Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Torque Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze |
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:23 am Temat postu: Po przenosinach |
|
|
Pogawędki Wędkarskie zostały przeniesione na inny serwer. W zwi±zku z tym, mog± występować utrudnienia w dostępie do zasobów serwisu, pojawiać się błędy itp. O wszelakich niedogodno¶ciach, prosimy informować w tym w±tku. Będziemy sprawdzali wszystkie wpisy i starali się jak najszybciej rozwi±zywać problemy.
Prosimy jednocze¶nie o cierpliwo¶ć. Redakcja ma ograniczone moce przerobowe i nie od razu może odpowiedzieć na wpisy na forum. Mam nadzieję, że błędów nie będzie dużo i nie odczujemy zbytnio niedogodno¶ci zwi±zanych z przeprowadzk±. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |
yari Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: POZNAŃ |
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
U mnie teraz już nie "klonuje" sie lewa strona forum Czyli jest lepiej i co¶ jakby ładniej :o
Serdecznie dziękuję wszystkim pracuj±cym przy przeprowadzce
Jarbasisko - Ty nasza kochana żabia mordko Wielkie dzięki :
Pozdrawiam _________________ Machaj węd± ryby będ±! :-) |
|
 |
rom71 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kaczyce |
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Serdeczne gratulacje że się uporali¶cie z nowym serwerem.Gratulacje dla administratorom, którzy to tworz±tak zacny portal wędkarski. Podziękoania dla JARBASA, wszystkiego dobregow tym nowym serwerze. Pozdrawiam.  |
|
 |
Treyk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Jest pewien problem z chatem. Jak się wpisze w przegl±darke adres to jest przekierowanie na "www.wedkarskie.serwery.pl" I pokazuje się biała strona z napisem "TEST". _________________ Ten kto powiedział, że wędkarstwo uspokaja, nigdy nie łowił ryb. |
|
 |
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel

Kraj: USA
|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:34 am Temat postu: |
|
|
Niech szlag trafi przeprowadzki. Nie cierpię przeprowadzek. Zwykle przeprowadzam się z deszczu pod rynnę. Moja firma przeprowadza się za 2 tygodnie. Wła¶nie tracę własny pokój z prawdziwymi drzwiami z prawdziw± klamk±. Ci co właż± na PW w czasie pracy wiedz± ile znacz± drzwi z klamk±. A zreszt± ... przez to wasze przeprowadzanie "zafiltrowali" mi PW. Nie mam słów, tzn. mam ale nawet nowy serwer by nie wytrzymał tych okre¶leń jakimi darzę administratora w mojej firmie. Utas jeden polował na wasz± stronę od miesięcy. Co wieczór, przed wyj¶ciem z robola likwidowałem "history files" na internecie lekkim i delikatnym ruchem myszki. Wczoraj nie mogłem się dostać na PW przez przeprowadzkę (miałem psie czucie, że z tej przeprowadzki nic dla mnie dobrego) więc zaniedbałem "wyklinowanie". Yebbb, jak mawiaj± amerykanie, dzi¶ rano utas jeden wyszperał adres i mi zablokował moj± jedyn± rado¶ć o poranku. Już nigdy was nie zobaczę między 10 a 6 w dzien pracy ....
Bardzo proszę o wyrazy współczucia.
Wasz (tylko wieczorow± por±) Piwoniusz. |
|
 |
Jotes Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 2:17 am Temat postu: |
|
|
Piwoniuszu. Współczuję Ci serdecznie. A może jak firma się przeprowadzi, to jego zostawi±? Swoj± drog± to nie może być rodowity Amerykan. Pewnie zło¶liwy Latynos, Pedro Yebyeraz…  |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 2:45 am Temat postu: |
|
|
Jotes, dziękuję za współczucie. Niestety na nowym miejscu będzie to samo - network i administrator - Włoch, mały, zło¶liwy, chciwy i upierdliwy. Wyobraż sobie, że najgorsze do¶wiadczenia w Nowym Jorku i okolicach mam z Włochami. S± nieprawdopodobnie zachłanni. Wycisn± Cię jak cytrynę za parę dolarów. Ten mój jest milionerem - posiada budynki z około 200 mieszkaniami - pracuje u nas jako administrator sieci i partner wła¶ciciela w mojej firmie i ci±gle mu mało. Przypadkiem odkryłem, że kiedy rozdeptał własnym butem swoje okulary to kosztem nowych obci±żył firmę ... milioner, psia jego mać. Kiedy pochlapali mu farb± samochód na parkingu (mycie = 20 dolców) zabrał mi cały dzień pracy na fotografowanie i drukowanie fotek swojego Mustanga. Dzisiaj wykręcał klamki w całym biurze, żeby zainstalować w nowym. Zostały tylko w ubikacji ... nie wiem na jak długo. 8O |
|
 |
mario_z Łowca Szczupaka i Suma

Kraj: Polska Miejscowość: Lublin |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 7:42 am Temat postu: |
|
|
yari napisał: |
U mnie teraz już nie "klonuje" sie lewa strona forum Czyli jest lepiej i co¶ jakby ładniej :o
Serdecznie dziękuję wszystkim pracuj±cym przy przeprowadzce
Jarbasisko - Ty nasza kochana żabia mordko Wielkie dzięki :
Pozdrawiam |
Yari, miałem to samo, to klonowanie mnie drażniło, wszystko podwójnie (zwłaszcza lewa strona obrazu), tylko na mozilli się tak robiło, na exploreże nie, a teraz po tej przeprowadzce na inny serwer już nie klonuje.
PS. Ja również serdecznie dziękuję wszystkim pracuj±cym przy przeprowadzce : _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
Ostatnio zmieniony przez mario_z dnia Czw Lut 01, 2007 8:07 am, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 7:52 am Temat postu: |
|
|
Treyk napisał: |
Jest pewien problem z chatem. Jak się wpisze w przegl±darke adres to jest przekierowanie na "www.wedkarskie.serwery.pl" I pokazuje się biała strona z napisem "TEST". |
Niestety u mnie jest to samo  _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
 |
wolff ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Kraj: Polska Miejscowość: Bytom Górniki |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 7:59 am Temat postu: |
|
|
mario-z napisał: |
Treyk napisał: |
Jest pewien problem z chatem. Jak się wpisze w przegl±darke adres to jest przekierowanie na "www.wedkarskie.serwery.pl" I pokazuje się biała strona z napisem "TEST". |
Niestety u mnie jest to samo  |
PROBLEM ten sam. I nie ma to znaczenia ktor± przegl±darkę otwieram IE lub Opera. NIE MAM CZATU !!!
PS. Parę osób było by szczęliwych gdybym nie miał dostępu do czatu - może w ten sposób chc± mnie wyeliminować ? : : _________________ Irek
------------------------------------------------
¦pieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodz±.
Ostatnio zmieniony przez wolff dnia Czw Lut 01, 2007 8:21 am, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 8:07 am Temat postu: |
|
|
Piwoniusz wyrazy współczucia , ł±czę się w bólu.
Czat będzie działał. Miejmy nadzieję, że już wkrótce. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 8:17 am Temat postu: |
|
|
Data wysłania postu jest OK., ale godzina jest przekłamana, u mnie jest o 1h do przodu 8O , tak też było na starym serwerze, czy to problem z ustawieniami u mnie :?: , da się to jako¶ zmienić :?: _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 8:51 am Temat postu: |
|
|
Data wysłania postu jest OK., ale godzina jest przekłamana, u mnie jest o 1h do przodu 8O , tak też było na starym serwerze, czy to problem z ustawieniami u mnie :?: , da się to jako¶ zmienić :?: |
Kliknij Moduły potem Twój profil potem Dane uzytkownikai w Strefa czasowa forum ustawiasz sobie aby pasowało ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 8:52 am Temat postu: |
|
|
Gratulacje!!! Jak zwykle nasz Jarbas miał pełne ręce roboty. Dziękuję za portal PW, który nadal istnieje :-)
Na zimowym zlocie nie zapomnijcie zadbać o zespół redakcyjny. Oby trzymali zawsze pełny kufel piwa. |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 8:58 am Temat postu: |
|
|
Jarbas napisał: |
Data wysłania postu jest OK., ale godzina jest przekłamana, u mnie jest o 1h do przodu 8O , tak też było na starym serwerze, czy to problem z ustawieniami u mnie :?: , da się to jako¶ zmienić :?: |
Kliknij Moduły potem Twój profil potem Dane uzytkownikai w Strefa czasowa forum ustawiasz sobie aby pasowało ;) |
Dzięki Jarbas : , jednak to prawda, że człowiek cały czas się uczy 8O , i znów jestem odrobinę m±drzejszy.  _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 9:01 am Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
Gratulacje!!! Jak zwykle nasz Jarbas miał pełne ręce roboty. Dziękuję za portal PW, który nadal istnieje :-)
Na zimowym zlocie nie zapomnijcie zadbać o zespół redakcyjny. Oby trzymali zawsze pełny kufel piwa. |
O Jarbasa tak zadbamy, żeby w końcu nie mógł tego kufla utrzymać  _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |
Zenon Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: GRUNWALD |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 9:47 am Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Włoch, mały, zło¶liwy, chciwy |
czy aby na pewno włoch? może jaki¶ scyzorykiem kszczony :lub ze Szkocji |
|
 |
Darek144 Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 10:12 am Temat postu: |
|
|
Gratuluję. 8) Fajnie, że już lewa strona się nie klonuje. Ale szkoda, że adres się zmienił. Jako¶ lepiej odpowiadało mi pogawedki.wedkarskie.pl niż pw.wedkarskie.serwery.pl : _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..." |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 10:18 am Temat postu: |
|
|
Darek144 napisał: |
Gratuluję. 8) Fajnie, że już lewa strona się nie klonuje. Ale szkoda, że adres się zmienił. Jako¶ lepiej odpowiadało mi pogawedki.wedkarskie.pl niż pw.wedkarskie.serwery.pl : |
Adres się nie zmienił nadal dostępni jeste¶my na domenie http://www.pogawedki.wedkarskie.pl _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |
Darek144 Redaktor Portalu

Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 10:29 am Temat postu: |
|
|
Faktycznie. :oops: Dzięki. : Bo jak wpisywałem pogawedki.wedkarskie.pl to pojawiała mi się pusta strona z napisem TEST. Wystarczyło, że dodałem www i już wsio ok.  _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..." |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 11:17 am Temat postu: |
|
|
Archiwum --> klikałem na 2005 rok - maj, czerwiec, lipiec.. my¶lę, że tego jest więcej - ot taka informacja :
Error
[500] Internal Server Error : Wewnętrzny bł±d serwera
Wewnętrzny bł±d serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub bł±d konfiguracji. Proszę skontaktować się z administratorem webmaster@pw.wedkarskie.serwery.pl i poinformować go o czasie pojawienia się błędu wraz z podaniem innych informacji, które mogły być przyczyn± błędu.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator webmaster@pw.wedkarskie.serwery.pl and inform them of the time the error occured and anything you might have done that may have caused the |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 11:19 am Temat postu: |
|
|
Ten bł±d może się pojawiać jeszcze od czasu do czasu. Kliknij jeszcze raz w roczniki. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 11:22 am Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
Archiwum --> klikałem na 2005 rok - maj, czerwiec, lipiec.. my¶lę, że tego jest więcej - ot taka informacja :
Error
[500] Internal Server Error : Wewnętrzny bł±d serwera
Wewnętrzny bł±d serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub bł±d konfiguracji. Proszę skontaktować się z administratorem webmaster@pw.wedkarskie.serwery.pl i poinformować go o czasie pojawienia się błędu wraz z podaniem innych informacji, które mogły być przyczyn± błędu.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator webmaster@pw.wedkarskie.serwery.pl and inform them of the time the error occured and anything you might have done that may have caused the |
Podepne dzisiaj konto podane w tej inforamcji aby¶cie zgłaszali na nie uwagi gdy pojawi się powyższy komunikat.
Jak informujemy na głównej, pewne błedy mog± się pojawiać, jak rónież mog± wyst±pić ograniczenia w dostępie do strony z uwagi na prace jakie jeszcze przed nami do osi±gnięcia 100% działania.
PW to duży serwis i nie uniknie się przenosin bez podobnych spraw, chyba że chcecie aby¶my wył±czyli je na jaki¶ czas nim wszystko skonfigurujemy poprawnie ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Piwoniusz napisał: |
dzi¶ rano utas jeden wyszperał adres i mi zablokował moj± jedyn± rado¶ć o poranku. Już nigdy was nie zobaczę między 10 a 6 w dzien pracy ....
Na wszystko jest sposób
Bezpłatna bramka proxy (zmienia Twoje IP, czyli ukrywa twoja tozsamosc w sieci), "skutecznie omija firewalle, filtry szkolne, kontrole rodzicielska oraz wszystkie inne filtry ktore blokuja dostep do stron WWW" bez potrzeby żadnej konfiguracji itp, działa w każdej przegl±darce. Wystarczy wejsc, wstukac adres i kliknac surf.
Szczegolnie przydatne w pracy lub uczelni gdzie nie mozna surfowac po wszystkich stronach
no i co najwazniejsze nie zostawia sladow odwiedzanych stron w historii przegladarki internetowej!
http://odblokuj.pl _________________ Irek
¦pieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodz±. |
|
 |

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:34 pm Temat postu: |
|
|
wolff napisał: |
dzi¶ rano utas jeden wyszperał adres i mi zablokował moj± jedyn± rado¶ć o poranku. Już nigdy was nie zobaczę między 10 a 6 w dzien pracy ....
Na wszystko jest sposób
Bezpłatna bramka proxy (zmienia Twoje IP, czyli ukrywa twoja tozsamosc w sieci), "skutecznie omija firewalle, filtry szkolne, kontrole rodzicielska oraz wszystkie inne filtry ktore blokuja dostep do stron WWW" bez potrzeby żadnej konfiguracji itp, działa w każdej przegl±darce. Wystarczy wejsc, wstukac adres i kliknac surf.
Szczegolnie przydatne w pracy lub uczelni gdzie nie mozna surfowac po wszystkich stronach
no i co najwazniejsze nie zostawia sladow odwiedzanych stron w historii przegladarki internetowej!
http://odblokuj.pl |
Wolff jeste¶ genialny  _________________ Ten kto powiedział, że wędkarstwo uspokaja, nigdy nie łowił ryb. |
|
 |
pepek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Chorzów |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Super sprawa,i znowu się co¶ naumiałem : |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Na wszystko jest sposób
Przy okazji napisze, skoro temat poruszony. Nie przyzwyczajajcie się zbytnio do proxy, pierwsze testy nowego nuka na którym najprawdopodobnie powstanie PW nie pozwala przegl±dać strony przez proxy. Kwestie bezpieczeństwa. Tak na marginesie wspomniałem, kiedy¶ chyba będę gło¶no o tym krzyczał ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas, to¶ mnie pocieszył. Co ja teraz będę robić w pracy ?!? Pracować ? |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Lut 01, 2007 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas, to¶ mnie pocieszył. Co ja teraz będę robić w pracy ?!? Pracować ? |
Na dzisiaj proxy nie przeszkadza w ł±czeniu się z portalem, wpsomniałem o przyszło¶ci. Wtedy również co¶ wymy¶limy. Moim zadaniem między innymi jest ochrona przed włamami na PW więc robię co mogę między innymi przygl±dam się proxy... _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 7:27 pm Temat postu: |
|
|
O yezusicku ... Filter w pracy nie wykrywa nowego adresu. Czy to już tak zostanie, że będzie "alias" ? Napiszcie, że tak !  |
|
 |
ZIPPO Pogawędkowy twardziel

Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola |
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Narkotyczne symptomy też to mam ¶wiat jest pełen uzależnień...papierosy, alkohol, PW.... : |
|
 |

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 9:41 am Temat postu: |
|
|
Problem, raz jest a raz go nie ma. Jeż teraz zgłupialem, nie wiem od czego to zależy. Wczoraj po kombinacjach z proxy (wył±czone) udało mi się wej¶ć na czata ale za godinę, wychodz±c spróbowalem wej¶ć jeszcze raz i kicha. Dzi¶ od rana wszystko OK - ¶migajak gdyby nigdy nic, aż się boję że wieczorem się to zmieni. Pożyjemy zobaczymy.  _________________ Irek
|
 |

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 9:47 am Temat postu: |
|
|
Pojawiam się i znika, i znikam i znikam ).... _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Wolff, mam trochę doswiadczenia z proxy - nie zawsze zaskakuj±. Praktycznie trzeba codzień znależć nowy dobry numerek. Z mojej praktyki najlepsze były te co używaj± portu 8080. Dzięki za przypomienie o proxy - sprawdziłem w pracy i znowu mogę omin±ć filter.
Jest druga metoda wykiwania filtra - serfowanie przez Outlook - to działa !!!  |
|
 |

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Jest i trzecia metoda - sprawdzona - zainstalowć program obsługuj±cy kanały RSS - np: Cafe News.  _________________ Irek
|
 |

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Czy komu¶ jeszcze, w tej chwili nie otwieraj± się zdjęcia? |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Mi też nie wchodziły ale teraz jest w porz±dku. _________________ Ten kto powiedział, że wędkarstwo uspokaja, nigdy nie łowił ryb. |
|
 |

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Mi nie wchodz± naj¶wieższe do "zimorodka" :? |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Mieli¶my mały "wypadek" galeria lada chwila zostanie naprawiona. Dajcie Woytasowi chwilkę... _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
 |
AQUARIUS Dyrygent holu

Kraj: USA Miejscowość: Detroit / do 73 Tarnow |
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 6:58 am Temat postu: |
|
|
Na wszystko jest sposób
Spróbowałem t± strone w pracy, otwiera zablokowane strony ale w HISTORY zostawia zakodowany adres na który po kliknięciu otwiera się dana strona. Tak że kto będzie chciał sprawdzić na jakie strony sie wchodziło to nie będzie miał problemu, czyli też potrzeba wymazywać history. Nie wiem czy robię cos zle, może ustawienie tego programu. |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Na wszystko jest sposób
Niestety porz±dnie skonfigurowane zapory sieciowe nie przetuneluj± Cię.
Np przy zaporach firmy Fortinet takie tanie numerki nie działaj±
¦lady pozostawiane w przegl±darkach internetowych można samemu usuwać automatycznie przy wył±czeniu przegl±darki. Należy skonfigurować to w opcjach przegl±darki. Dla przykładu w Firefoxie 2.0 ustawiamy to w następuj±cym miejscu:
Narzędzia --> Opcje --> Prywatno¶ć
W czę¶ci "Prywatne dane" wchodzimy w "Ustawienia" i stawiamy ptaka przy "Historii przegl±dania".
Ale czyszczenie danych przegl±darek i tak nic nie daje. Administratorzy nie prowadz± analizy danych (stron na które wchodzimy) przeszukuj±c historię przegl±danych stron na naszym kompie. Odbywa się to serwerze dostępowym który przepuszcza nas na ¶wiat. Zwykły użytkownik nie ma jednak praw na tym serwerze więc lipa. Nic nie wymy¶licie
Jest jedno znane i niezawodne rozwi±zanie problemu Piwoniusza.
Należy skonfigurować sobie poł±czenie do serwera proxy ale nie na porcie 80 (www) tylko na porcie 443 (ssl). I po przez ten szyfrowany port należy się ł±czyć. Jednakże konfiguracje tego nie jest spraw± prost± dla zwykłego użytkownika.
Pozdrawiam
Wichura - Administrator Systemów Informatycznych : _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Wichura - wszystko do tej pory to było nic
Teraz to mi dopiero zaimponciłe¶  _________________ Marillion&Fish