcom już upadł? Nie chce na siłę ci±gn±ć ten dział. Jesli uważacie, ze to kiepska zabawa, napiszcie o tym.
czesiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Byczyna
Wysłany: Sro Paż 13, 2004 8:46 pm Temat postu:
Co to jest ten Si(cos tam) bo nie chce mi sie szukać o tym na PW, ale jak by co to ja się na to piszę : _________________ Tylko ten nie robi błędów, kto nic nie pisze.
Sazan Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Kraków
Wysłany: Sro Paż 13, 2004 8:57 pm Temat postu:
Nie szukaj! Si to symbol chemiczny krzemu.
wedkarz_wawiak Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa
Wysłany: Sro Paż 13, 2004 9:03 pm Temat postu:
Ja chętnie bym się wpisał...Ale boję się, że dam plamę : ....To jak można się przył±czyć ?
Wysłany: Czw Paż 14, 2004 6:34 am Temat postu:
No proszę. Mamy wreszcie pierwszy skład.
Dla Tych, którzy nie wiedz±, prosze o przeczytanie tutaj pierwszej informacji o Sitcomie. Tam wszystko wyja¶niłem.
Mamy chetnych w takim oto składzie:
1* Linisko
2* Woytas
3* Czesiu
4* Wedkarz_Wawiak
5* Old_rysiu
Do soboty daję czas na weryfikacje listy i dopisanie następnych chętnych. Od niedzieli ruszamy. Jedno jest pewne - ilo¶ć osób już jest wystarczajaca, co nie znaczy, że lista jest zamknięta.
czesiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Byczyna
Wysłany: Nie Paż 17, 2004 8:30 pm Temat postu:
old_rysiu napisał:
Od niedzieli ruszamy.
No i... :?: _________________ Tylko ten nie robi błędów, kto nic nie pisze.
Wysłany: Pon Paż 18, 2004 8:20 pm Temat postu:
Przepraszam - nie miałem ł±cza od soboty wieczorem - TP sa nawaliła.
Zapraszam wszystkich na Sitcom 10.
Otwieram -" Komentarze - 10". Wła¶nie pod tym postem, będziemy sterowali całym Sitcomem.