Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zenon Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:16 pm Temat postu: jesienny zlot 2005 Zalew Koronowski |
|
|
Jest propozycja zorganizowania jesiennego zlotu w terminie 30 09-2 10 na zalewie Koronowskim w o¶rodku “KRĘGIEL” http://www.kregiel.pl/
Jestem po wstępnej rozmowie z kierowniczka o¶rodka ,co do ostatecznej ceny za imprezę ,oczywi¶cie warunkuje ilo¶ci± osób, ceny podane s± na stronie tyle tylko że w tym terminie ogrzewany jest tylko pawilon hotelowy ,ale jakby co to domki maj± ogrzewanie elektryczne jak również węzełek z ciepł± wod±
Proszę więc o wstępn± akceptacje
Otwieram więc listę: |
|
 |
jacek_dsw Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Sosnowiec |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Ceny s± przyzwoite a i standard całkiem całkiem. Wstępnie zgłaszam swoje zaiteresowanie + 1  |
|
 |
farciarz Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Bydgoszcz |
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:28 pm Temat postu: |
|
|
O¶rodek na dzień dzisiejszy jest w swietnym stanie, do czego przyczynił się nowy wła¶ciciel. Dla zainteresowanych grzybiarzy dodam jedynie iż jest sporo grzybków w okolicy, jak i zapewniam osobom nie znaj±cym łowiska pokazanie kilku miejscówek . Co do zapisów...to oczywi¶cie jestem obecny !!!!!! _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |

Wysłany: Sro Lip 27, 2005 4:36 pm Temat postu: |
|
|
farciarz napisał: |
O¶rodek na dzień dzisiejszy jest w swietnym stanie, do czego przyczynił się nowy wła¶ciciel. Dla zainteresowanych grzybiarzy dodam jedynie iż jest sporo grzybków w okolicy, jak i zapewniam osobom nie znaj±cym łowiska pokazanie kilku miejscówek . Co do zapisów...to oczywi¶cie jestem obecny !!!!!! |
Farciarz -Ciebie nie liczę oczywistym jest że jako organizator będziesz :P |
|
 |

Wysłany: Czw Lip 28, 2005 8:45 am Temat postu: |
|
|
Sprawa bardzo ważna !!! ,a pominięta przeze mnie, a mianowicie przy deklaracji obecno¶ci proszę wpisywać czy z wyżywieniem czy bez!!! Ceny całodziennego wyżywienia na stronie http://www.kregiel.pl/
jest też kilka łodzi 4osobowych i jedna 6osobowa |
|
 |
jacek_dsw Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Sosnowiec |
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 10:24 am Temat postu: |
|
|
jak i zapewniam osobom nie znaj±cym łowiska pokazanie kilku miejscówek |
Sam głównie na to liczę, że mnie kto¶ weĽmie za ręke i pokaże gdzie mam łowić aby odnie¶ć jakikolwiek sukces :roll: |
|
 |

Wysłany: Czw Lip 28, 2005 11:00 am Temat postu: |
|
|
Dwa słowa w zwi±zku z ogłoszeniem organizacji zlotu jesiennego na Zalewie Koronowskim
Okazuje się że nie będ±cy w składzie redakcyjnym wykroczyłem jakby poza swoje uprawnienia i nie maj±c upoważnień wysun±łem się przed szereg
W zwi±zku z powyższym unieważniam moje ogłoszenie o zlocie na zalewie koronowskim w terminie 30 09-2 10
Zenon |
|
 |
marek_k84 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 11:22 am Temat postu: |
|
|
nic nie odwołuj, tylko uzgodnij z Redakcj±, czy nie kolliduje, co i jak (logistyka) musisz wzi±ć na swój przepracowany łeb i... działaj... _________________ Marek |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Jako¶ nie zauważyłem by był taki punkt w regulaminie który by dyskredytował postawienie propozycji przez użytkownika PW odno¶nie organizacji jak i do miejsca jakiego¶ zlotu  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !!
Ostatnio zmieniony przez farciarz dnia Pon Sie 01, 2005 7:23 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Jako¶ nie zauważyłem by był taki punkt w regulaminie który by dyskredytował postawienie propozycji przez użytkownika PW odno¶nie organizacji co do miejsca jakiego¶ zlotu  |
Pewnie, że nie ma - propozycję każdy może podać. Ale propozycja to jedno, a ogłoszenie to drugie. Ogłoszenie zlotu (oficjalnej imprezy PW) należy do Redakcji i nie potrzeba tego chyba ujmować w regulaminach.
Na razie jeste¶my na etapie rozpoznawania warunków i porównywania cen, w czym pomoc Zenona jest nieoceniona. Także i Twoja pomoc - teraz, jak i na miejscu - będzie bardzo przydatna. Za wcze¶nie jednak na ogłoszenie, gdzie dokładnie odbędzie się zlot (w sensie o¶rodka), bo Redakcja poza tym, że będzie to Zalew Koronowski, nie zdecydowała co do konkretnej lokalizacji. Czekamy jeszcze na ofertę z Zacisza.
Z innej beczki - my¶lę, że tego typu rozmowy powinni¶my prowadzić między sob±, a nie na forum publicznym, za¶ informację o szczegółach zlotu podać po zamknięciu ustaleń. Jak dla mnie to jest to drobne nieporozumienie, które wynikło z dobrej woli i zapału Zenona (który to zapał na pewno jeszcze zostanie wykorzystany, je¶li Zenon się nie obrazi). |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Ok...rozumiem. Więc potraktujmy to proszę jedynie jako propozycję do obgadania _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Notabene mnie się ta propozycja podoba... |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Mi też...dlatego zaoferowałem swoj± pomoc  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
SpinerK Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk |
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 1:24 am Temat postu: |
|
|
Bardzo chętnie bym pojechał Ale mam kilka pytań do Zenona i Farciarza:
1. Do kogo należy Zalew Koronowski?
2. Jakie opłaty obowi±zuj± na zalewie?
Chciałbym również, żeby¶cie napisali co¶ o tym zbiorniku typu: wielko¶ć, jakie ryby pływaj± itp. 8)
Pozdrawiam |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Pon Sie 15, 2005 6:32 pm Temat postu: |
|
|
Więcej konkretnych informacji 17 sierpnia wieczorem. Jedziemy tego dnia z Zenonem omówić szczegóły pobytu. Jedno jest prawie pewne... rezerwujcie czas i kasę na przełom wrze¶nia i paĽdziernika ... widzimy się nad Koronowskim ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
sandal Łowca Sandacza

Wysłany: Pon Sie 15, 2005 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo chciałbym tam być i będe sie starał by to jako¶ wypaliło. Koronowskie to wymażona woda , przynajmniej dla mnie mam tam do wyrównania rachunek z pewnym zębatym ) Jarku będe czytał na bież±co czy Wam sie uda to dopi±ć . |
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Wysłany: Czw Sie 18, 2005 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Dla niecierpliwych mogę podać Zalew należy do PZW resztę informacji uzyskacie od Jarbasa po oficjalnym ogłoszeniu . |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Sie 18, 2005 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Tak. NajpóĽniej w niedzielę będzie oficjalne zaproszenie. NA 100% będziemy ganiać ryby w dniach 30 wrze¶nia - 02 paĽdziernika na Zalewie Koronowskim. : _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pią Sie 19, 2005 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas napisał: |
Tak. NajpóĽniej w niedzielę będzie oficjalne zaproszenie. NA 100% będziemy ganiać ryby w dniach 30 wrze¶nia - 02 paĽdziernika na Zalewie Koronowskim. : |
Doczekać się nie mogę  |
|
 |

Wysłany: Pią Sie 19, 2005 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie panowie...będzie czas to będzie zlot. Ważne by nam zarówno pogoda jak i rybki dopisały...to będzie miło  _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 7:49 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie panowie...będzie czas to będzie zlot. Ważne by nam zarówno pogoda jak i rybki dopisały...to będzie miło  |
jakby co!!kupimy w Stopce z grila :P |
|
 |
sandal Łowca Sandacza

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 9:38 am Temat postu: |
|
|
Okoni w razie co nie ma problemu tam nałowić )
pozatym ziemniaki z ogniska pychotka  |
|
 |
wykrzyknik Łowca Lipienia

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 10:36 am Temat postu: |
|
|
Dopisujemy sie do listy. Nie napisze teraz czy z wyżywieniem czy nie bo nie wiedzieć czemu nie otwiera mi się strona z info :-( Jak tylko uda mi sie dostać do ¶rodka dopiszę co trzeba :-) Będziemy z Ola i Al± :-) _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 10:58 am Temat postu: |
|
|
wykrzyknik napisał: |
Dopisujemy sie do listy. Nie napisze teraz czy z wyżywieniem czy nie bo nie wiedzieć czemu nie otwiera mi się strona z info :-( Jak tylko uda mi sie dostać do ¶rodka dopiszę co trzeba :-) Będziemy z Ola i Al± :-) |
Chwila cierpliwo¶ci mam nadzieję ze jutro najdalej w poniedziałek wszystko się wyja¶ni w szczegółach
jak zapewniał Jarbas, ostatnie guziki zostan± dopięte
Natomiast co do adresu na stronie ?
Również żałuje- niestety strona nieczynna |
|
 |
LASSO Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 11:20 am Temat postu: |
|
|
Kurde, jakby nie było, mam 03.paĽdziernika 31-sze urodziny... Jakbym tak spędził je z kumplami (nawet wirtualnymi) nad wod±, to byłoby luksusowo. Ale znaj±c moj± żonkę to mnie nie pu¶ci chyba raczej. Pomy¶lę i pogadam. Na razie na 45% zajadę :-) |
|
 |

Wysłany: Sob Sie 20, 2005 11:31 am Temat postu: |
|
|
LASSO napisał: |
Kurde, jakby nie było, mam 03.paĽdziernika 31-sze urodziny... Jakbym tak spędził je z kumplami (nawet wirtualnymi) nad wod±, to byłoby luksusowo. Ale znaj±c moj± żonkę to mnie nie pu¶ci chyba raczej. Pomy¶lę i pogadam. Na razie na 45% zajadę :-) |
Masz dwa wyj¶cia
1. przyjechać z żon±
2. ¶więtować tydzień póĽniej : 3 przesun±ć 31 urodziny na następny rok :P |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Zenon napisał: |
LASSO napisał: |
Masz dwa wyj¶cia
1. przyjechać z żon±
2. ¶więtować tydzień póĽniej : 3 przesun±ć 31 urodziny na następny rok :P |
No i wersja 4* Urodziny obchodzić na zlocie :-) |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że uda nam się wyjechać na ten zlot. Nam czyli ja z żon± i ewentualnie wnuk - jak synowa go pu¶ci :-( .
Nie przerażaj± mnie wysokie opłaty PZW na tę wodę. Po prostu nie zapłacę i nie będę wędkować. Ci±gn± mnie lasy grzybne. Jak tylko dostanę informację, że będę miał co robić z grzybkami, to już wielki plus.
Może tym razem, uda nam się przygotować "szczupaka na złoto" z sosem grzybowym :-) Byłby wspaniałym dodatkiem do biesiady przy ognisku.
Czy pojadę - będę wiedział przed 10 wrze¶nia, więc zd±żę z zapłaceniem zaliczki :-) |
|
 |
Tyton Nawijacz żyłek

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Miło będzie spotkać się w realu.
Pozdrawiam |
|
 |

Wysłany: Pon Sie 22, 2005 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Jest już oficjalna strona z zaproszeniem, więc proszę się tam zapisywać 8) ...i zjawić !!!! ....w Kręglu _________________ W przyszłym roku Polska wita...zaczynam żyć od nowa !! |
|
 |
|