System wodny RP charakteryzuje się niewielk± ilo¶ci± zbiorników zaporowych i ich mał± ogóln± objęto¶ci±. Ł±czna pojemno¶ć 140 większych zbiorników wynosi ok. 2,8 km sze¶c., co stanowi zaledwie 5% objęto¶ci wody rocznie odpływaj±cej z obszaru kraju.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY
Goscie 884
Zalogowani 0
Wszyscy 884
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Nie Paż 27, 2013 8:05 pm Temat postu: AUKCJA -jjjan
Witam Szanownych Pogawędkowiczów.
Na aukcję dla podopiecznych placówki w Białochowie chciałbym wystawić spining z histori±, która czyni go nieomal kultowym
W zamierzchłych czasach ten spining został wystawiony na aukcję przez Gismo i na tamtej aukcji spining został kupiony przez Fartiego. Nie mogę nic powiedzieć jak łowi się tym spiningiem, ponieważ nie był przeze mnie używany, ale za to podeprę się cytatem z aukcji Fartiego.
Farti napisał:
Kij spinningowy:
Shakespeare 2,70m, Akcja:B , c.w. 5-25g.
Kij wylicytowany na poprzedniej aukcji za 160zł (o ile mnie pamięć nie myli) od Gismo. I tak jak Gismo lojalnie ostrzegam, spadaj± z niego większe ryby. Może przy użyciu plecionki by nie było tego problemu. I na pewno powinien się sprawdzić przy połowie okoni. Zawsze można przyj±ć wersję, że Gismo nie miał farta a ja jestem pierdoła w te klocki. I udowodnić ,że kijek jest zupełnie normalny. :-)
cena wywoławcza 10zł
Ta aukcja również zaczyna się od 10 złotych i będzie trwała do dnia 03 . 11 . 2013 do godziny 24:00
Wygrywaj±cy aukcję wpłaca na konto nr :
Dariusz Skórski
Zapraszam do licytacji.
Zwycięzc± aukcji została Malgi !!!
Ostatnio zmieniony przez jjjan dnia Nie Lis 15, 2020 1:21 pm, w cało¶ci zmieniany 4 razy
darogryf Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gryfino
Wysłany: Nie Paż 27, 2013 11:05 pm Temat postu:
Nie wiem co akcja B więc daję 50 zł. na sprawdzenie. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół
Wysłany: Wto Paż 29, 2013 9:17 am Temat postu:
70
Wysłany: Sro Paż 30, 2013 12:05 am Temat postu:
Oldi takie numery to tylko w erze.
75 _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Sro Paż 30, 2013 12:30 pm Temat postu:
75 to jest model Rovera. Mam bardziej ekonomicznego i nie na pedały :-)
Stać mnie zatem na ''100''
Zatem 100 złociszy :-)
Wysłany: Nie Lis 03, 2013 2:32 pm Temat postu:
A jam pamiętam autobus z mumerem 104. Teraz jeĽdzi nr 1, ale przy tej cenie to wszystkie scyzoryki Arturowi otworzyłyby się.
Więc zostaje 104 zł. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
Malgi Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Nie Lis 03, 2013 8:53 pm Temat postu:
A ja podbijam do 110. _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...
jjjan Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 7:53 am Temat postu:
Licytację wygrała Malgi. Gratulacje
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 5:20 pm Temat postu:
jjjan napisał:
Licytację wygrała Malgi. Gratulacje
Zaraz wpłacam należno¶ć. _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...
Wysłany: Wto Lis 05, 2013 1:35 pm Temat postu:
Należno¶ć wpłynęła. _________________ Wczoraj stali¶my nad przepa¶ci±, dzisiaj zrobili¶my krok do przodu.
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 6:50 pm Temat postu:
Wędka odebrana będzie gwiazdkowym prezentem. :-) _________________ Wolę być niedoskonał± wersj± samej siebie, niż najlepsz± kopi± kogo¶ innego...