Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nodi Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Poznań |
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 12:48 am Temat postu: |
|
|
Jezeli chodzi o te 40zl (sklep spinn.pl), o ktorych pisalem w 1 poscie - przesylka do mnie dotarla, dostalem tez swietne gratisy: etui Spro na obrotowki i 5 obrotowek Dragona. Miodzio. |
|
 |
popper Operator wędziska

Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 2:20 pm Temat postu: SKLEPY W SIECI |
|
|
Plusy dla Fishing-Mart
Plus podwójny dla sklepu Rybiego Oka.
U Krokusów zostawiłem sporo grosza a wszystko zawsze było OK.
No może poza jednym kijkiem, który zza Wielkiej Wody dotarł do mnie po ok. 2 m-cach. : |
|
 |
sitek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zwoleń |
Wysłany: Sob Sty 14, 2006 1:36 am Temat postu: |
|
|
Niektóre sklepy ogłaszaj± się na allegro. Towar dochodzi po 4 dniach od zapłaty.Towar jest nowy i posiada gwarancje. |
|
 |

Wysłany: Sob Sty 14, 2006 2:12 am Temat postu: |
|
|
sitek napisał: |
Niektóre sklepy ogłaszaj± się na allegro. Towar dochodzi po 4 dniach od zapłaty.Towar jest nowy i posiada gwarancje. |
No tak, ale trzeba jeszcze trafic na towar, ktory aktualnie chcemy zakupic... A z tym moze byc ciezko... _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć... |
|
 |
rzezuch Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Nowa Huta |
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Podobno najtańszym sklepem jest www.kolowrotek.pl
Nigdy w nim nie zamawiałem ale podobno moze być roznie z dostawa i dostepnoscia towaru.
[/url] |
|
 |

Wysłany: Sro Sty 25, 2006 12:11 am Temat postu: |
|
|
Odswiezam temat, gdyz chce przypomniec adminom o obietnicy na ranking sklepow a takze chce dodac do rankingu kolejny plusik. Otoz w sklepie (?) www.tubywedkarskie.pl zamowilem tuby - sztuk trzy - 154cm wersja Lux i dwie tuby na splawiki. Mimo ze sklep jak na ogolnie panujace warunki jest raczej przestarzaly - trzeba zamawiac mailem itd..., to obslugi i szybkosci przesylki inne sklepy powinny sie od niego nauczyc. Tuby przyszly w 5 dni, w tym 2 dni weekendu, czyli praktycznie w 3 dni. Duzy +.
p.s. Same tuby sa swietne. _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć... |
|
 |
match6 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Tułowice |
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 11:57 am Temat postu: |
|
|
Zamawiałem w leszczu,pierwsze zamówienie- opóżnione, ale jak mi wytłumaczyli- czekali na dostawe, żeby wysłać kompletne zamówienie.
Kilka dni pózniej otrzymałem paczkę-brak jednego towaru, a zamiast dwóch paczek haków nr.12 otrzymałem dwie ósemek(w sumie 4- tylko po co mi tyle?)- jedyny plus- za przesyłkę zapłacili.
Drugie- zamówiłem kilka spławikówi kilka paczek zanęt(bo już "¶wierza" dostawa)- dostałem tylko 1 spławik, paczkę zanęty i ciężarków- plus tylko jeden- j.w.
Pomimo to zamówiłem trzeci raz i tu dostałem to co chciałem, w terminie, więc zamówiłem czwarty raz- zobaczymy jak będzie- paczka powinna być na dniach : |
|
 |
rwojton Donosiciel kawy

Kraj: Polska Miejscowość: Częstochowa |
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:10 am Temat postu: Internetowe sklepy wędkarskie |
|
|
Osobi¶cie korzystałem z usług www.jezozwierz.pl i www.naryby.com.pl w obu przypadkach byłem zadowolony.
Kontakt bardzo dobry,obsługa sprawna i szybka. |
|
 |
Stefan Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Czw Lut 02, 2006 3:21 pm Temat postu: |
|
|
W zeszłym roku w Krokusie kupiłem Penn-a 321 Gti i wylosowałem tzw. Srebrn± Rybkę czyli bon na zakupy warto¶ci 20% ceny kręcioła. Jak teraz chciałem kupić bieliznę thermo i rozliczyć Rybk± to p. Żbikowski mi napisał maila: "To dawne czasy...".
Za bieliznę zapłaciłem pełn± sumę gotówk±.
Panowie z Krokusa! Zobowi±zania się realizuje a nie stawia na przedawnienie! |
|
 |
Jazgarek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Głowno |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 12:20 pm Temat postu: |
|
|
Słyszał kto¶ może o sklepie www.balena.pl ? |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 12, 2006 1:21 pm Temat postu: |
|
|
A ja czekam i czekam i doczekać nie mogę- bo już 4 tygodnie na paczkę z "leszcza" czekam, nawet maila nie przy¶l±( oprócz tego co potwierdził przyjęcie zamówienia)
Wygl±da na to, że czas zmienić "partnera" handlowego. :roll: |
|
 |
Boston GliĽdziarz kopacz

|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 3:18 pm Temat postu: |
|
|
A ile wynosi koszt przesyłki wwww.fishing-mart.com.pl ??
i czy sie opłaca u nich kupowac bo t oprzeciez najważniejsze. _________________ Wszystko co ma pocz±tek ma i też koniec. |
|
 |
zander58 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: tychy |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 3:23 pm Temat postu: |
|
|
rzezuch napisał: |
Podobno najtańszym sklepem jest www.kolowrotek.pl
Nigdy w nim nie zamawiałem ale podobno moze być roznie z dostawa i dostepnoscia towaru.
[/url] |
W Fishing Mart można negocjować ceny. Przebij± każd± inn± ofertę. Przekonałem sie na własnej skórze. |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 12, 2006 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem opłaca. Koszty przesyłki s± różne i zależ± min. od wielko¶ci(ciężaru) paczki oraz sposobu jej dostarczenia(poczta czy kurier). Także sposób płatno¶ci ma znaczenie, płac±c z góry, zawsze koszty przesyłki s± niższe. Warto też wspomnieć o tym, że po przekroczeniu okre¶lonej warto¶ci zamówienia, koszty doręczenia pokrywa sprzedawca.
P.S. Mam kilku kolegów- wła¶cicieli sklepów, jednak nawet "po dobrej znajomo¶ci" ceny, przez nich proponowane, były wyższe niż np. w F-M. |
|
 |
stozek Starszy podbierakowy

Kraj: Polska Miejscowość: Żory |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
ja ostatnio kupowałem w www.szczupak.pl i bylem mile zaskoczony wszystko na czas na miejsce na pewno i jeszcze mały gratisik polecam |
|
 |
zander58 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: tychy |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 7:52 pm Temat postu: |
|
|
stozek napisał: |
ja ostatnio kupowałem w www.szczupak.pl i bylem mile zaskoczony wszystko na czas na miejsce na pewno i jeszcze mały gratisik polecam |
Szczupak ma najniższe ceny , ale serwis  |
|
 |
snoek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Belgia Miejscowość: Leuven |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Widezac taki ranking zrobie bez wachania to co mialem juz zrobic 8) Zamowie towar w sklepie nr.5 :P |
|
 |
snoek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Belgia Miejscowość: Leuven |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Musze dodaj jeszce ze w sklepie nr 5 mozna zamaiac telefonicznie(o ile sie nie myle : )Dla mnie na przyklad to duzy plus 8) |
|
 |
stozek Starszy podbierakowy

Kraj: Polska Miejscowość: Żory |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 8:34 pm Temat postu: |
|
|
[/quote] Szczupak ma najniższe ceny , ale serwis [/quote]
mam nadzieje ze nie bede musiał korzystać :? |
|
 |
radzio Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Białystok |
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Boston napisał: |
A ile wynosi koszt przesyłki wwww.fishing-mart.com.pl ??
i czy sie opłaca u nich kupowac bo t oprzeciez najważniejsze. |
Korzystam z tych opcji zapłaty w tym sklepie:
Aktualne koszty wysyłki:
- Poczta Polska - przedpłata na konto sklepu 6.5zł (priorytet 7.5zł)
- Poczta Polska - pobranie 11.5zł (priorytet 12.5zł)
Jest tez opcja przesyłki kurierem ale wychodzi drogo. Lepiej cierpliwie poczekać kilka dni dłużej na wolniejsz± PP. |
|
 |
lecek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów |
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
A ja chciałbym przestrzec przed sklepem numer 5 (fishing mart.) Chodzi mi o zachowanie sprzedawców w momencie gdy zgłosi się do nich laik prosz±c o dobranie sprzętu i całkowicie w dobrej wierze powierzy im to zadanie. Wcisn± mu drogi i ciężko zbywalny chłam. Je¶li nie wszystko to przynajmniej kilka rzeczy. A jak u nich z reklamacj± i zwrotami kto¶ próbował. Niepokój mój budzi fakt iż odnoszę wrażenie, że ma tu miejsce pod pozorem rankingu cicha krypto reklama sklepu nr 5.
WLW |
|
 |

Wysłany: Wto Lut 14, 2006 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Takie przekręty robi± w prawie każdym sklepie i to nie tylko internetowym. A co do cichej krypto reklamy, to wydaje mi się, że jeste¶ w błędzie. Poprostu faktem jest, że jest to solidna firma, z niskimi cenami, a jeżeli znajdziesz gdzie¶ tańszy towar, towystarczy podać link do niego i sprzedadz± to w takiej samej cenie. |
|
 |
Przemek Operator wioseł

Wysłany: Sro Lut 15, 2006 9:57 am Temat postu: |
|
|
Wła¶nie zakończony został mój pierwszy zakup w sklepie Kamimarket. Przyznam, że zamówiłem towar którego nie było na witrynie, a mimo tego było osi±galny, czekałem więc na ¶ci±gnięcie. Wszystko jednak posżło składnie szybko i za tak długi czas oczekiwania (ok. 1 mies) dostałem rabat. Polecam gor±co. |
|
 |
shawn7 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Bełchatów |
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 10:14 am Temat postu: |
|
|
lecek napisał: |
A ja chciałbym przestrzec przed sklepem numer 5 (fishing mart.) Chodzi mi o zachowanie sprzedawców w momencie gdy zgłosi się do nich laik prosz±c o dobranie sprzętu i całkowicie w dobrej wierze powierzy im to zadanie. Wcisn± mu drogi i ciężko zbywalny chłam. Je¶li nie wszystko to przynajmniej kilka rzeczy. A jak u nich z reklamacj± i zwrotami kto¶ próbował. Niepokój mój budzi fakt iż odnoszę wrażenie, że ma tu miejsce pod pozorem rankingu cicha krypto reklama sklepu nr 5.
WLW |
Eeee my¶lę że przesadzasz troszkę. Zamówiłem kiedy¶ u nich młynek, który okazał się być nie taki jaki naprawdę chciałem. Po kilku minutach rozmowy ze sprzedawc± przez gg doszli¶my do pełnego porozumienia. Czę¶ć winy mojego nietrafionego zamówienia wzięli na siebie i w zwi±zku z tym po odesłaniu kołowrotka otrzymałem po kilku dniach kolejn± paczkę, w której poza modelem na który się zdecydowałem byłyu pieni±dze pokrywajace koszty wysłania zwrotu i dodatkowo gratisowy wobler dorado (którego mogłem sam wybrać z ich oferty).
Uważam poza tym, że pan Katanka jest bardzo kompetentnym sprzedawc±, maniakiem spiningu i ciężko mi uwierzyć w to, że chciał komu¶ wcisn±ć kit. Takie moje zdanie.
Wg mnie nie chodzi tu o ukryt± reklamę. 5 to dobry sklep poprostu. _________________ I gdzie ta metrówa ??? |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 11:19 am Temat postu: |
|
|
Ja jestem po pierwszych zakupach w Kamimarkecie. Kontakt taki że szok pozytywny oczywi¶cie. Wysyłka ekspres, my¶lę że jeszcze nieraz co¶ u nich kupię :-). |
|
 |
Mektos Ugniatacz ciast

Kraj: Polska Miejscowość: Otwock |
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 2:47 pm Temat postu: |
|
|
2 dni temu zamówiłem kręcioła z fishing-martu i pół godziny temu już go odebrałem :-) Wszystko jak chciałem. Polecam |
|
 |
xxxx GliĽdziarz kopacz

|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Jednym z najtańszych jest bass polecam też sazan szybkie i solidne firmy zamawiałem wędki i kołowrotki polecam je¶li chodzi o sprzet echosondy silniki itp. najtańszy jest Aquas mozna sie jeszcze targować szybka dostawa dwa dni w moim przypadku. |
|
 |
reekiin Zarzucacz kwalifikowany

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 5:18 pm Temat postu: |
|
|
Wła¶nie dostałem wędkę zamówion± w Krokusie wszystko ok a więc plusik |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 16, 2006 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Wła¶nie zamówiłem wędeczke w Jeżozwierzu mam nadzieje, że bedzie ok jak przesyłka przyjdzie, to napisze co¶ o tym sklepie  |
|
 |

Wysłany: Pon Lut 20, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Chyba muszę ZWRÓCIĆ HONOR p. Horemskiemu, wła¶cicielowi sklepu leszcz. :oops:
Co prawda od złożenia ostatniego zamówienia mineło ok. 5 tyg., a paczki nie ma, to dzi¶ zadzwonił do mnie w/w pan, z przeprosinami, tłumacz±c, że takie opóznienie wynikło z braku towaru u dostawcy oraz z powodu otwarcia(otwierania?), także stacjonarnego sklepu.
W ramach przeprosin, p. Horemski, zaproponował mi procę innej firmy, dużo droższ±, za cenę tej zamówionej i zapewnił, że paczkę dostanę, najpózniej, w ¶rodę.
Tak więc zmuszony będę jeszcze raz przemy¶leć zmianę "kontrachęta"
P.S. No ichyba plusik się należy- chociaż mały |
|
 |

Wysłany: Pon Lut 20, 2006 6:26 pm Temat postu: |
|
|
match6 napisał: |
Chyba muszę ZWRÓCIĆ HONOR p. Horemskiemu, wła¶cicielowi sklepu leszcz. :oops:
Co prawda od złożenia ostatniego zamówienia mineło ok. 5 tyg., a paczki nie ma, to dzi¶ zadzwonił do mnie w/w pan, z przeprosinami, tłumacz±c, że takie opóznienie wynikło z braku towaru u dostawcy oraz z powodu otwarcia(otwierania?), także stacjonarnego sklepu. (...)
|
Mhm Bylem w dniu otwarcia - tak zaopatrzonego 'stacjonarnego' sklepu 'splawikowego' jeszcze nie widzialem - super. I jest tylko jakis kilometr odemnie. Miodzio :> _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć... |
|
 |

Wysłany: Pon Lut 20, 2006 7:35 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Wła¶nie zamówiłem wędeczke w Jeżozwierzu mam nadzieje, że bedzie ok jak przesyłka przyjdzie, to napisze co¶ o tym sklepie |
Tak pisałem w czwartek, bo wtedy złozyłem zamówienie przesyłka przyszła dzisiaj w poniedziałek wszystko szybko i sprawnie, ¶wietny kontakt mailowy dostałem jeszcze dodatkowo katalogi Jaxona i Robinsona Polecam ten sklep  |
|
 |
zanderix Czy¶ciciel gumiaków

|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Tre¶ć wiadomo¶ci została skasowana ze względu na łamanie regulaminu forum
torque |
|
 |
pifko Młodszy podbierakowy

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
też czekam na przesyłkę z jezozwierza.Zobaczymy,zamówiłem wczoraj(niedziela 8O ) 8O .pozdrowiam |
|
 |
gucio2020 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jelenia Góra |
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio kupiłem kijka w Kamimarkecie. Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry, poradził, doradził, podpowiedział i w przyzwoitym czasie wysłał.
Kto¶ pytał jak z reklamacj± w Fishing-Mart, nie mozna powiedziec złego słowa. Chciałem zareklamowac kije, z polecenia sprzedawcy F-M odesłałem na koszt odbiocy do dystrybutora/producenta. Jak przypuszczam po kontakcie F-M - Producent, sklep zwrócił mi kase.
Pozdr |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 8:44 pm Temat postu: |
|
|
dostałem dzi¶ wiadomo¶ć(poniedziałek),że przesyłka z jeżozwierza została dzi¶ wysłana 8O ...-zamówiłem wczoraj.Zobaczymy!!!  |
|
 |
Plastik Ugniatacz ciast

Kraj: Polska Miejscowość: Kraków |
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 10:06 pm Temat postu: |
|
|
...niech i ja przyczynię się do powstania rankingu sklepów
Swoje zdanie wyrazić mogę o sklepie nr 2 (www.spinn.pl). Opinia jest jak najbardziej pozytywna - zakupiłem u nich okulary polaryzacyjne i kręcioł Spro Blue Arc. Co do realizacji zamówień - zastrzeżeń brak. Dobry kontakt, szybka wysyłka, rabaty. Króciutko duży + _________________ Niech Wam woda chojn± bedzie!!!
Plastik |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 7:47 pm Temat postu: |
|
|
dostałem dzis przesyłkę z jezozwierza(¶roda)zamawiałem w niedzele.Wszystko na glanc.Kijek i kręcioł extra.Pozdrawiam
 |
|
 |
shawn7 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Bełchatów |
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja również stawiam duzy plus Jeżozwierzowi
Zamówienie o 9:30 w poniedziałek.
10:30 dostaję maila potwierdzaj±cego wysłanie paczki.
Wtorek 10:30 dostaję telefon od Lubej, że odebrała paczkę
25 godzin to wynik bardzo dobry. Do wędki doł±czona gwarancja i rachunek oraz wizytówka sklepu. Cało¶ć dobrze zapakowana. Wędka taka, jak± zamówiłem.
Jak będę kiedy¶ w Rudzie ¦l±skiej muszę zawitać... _________________ I gdzie ta metrówa ??? |
|
 |
Czarnyy Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jelenia Góra |
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 1:19 pm Temat postu: |
|
|
A ja chcialbym do zestawienia dolozyc sklep pana Gutkiewicza
http://www.gut-sklep.pl/index.php
Zamawialem ostatnio zanete, gline i splawiki, paczka szla rowno jeden dzien, splawiki byly w specjal rurce, jedna paczka glina byla peknieta ale to pewno sprawka kuriera. ogolnie duzy plus ode mnie. kupywalem tez w jezozwierzu, jeden towear mi sie nie spodobal i nie bylo zadnego problemu z zamiana na inny, ponadto szybka przesylka dlatego tez duzy plus |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 08, 2006 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Odemnie kolejny plus - tym razem dla sklepu taimen.com. W odroznieniu od innych sklepow internetowych na przesylke czekalem cale 3 dni 8O Bardzo milo sie zdziwilem. Przypomne ze w innych sklepach potrafilo to trwac miesiac (min. 2 tygodnie), a w przypadku jednego z nich jakies 2 miesiace 8O _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć... |
|
 |
Radecki Operator wioseł

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Na kołowrotek z Bassa czekałem trzy dni polecam.Sazan też jest godny uwagi no i szybki 4 dni do 5 to max i towar masz w domu |
|
 |
Bronek Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 5:42 pm Temat postu: |
|
|
zamawiałem haczyki Gamakatsu G-HARD w www.100per.pl i obyło się bezproblemowo  |
|
 |

|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 4:14 am Temat postu: |
|
|
NO NO STARY!!!5+ ....to naprawdę super pomysł z tym zestawieniem i adresami.GRATULUJĘ WSPANIAŁEGO POMYSŁU!!!....sie mi to podoba  |
|
 |
moro Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: jezioro, dżungla |
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 6:44 am Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry ranking!!! Ja zamówiłem w styczniu na www.100per.pl/. Zamówiłem we wtorek, a przesyłka przyszła w poniedziałek. Stawiam mu ~~ _________________ Pozdrawiam |
|
 |
Stefan Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 7:49 am Temat postu: |
|
|
Krokus:
ze względu na bezproblemowe kontakty daję +;
ze względu na niedotrzymywanie zobowi±zań daję -. |
|
 |

|
 |
romekk_siedlce Ugniatacz ciast

Kraj: Polska Miejscowość: Siedlce |
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 2:29 pm Temat postu: |
|
|
Złożyłem zamówienie w KamiMarket za ponad 500zł. Nie policzyłem sobie rabatu i dwa razy policzyłem koszt przesyłki. Dzień po przesłaniu kasy na konto dostałem telefon ze sklepu z wiadomo¶ci±, że za dużo przelalem na. Go¶ciu powiedział, że dorzuci mi cos gratis a nadwyżke pieniędzy ode¶le w paczce 8O paczka była u mnie po czterech dniach ogromny plus dla tego sklepu |
|
 |
Janz Donosiciel kawy

Kraj: Polska Miejscowość: Leżajsk |
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 3:00 pm Temat postu: |
|
|
FishingMart - zakup i dostawa towaru 3 dni +
Kamimarket - zakup i dostawa towaru 1 dzień (bonus w przesyłce) +
-wymiana kołowrotka na inny model 4 dni (od wysłania do odbioru)kolejny + _________________ ~~~~~~
><,";> |
|
 |
|