Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 1:19 pm Temat postu: Co się tam dzieje ???????????? |
|
|
Czy może kto¶ co¶ wie o grupie naszych kolegów bawi±cych na biesiadzie ?? Żyj± jeszcze ?? A może i złowili cokolwiek ?? Mieli mieć tam ze s±b± jakiego¶ laptoka ale chyba nie maj± bo by się odezwali chociaz może maj± tyle zajęć że czasu na to brak. A niech tam im duże ryby kije łami±  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
skorupa Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kłobuck |
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 7:09 am Temat postu: |
|
|
Z powodu ¶lubu kolegi jestem już niestety w domu ,więc mogę zdradzić parę szczegółów.Nie zostałem co prawda upoważniony do udzielania informacji ale mam nadzieje że zostanie mi to wybaczone . :
Wczoraj wieczorem dotarli ostatni biesiadnicy.Z uwagi na to że pogoda nie rozpieszcza ryby mog± oddychać spokojniej, integracja przebiega wzorowo humory dopisuj± .
W konkursie na największ± rybę Biesiady prowadzi Jacek dsw karpiem 41 cm _________________ Albo rybki, albo pipki- jak powiedział Hamlet
http://www.wedkarstwo.czest.pl |
|
 |
gismo Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Gniezno |
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 9:27 am Temat postu: |
|
|
W ostatnim smsie do Jacentego nadeszło sprostowanie - karpia złowił Bullet. Ale w plotkach było troszkę prawdy, bo ryba złowiona pod czujnym okiem Jacka  _________________ Konkrety pod wami ryj±. |
|
 |
skorupa Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kłobuck |
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Jacek jest rozbity do¶ć daleko od głownego miejsca Biesiady więc po drodze doszło do pewnego przekłamania :
Teraz to juz jednak mało istotne ponieważ padła większa ryba. Szczegóły wkrótce. _________________ Albo rybki, albo pipki- jak powiedział Hamlet
http://www.wedkarstwo.czest.pl |
|
 |
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia

Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja już wróciłem. Dzięki wszystkim za kapitaln± imprezę, jutro naprawdę z ciężkim sercem przyjdzie wstać do pracy. |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko co miłe szybko mija ... :
Dziękuje wszystkim za ¶wietn± atmosferę imprezy , tak się u¶miałem że jeszcze mnie brzuch boli .
Oby do jesieni  _________________ Marillion&Fish
|
|
 |
bedmar58 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 6:10 pm Temat postu: biesiada |
|
|
Było bardzo wesoło, atmosfera wspaniała i żal było wracać. Poznałem wspaniałych ludzi. Z utęsknieniem czekam na jesienny zlot.
Pozdrawiam. |
|
 |
Misiu_i_Tomek Czy¶ciciel gumiaków

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 6:16 pm Temat postu: |
|
|
My też dotarli¶my i się zalogowali¶my _________________ Pozdrawiam Grzesiek i Tomek |
|
 |
Tyton Nawijacz żyłek

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
I ja dotarłem
Dziękujemy wszystkim uczestnikom biesiady za tak liczn± obecno¶ć i dostarczenie tylu wspaniałych wspomnień.
Mam nadzieję że z wiekszo¶ci± spotkamy się już nie długo na następnej
imprezie.
Pozdrawiam |
|
 |
asknet Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Piaseczno |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 7:02 pm Temat postu: |
|
|
wichura i aski melduja sie już z powrotem ..oby do nastepnego spotkania :-) _________________ Flyfishing is not a matter of life and death - it's much more serious than that
http://www.asknet.waw.pl/
|
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Nareszcie w domu, wymoczony w wannie i jedna fota posłana na wędkarskim okiem - my¶lę, że będzie bardzo dobra do otwarcia galerii X zlotu ( to moja propozycja :-) )
Mam jednak nadzieję, że co niektórzy, nie będ± musieli długo czekać na zobaczenie tej fotki i już za parę minut będzie w galerii Wędkarskim Okiem 2006 .
Impreza udana. Godne uwagi było przygotowanie imprezy: zajęcie miejsca pod namioty, ustawienie ubikacji, rozbicie namiotu ''bar + kuchnia'', a co najważniejsze, dostarczenie dwóch beczek złocistego napoju. Widać było, że grupa Jastrzębskich organizatorów nie żałowała na tę imprezę ani wysiłku ani grosiwa.
Rekordowa ilo¶ć uczestników biesiady, dzięki wielkiej energii organizatorów była łatwa do opanowania. Wyznam tylko, że taki stary wyga jak Old_rysiu, padł na deski kuchenne i ani se ne merdał.
Korzystaj±c z okazji, przepraszam wszystkich, że nie byłem, w stanie uraczyć wszystkich co ciekawszymi potrawami z kuchni Old_rysiowej.
Mił± niespodziankę, sprawiła nam ekipa francuska, ale to już w szczegółowych opisach biesiady.
Jak ważna to była impreza dla pogawędkowiczów ¶wiadczył nawet fakt, że największy mistrz fotografii przyjechał zrobić ekstra foty.
Zapraszam do ogl±dania fotek, czytania relacji, które już niedługo bed± go¶ciły na stronach naszego portalu.
Czekamy nadal na potwierdzenie dojazdu do domów. Wiem, że sporo osób musi przejechać naprawdę sporo kilometrów. Trzymajmy za nich kciuki, aby ta droga była dla nich spokojna. |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas z Kunt± się melduj±... troche nam zeszło pokonanie 400 km ale oczywi¶cie już liczymy dni do następnego spotkania ;) Na podziękowania organizatorom (a jest za co) i inne przyjdzie czas... teraz lecę do wanny ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
wykrzyknik Łowca Lipienia

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Wykrzykniki cali i zdrowi jedz± kolację w domku :-) Ogromne podziekowania za wspaniał± imprezę :-) _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |
Robert Pogawędkowy twardziel

Kraj: Francja Miejscowość: Selestat |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 8:35 am Temat postu: |
|
|
Jestesmy rowniez "Padamy na twarze"ze zmeczenia,"dolozylem" ponad 150km. do trasy ktora powinienem jechac : Taki ze mnie kierowca .
Nie ma takich slow ktore oddaly by radosc ze spotkania takich ludzi
Wielkie dzieki za wspaniale przyjecie nas i doskonala organizacje biesiady
Bedziemy sie starac byc jak najczesciej
Pozdrawiamy bardzo wszystkich spotkanych :! o nastepnego spotkania  |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 9:13 am Temat postu: |
|
|
robert67 napisał: |
Do nastepnego spotkania  |
Ale!! ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |
Torque Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:12 am Temat postu: |
|
|
My już w pracy. Dojechali¶my bezpiecznie, dzi¶ zgramy zdjęcia. Będzie jeszcze okazja podziękować organizatorom, ale i tu nie omieszkam. Wspaniała impreza, rewelacyjna organizacja, atmosfera niemal ¶więta wędkarskiego:). Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Torque - a jak było na Wi¶le u Wilka ?? |
|
 |
wolff ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Kraj: Polska Miejscowość: Bytom Górniki |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 4:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja oczywi¶cie też melduję mój powrót do domu. Melduję dopiero dzi¶ bo wcze¶niej moja młodsza latoro¶l nie dopu¶ciła mnie do kompa.
Jeszcze do teraz nie mogę doj¶ć do siebie z nadmiaru wrażeń, siedzę, przegl±dam foty z biesiady i chciałbym żeby czas mógł się cofn±ć o te kilka dni wstecz aby ponownie móc przeżywać to spotkanie od pocz±tku. _________________ Irek
------------------------------------------------
¦pieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodz±. |
|
 |
michalm Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Siemonia |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za spotkanie.
Baradzo mi było miło Was poznać |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 8:58 pm Temat postu: |
|
|
wolff napisał: |
Ja oczywi¶cie też melduję mój powrót do domu. Melduję dopiero dzi¶ bo wcze¶niej moja młodsza latoro¶l nie dopu¶ciła mnie do kompa.
Jeszcze do teraz nie mogę doj¶ć do siebie z nadmiaru wrażeń, siedzę, przegl±dam foty z biesiady i chciałbym żeby czas mógł się cofn±ć o te kilka dni wstecz aby ponownie móc przeżywać to spotkanie od pocz±tku. |
Wolff - masz jedn± fote na moje zamówienie - koniecznie ¶lij - czekam na mailu!! |
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Super impreza -podziękowania dla organizatorów , ale "Sapalonych :oops: nie rzucajcie"  |
|
 |

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Kunta proszę już NIE bo mi brzuch nie wytrzyma :-) Musze przyznać, że Odra ci±gle chodzi mi po głowie i kto wie może jeszcze przed jesiennym zlotem ... _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |
LOBUZ Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: ZEBRZYDOWICE |
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
co tu pisać wszystko zostało już napisane.
pozdrawiam lobuz
PS.DAREK'TYTON 'BEDMAR BYŁO ZA.............. _________________ wszystkie rybki ¶pi± w jeziorze tylko jedna spać nie może . |
|
 |

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:19 pm Temat postu: |
|
|
wykrzyknik napisał: |
(...) Odra ci±gle chodzi mi po głowie i kto wie może jeszcze przed jesiennym zlotem ... |
Jestem za ... |
|
 |

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Muszę tylko czas znaleĽć i... :-) Ech... bo zaraz w auto wsi±dę :-) _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Kunta napisał: |
Sapalonych :oops: nie rzucajcie"  |
Jeste¶ widze "sapalony" na kolejn± imprezę... do paĽdziernika zleci ;) Zaznaczam że jadę osobnym autem chyba że w swoim założysz dodatkowe pedały i kierownicę ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:02 pm Temat postu: |
|
|
że Odra ci±gle chodzi mi po głowie i kto wie może jeszcze przed jesiennym zlotem ...
Ale musisz się zapisać ,już powstał Społeczny komitet kolejkowy ,wszyscy jad± tam gdzie Dziecoko miało brania.Mogę Ciebie dopisać do listy będziesz 1476 .Zapamiętaj numer.  |
|
 |

Wysłany: Sro Lip 05, 2006 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Zapisze go sobie gdzie¶ :-) Choć nie oobi¶cie bardziej kręc± głowki na których co¶ traciło moj± gumę :-) _________________ www.wykrzyknik.iportfolio.pl |
|
 |
|