Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomoć |
Zenon Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Apr 26, 2003 Posty: 3967
Kraj: Polska Miejscowoć: GRUNWALD |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:16 pm Temat postu: jesienny zlot 2005 Zalew Koronowski |
|
|
Jest propozycja zorganizowania jesiennego zlotu w terminie 30 09-2 10 na zalewie Koronowskim w ośrodku “KRĘGIEL” http://www.kregiel.pl/
Jestem po wstępnej rozmowie z kierowniczka ośrodka ,co do ostatecznej ceny za imprezę ,oczywiście warunkuje ilością osób, ceny podane są na stronie tyle tylko że w tym terminie ogrzewany jest tylko pawilon hotelowy ,ale jakby co to domki mają ogrzewanie elektryczne jak również węzełek z ciepłą wodą
Proszę więc o wstępną akceptacje
Otwieram więc listę: |
|
 |
jacek_dsw Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Sep 02, 2002 Posty: 1286
Kraj: Polska Miejscowoć: Sosnowiec |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Ceny są przyzwoite a i standard całkiem całkiem. Wstępnie zgłaszam swoje zaiteresowanie + 1  |
|
 |
farciarz Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Oct 29, 2003 Posty: 257
Kraj: Polska Miejscowoć: Bydgoszcz |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Ośrodek na dzień dzisiejszy jest w swietnym stanie, do czego przyczynił się nowy właściciel. Dla zainteresowanych grzybiarzy dodam jedynie iż jest sporo grzybków w okolicy, jak i zapewniam osobom nie znającym łowiska pokazanie kilku miejscówek . Co do zapisów...to oczywiście jestem obecny !!!!!! _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |

Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:36 pm Temat postu: |
|
|
farciarz napisał: |
Ośrodek na dzień dzisiejszy jest w swietnym stanie, do czego przyczynił się nowy właściciel. Dla zainteresowanych grzybiarzy dodam jedynie iż jest sporo grzybków w okolicy, jak i zapewniam osobom nie znającym łowiska pokazanie kilku miejscówek . Co do zapisów...to oczywiście jestem obecny !!!!!! |
Farciarz -Ciebie nie liczę oczywistym jest że jako organizator będziesz :P |
|
 |

Wysłany: Czw Lip 28, 2005 8:45 am Temat postu: |
|
|
Sprawa bardzo ważna !!! ,a pominięta przeze mnie, a mianowicie przy deklaracji obecności proszę wpisywać czy z wyżywieniem czy bez!!! Ceny całodziennego wyżywienia na stronie http://www.kregiel.pl/
jest też kilka łodzi 4osobowych i jedna 6osobowa |
|
 |
jacek_dsw Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Sep 02, 2002 Posty: 1286
Kraj: Polska Miejscowoć: Sosnowiec |
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 10:24 am Temat postu: |
|
|
jak i zapewniam osobom nie znającym łowiska pokazanie kilku miejscówek |
Sam głównie na to liczę, że mnie ktoś weźmie za ręke i pokaże gdzie mam łowić aby odnieść jakikolwiek sukces :roll: |
|
 |

Wysłany: Czw Lip 28, 2005 11:00 am Temat postu: |
|
|
Dwa słowa w związku z ogłoszeniem organizacji zlotu jesiennego na Zalewie Koronowskim
Okazuje się że nie będący w składzie redakcyjnym wykroczyłem jakby poza swoje uprawnienia i nie mając upoważnień wysunąłem się przed szereg
W związku z powyższym unieważniam moje ogłoszenie o zlocie na zalewie koronowskim w terminie 30 09-2 10
Zenon |
|
 |
marek_k84 Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Oct 22, 2002 Posty: 1310
Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 11:22 am Temat postu: |
|
|
nic nie odwołuj, tylko uzgodnij z Redakcją, czy nie kolliduje, co i jak (logistyka) musisz wziąć na swój przepracowany łeb i... działaj... _________________ Marek |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Jakoś nie zauważyłem by był taki punkt w regulaminie który by dyskredytował postawienie propozycji przez użytkownika PW odnośnie organizacji jak i do miejsca jakiegoś zlotu  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !!
Ostatnio zmieniony przez farciarz dnia Pon Sie 01, 2005 7:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 4285
Kraj: Polska Miejscowoć: Warszawa |
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Jakoś nie zauważyłem by był taki punkt w regulaminie który by dyskredytował postawienie propozycji przez użytkownika PW odnośnie organizacji co do miejsca jakiegoś zlotu  |
Pewnie, że nie ma - propozycję każdy może podać. Ale propozycja to jedno, a ogłoszenie to drugie. Ogłoszenie zlotu (oficjalnej imprezy PW) należy do Redakcji i nie potrzeba tego chyba ujmować w regulaminach.
Na razie jesteśmy na etapie rozpoznawania warunków i porównywania cen, w czym pomoc Zenona jest nieoceniona. Także i Twoja pomoc - teraz, jak i na miejscu - będzie bardzo przydatna. Za wcześnie jednak na ogłoszenie, gdzie dokładnie odbędzie się zlot (w sensie ośrodka), bo Redakcja poza tym, że będzie to Zalew Koronowski, nie zdecydowała co do konkretnej lokalizacji. Czekamy jeszcze na ofertę z Zacisza.
Z innej beczki - myślę, że tego typu rozmowy powinniśmy prowadzić między sobą, a nie na forum publicznym, zaś informację o szczegółach zlotu podać po zamknięciu ustaleń. Jak dla mnie to jest to drobne nieporozumienie, które wynikło z dobrej woli i zapału Zenona (który to zapał na pewno jeszcze zostanie wykorzystany, jeśli Zenon się nie obrazi). |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Ok...rozumiem. Więc potraktujmy to proszę jedynie jako propozycję do obgadania _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 4285
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Notabene mnie się ta propozycja podoba... |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Mi też...dlatego zaoferowałem swoją pomoc  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
SpinerK Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Feb 16, 2005 Posty: 772
Kraj: Polska Miejscowoć: Gdańsk |
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 1:24 am Temat postu: |
|
|
Bardzo chętnie bym pojechał Ale mam kilka pytań do Zenona i Farciarza:
1. Do kogo należy Zalew Koronowski?
2. Jakie opłaty obowiązują na zalewie?
Chciałbym również, żebyście napisali coś o tym zbiorniku typu: wielkość, jakie ryby pływają itp. 8)
Pozdrawiam |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Dołšczył: 24.01.2003 Posty: 4305
Kraj: Polska Miejscowoć: Inowrocław |
Wysłany: Pon Sie 15, 2005 6:32 pm Temat postu: |
|
|
Więcej konkretnych informacji 17 sierpnia wieczorem. Jedziemy tego dnia z Zenonem omówić szczegóły pobytu. Jedno jest prawie pewne... rezerwujcie czas i kasę na przełom września i października ... widzimy się nad Koronowskim ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
sandal Łowca Sandacza

Dołšczył: Oct 10, 2002 Posty: 537
Wysłany: Pon Sie 15, 2005 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo chciałbym tam być i będe sie starał by to jakoś wypaliło. Koronowskie to wymażona woda , przynajmniej dla mnie mam tam do wyrównania rachunek z pewnym zębatym ) Jarku będe czytał na bieżąco czy Wam sie uda to dopiąć . |
|
 |
Kunta Ś.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Dołšczył: Apr 18, 2003 Posty: 523
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Dla niecierpliwych mogę podać Zalew należy do PZW resztę informacji uzyskacie od Jarbasa po oficjalnym ogłoszeniu . |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Dołšczył: 24.01.2003 Posty: 4305
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Tak. Najpóźniej w niedzielę będzie oficjalne zaproszenie. NA 100% będziemy ganiać ryby w dniach 30 września - 02 października na Zalewie Koronowskim. : _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Aug 24, 2003 Posty: 822
Kraj: Polska Miejscowoć: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Piš Sie 19, 2005 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas napisał: |
Tak. Najpóźniej w niedzielę będzie oficjalne zaproszenie. NA 100% będziemy ganiać ryby w dniach 30 września - 02 października na Zalewie Koronowskim. : |
Doczekać się nie mogę  |
|
 |

Wysłany: Piš Sie 19, 2005 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie panowie...będzie czas to będzie zlot. Ważne by nam zarówno pogoda jak i rybki dopisały...to będzie miło  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 7:49 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie panowie...będzie czas to będzie zlot. Ważne by nam zarówno pogoda jak i rybki dopisały...to będzie miło  |
jakby co!!kupimy w Stopce z grila :P |
|
 |
sandal Łowca Sandacza

Dołšczył: Oct 10, 2002 Posty: 537
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 9:38 am Temat postu: |
|
|
Okoni w razie co nie ma problemu tam nałowić )
pozatym ziemniaki z ogniska pychotka  |
|
 |
wykrzyknik Łowca Lipienia

Dołšczył: Sep 17, 2003 Posty: 795
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 10:36 am Temat postu: |
|
|
Dopisujemy sie do listy. Nie napisze teraz czy z wyżywieniem czy nie bo nie wiedzieć czemu nie otwiera mi się strona z info :-( Jak tylko uda mi sie dostać do środka dopiszę co trzeba :-) Będziemy z Ola i Alą :-) _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 10:58 am Temat postu: |
|
|
wykrzyknik napisał: |
Dopisujemy sie do listy. Nie napisze teraz czy z wyżywieniem czy nie bo nie wiedzieć czemu nie otwiera mi się strona z info :-( Jak tylko uda mi sie dostać do środka dopiszę co trzeba :-) Będziemy z Ola i Alą :-) |
Chwila cierpliwości mam nadzieję ze jutro najdalej w poniedziałek wszystko się wyjaśni w szczegółach
jak zapewniał Jarbas, ostatnie guziki zostaną dopięte
Natomiast co do adresu na stronie ?
Również żałuje- niestety strona nieczynna |
|
 |
LASSO Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: May 06, 2005 Posty: 324
Kraj: Polska Miejscowoć: Wrocław |
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 11:20 am Temat postu: |
|
|
Kurde, jakby nie było, mam 03.października 31-sze urodziny... Jakbym tak spędził je z kumplami (nawet wirtualnymi) nad wodą, to byłoby luksusowo. Ale znając moją żonkę to mnie nie puści chyba raczej. Pomyślę i pogadam. Na razie na 45% zajadę :-) |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 11:31 am Temat postu: |
|
|
LASSO napisał: |
Kurde, jakby nie było, mam 03.października 31-sze urodziny... Jakbym tak spędził je z kumplami (nawet wirtualnymi) nad wodą, to byłoby luksusowo. Ale znając moją żonkę to mnie nie puści chyba raczej. Pomyślę i pogadam. Na razie na 45% zajadę :-) |
Masz dwa wyjścia
1. przyjechać z żoną
2. świętować tydzień później : 3 przesunąć 31 urodziny na następny rok :P |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Zenon napisał: |
LASSO napisał: |
Masz dwa wyjścia
1. przyjechać z żoną
2. świętować tydzień później : 3 przesunąć 31 urodziny na następny rok :P |
No i wersja 4* Urodziny obchodzić na zlocie :-) |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Dołšczył: Jul 31, 2002 Posty: 8461
Kraj: Polska Miejscowoć: Wądół |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że uda nam się wyjechać na ten zlot. Nam czyli ja z żoną i ewentualnie wnuk - jak synowa go puści :-( .
Nie przerażają mnie wysokie opłaty PZW na tę wodę. Po prostu nie zapłacę i nie będę wędkować. Ciągną mnie lasy grzybne. Jak tylko dostanę informację, że będę miał co robić z grzybkami, to już wielki plus.
Może tym razem, uda nam się przygotować "szczupaka na złoto" z sosem grzybowym :-) Byłby wspaniałym dodatkiem do biesiady przy ognisku.
Czy pojadę - będę wiedział przed 10 września, więc zdążę z zapłaceniem zaliczki :-) |
|
 |
Tyton Nawijacz żyłek

Dołšczył: Oct 03, 2004 Posty: 137
Kraj: Polska Miejscowoć: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Miło będzie spotkać się w realu.
Pozdrawiam |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 22, 2005 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Jest już oficjalna strona z zaproszeniem, więc proszę się tam zapisywać 8) ...i zjawić !!!! ....w Kręglu _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
|