Wysłany: Sro Lut 15, 2006 5:32 pm Temat postu: zapraszenie na zawody nad Regę
Zapraszam wszystkich pstrągarzy na zawody spiningowe , które odbędą się na rzece Redze w miejscowości Łobez. Zawody te organizuje Koło Wedkarskie Pstrag w Łobzie oraz niedawno powstałe Towarzystwo Miłośników Rzeki Regi z siedzibą w Łobzie. Zapewniamy atrakcyjme nagrody, miłą atmosferę , smaczny poczestunek no i przede wszyskim urokliwa i bogatą w ryby Regę. Możliwość wcześniejszego zakwaterowania. Kontakt tel. 609649643
nodi Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Sep 16, 2005 Posty: 269
Kraj: Polska Miejscowoć: Poznań
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 9:25 pm Temat postu:
A jaka data tych zawodow? _________________ Łowi się po to żeby znaleźć odpowiedź, żeby zrozumieć...
adalin Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Aug 12, 2002 Posty: 1768
Kraj: Polska
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 9:35 pm Temat postu:
Nodi, gdy spojrzałem na Twój avatar, to odruchowo przetarłem monitor - myślałem, że ta kapka śliny, która zwisa Ci z dolnej wargi, jest muszą kupką na ekranie mojego monitora.
Bądź tak miły, bo brzydliwy jestem, wytrzyj sobie buzię i zrób nowe zdjęcie. :roll:
Sazan Redaktor Portalu
Dołšczył: Oct 14, 2002 Posty: 2588
Kraj: Polska Miejscowoć: Kraków
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 9:54 pm Temat postu:
Gdybym miał się wybrać, w dzisiejszych czasach zapytałbym najpierw o wysokość wpisowego...
andrzej1 Skrobacz pospolity
Dołšczył: Feb 15, 2006 Posty: 37
Kraj: Polska
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 9:22 am Temat postu:
nodi napisał:
A jaka data tych zawodow?
Sory nie wpisałem. One odbędą się w dniu 02.04.2006r. o godzinie 07.00 na przystani kajakowej w Łobzie na ul. Niepodległości. Będziemy wędkować na odcinku górskim czyli od wpływu Starej Regi do m. Resko. Wpisowe 30zł . Główna nagroda łódka. Potwierdzili swoją obecność Karol Zacharczyk WW, Artur Furdyma WŚ oraz na 99 procent zespół redakcyjny Taaakiej Ryby. Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Pozdrowienia.