Z badań przeprowadzonych przez Instytut Rybactwa ¦ródl±dowego w Olsztynie wynika, iż dzienny połów wędkarza w Zalewie Zegrzyńskim w 1999 roku wynosił 1,13 kg (o 0,03 kg mniej, niż w kilku jeziorach gospodarstw rybackich). Łowiono przede wszystkim: leszcz - 33,57%, kr±p - 15,89%, sum - 10,45%, sandacz - 8,61%, szczupak - 7,9%.
Natomiast w 2000 roku wynosił 1,30 kg. Łowiono przede wszystkim: leszcz - 30,62%, kr±p 7,24%, sum 5,46%, sandacz 11,78%, szczupak - 18,19%, okoń 12,66%, płoć 5,47%. Rocznie na wędkarza przypada około 44 kg ryb
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 501 Zalogowani 0 Wszyscy 501
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Sob Sty 08, 2005 9:54 am Temat postu: Filmy...
Czy ktos wie skad mozna pobrac jakies FILMY wedkarskie??
Milan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Nowa Dęba
Wysłany: Sob Sty 08, 2005 11:50 pm Temat postu:
A no można , wystarczy poszukać na PW.
wchdzisz: moduły/¶ciagnij pliki ...
wszystko jest tam , a je¶li chcesz poszukać innych filmików to zajżyj na inne portale i prywatne stronki , tam się trafiaj± bardzo przyjemne filmiki.pozdro _________________ Bieroo Paniee???
Tomcioo Zarzucacz kwalifikowany
Kraj: Polska
Wysłany: Nie Sty 09, 2005 12:04 am Temat postu:
Witam.. ale nie o takie mi chodzilo... to sa filmiki.. a mi chodzi o Filmy ktore trwaja kolo 30min. jak nie wiecej:)
Filmy ma przecież sam wiesz kto. Wystarczy do niego podej¶ć ;-)
jak zaczniemy sezon to sami nakręcimy jakis filmik. Trzeba tylko jeszcze troszeczke poczekać.
POZDROWIENIA dla redakcji PW po dłuuuugiej nieobecno¶ci :-)
Wysłany: Wto Sty 11, 2005 4:15 pm Temat postu:
kto ma..?? Ja mam tylko jeden ktory jest u Ciebie... a wiem ze ma Skania.. ale z nim sie dogadac to tragedia!
czesiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Byczyna
Wysłany: Wto Sty 11, 2005 7:47 pm Temat postu:
Panowie, a może tak samemu nagrać jaki¶ film wędkarski. Wystarczy jaka¶ kamerka, albo dobry aparat cyfrowy i możemy kręcić fishing 8)
Kiedy¶ w Tv leciały fajne programy... Taaaaka Ryba, albo Na ryby; czy jako¶ tak, to były czasy _________________ Tylko ten nie robi błędów, kto nic nie pisze.
Zenektbg Ugniatacz ciast
Kraj: Polska Miejscowość: Tarnobrzeg
Wysłany: Wto Sty 11, 2005 8:44 pm Temat postu:
no dobra, trzeba nam ttylko jakie¶ 1000zł na "dobry"aparat i juz nagrywamy:)...Ja juz nabyłem i jestem usatysfakcjonowany:)¶wietna sprawa, a szczególnie na rybkach:)) _________________ ŁOWCA!
Wysłany: Wto Sty 11, 2005 9:06 pm Temat postu:
Hm.. to wcale nie jest zly pomysl.. ale jak dla nas ciezki do zrealizowania!! Nie posiadamy zadnej kamery a ona by byla najlepsza!! w Apracie ktory mozemy miec to nagrywa filmy dlugosci chyba 5 min.. Nie ma to jak kamera.. mozna krecic dowoli i zawsze najlepsze scenki mieszac z innymi tak jak robia to inni krecac filmy wedkarskie!