Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monk Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo |
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 3:33 pm Temat postu: Majowy weekend 2007r. |
|
|
Nieubłaganie zbliża się długi majowy weekend, w którym corocznie organizowali¶my zloty.
St±d pytanie, czy i w tym roku jeste¶cie zainteresowani tego typu imprez±? Może ma kto¶ - poważne oczywi¶cie - propozycje, co do miejsca imprezy? Może jakie¶ doj¶cia do bazy bazy noclegowej?
Czekamy na Wasze głosy. |
|
 |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 8:58 pm Temat postu: |
|
|
Długi majowy obiecałem na rodzinny wyjazd nad morze do Niechorza czyli całkiem niedaleko miejsca zlotu z ubiegłeg roku. Urzeczony wędkowaniem z plaży brodz±c napewno i w tym roku będę siedział na drugiej rewce po parę godzin dziennie  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Maj±c na uwadze odległo¶ci jakie nas dziel± i to że nie było dawno zlotu nad rzek± mogę się zorientować co do zlotu nad Wisł± jkie¶ 15 km od Płocka w stronę Włocławka s± tam warunki dla pływajacych zlotowiczów i gruntowców do wody z domków 10-20 metrów z tego co widziałem jad±c samochodem .Jeżeli jeste¶cie zainteresowani mogę z Jarbasem pod koniec tygodnia zebrać informacje i porobić zdjęcia. |
|
 |

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Moja druga propozycja to ujscie Wisły .Na jej prawym brzegu s± fajne miejscówki a zarazem zadowoli tych którzy chc± spędzić wolne chwile nad morzem. |
|
 |

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Każda propozycja będzie mile widziana. |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:06 am Temat postu: |
|
|
A może by tak przesun±ć Zlot na weekend w Boże Ciało :?: W tym roku wypada 7-10 czerwca. My¶lę, że wędkarsko to lepszy termin niż pocz±tek maja. Poza tym dzień dłuższy i cieplej pewnie będzie. No i sandacze będzie można już "nękać"  _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:21 am Temat postu: |
|
|
Wichura napisał: |
A może by tak przesun±ć Zlot na weekend w Boże Ciało :?: W tym roku wypada 7-10 czerwca. My¶lę, że wędkarsko to lepszy termin niż pocz±tek maja. Poza tym dzień dłuższy i cieplej pewnie będzie. No i sandacze będzie można już "nękać"  |
Pracuję nad tym Jezioro szczupakowo sandaczowe Po 5.04 już wszystko będzie wiadomo. Oczywi¶cie nie wyklucza to innej lokalizacji.  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 2:20 pm Temat postu: |
|
|
Osobi¶cie uważam, że czerwiec byłby wędkarsko ciekawszy.
A propozycja Zamkera jest wielce kusz±ca. |
|
 |
old_rysiu Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie Boże Ciało.
Może tym razem zalew Sulejowski? Tam jeszcze nie byli¶my a s± przecież userzy z tamtych okolic.
Na pytanie, czy warto co¶ zorganizować moja odpowiedĽ - TAK |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Super, ale wg mnie za propozycj± miejsca mogła by i¶ć wzmianka o ew. bazie noclegowej i ew. osobach, które mogłyby dokonać rekonesansu, że o pomocy w organizacji nie wspomnę. : |
|
 |
Roxen Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Brodnica |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 3:48 pm Temat postu: |
|
|
Na terenie Brodnickiego Parku Krajobrazowego znajduje sie malowniczo położone jeż Wielkie Partęczyny.
GALERIA
GALERIA2
Atrakcje nad jeziorem Wielkie Partęczyny
- Bary
- kawiarnie
- wypożyczanie rowerów
- dyskoteki co¶ Tiur dla ciebie :
- billard
- grill
- wypożyczalnia sprzętu pływaj±cego niektóre domki nad o¶rodkiem maj± własny sprzęt pływaj±cy
W pobliżu znajduj± się:
- jezioro a więc mamy gdzie połowić :
- rzeka Skarlanka malowniczo położona na terenie parku krajobrazowego służy ona jako wodny szlak turstyczny
- plaża co¶ dla pań gdzie mog± sie po opalać oraz popływać :
- o¶rodek jeżdzecki
Domki w ¶rodku:
TUTAJ
Je¶li bedziecie zaintersowani ofert± postaram się znale¶ć więcej miejsc noclegowych |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 4:13 pm Temat postu: |
|
|
Doskonale znam Partęczyny Wielkie. Rodzice moi maj± tam domek letniskowy od 10 lat, więc bywam tam w każdej wolnej chwili.
Moim zdaniem o¶rodek nie nadaje się na zlot z następuj±cych powodów:
- jezioro głębokie, typu rynnowego - w maju praktycznie nic tam jeszcze nie żeruje, sezon zaczyna się w połowie czerwca
- 95% domków letniskowych jest własno¶ci± prywatn±, brak jakiegokolwiek o¶rodka na choćby i 30 osób
- sprzęt pływaj±cy również prywatny
- wypożyczalnie dostępne tylko w sezonie lipiec-sierpień
- poza sezonem jedzenie w barach tylko z mikrofalówki
Choć miejsce wielce urokliwe na Zlot moim zdaniem się nie nadaję. _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
dzas Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Grudzi±dz |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 4:36 pm Temat postu: |
|
|
- jezioro głębokie, typu rynnowego - w maju praktycznie nic tam jeszcze nie żeruje, sezon zaczyna się w połowie czerwca
|
no czy¶ Ty oczadział? ;) to Ty łowić zamierzasz na zlocie? |
|
 |
Czez Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Głosuję za terminem zlotu w Boże Ciało
Miejsce zaproponowane przez Zamkera wygl±da bardzo interesuj±co, ale z drugiej strony całego o¶rodka raczej nie zajmiemy, co jest moim zdaniem minusem. |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
dzas napisał: |
|
no czy¶ Ty oczadział? ;) to Ty łowić zamierzasz na zlocie? |
Nie Ale bary tez w większo¶ci pozamykane  _________________ pzdr
Krętacz drobiu
Ostatnio zmieniony przez Wichura dnia Pon Mar 19, 2007 4:42 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 4:44 pm Temat postu: |
|
|
He he - cały o¶rodek. Obawiam się, że w terminie czerwcowym w ogóle nie będzie już wolnych miejsc. |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Czez napisał: |
całego o¶rodka raczej nie zajmiemy, . |
Bo już jest czę¶ć zajęta. !!
Przy¶pieszę rekonesans lokalowy i zrobię to w najbliższ± ¶rodę a o wynikach poinformuję w tym po¶cie. Jeżeli chodzi o rozeznanie łowiska to jeżeli zadecydujecie o tej lokalizacji zlotu to wtedy pojawi się fotorelacja na forum. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 5:17 pm Temat postu: |
|
|
ZALEW SULEJOWSKI
To znalazłem w internecie. My¶lę, że znajdzie sie osoba, która tam może podjechać i zrobić rekonesans - ale najpierw musi Wam się to spodobać. |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 5:28 pm Temat postu: |
|
|
zamker napisał: |
Jeżeli chodzi o rozeznanie łowiska to .... |
To wstępnie można Tu wklikać TARDA i będzie jakie¶ rozeznanie co do jeziora Bartężek nad którym znajduje się o¶rodek. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Czekamy na Twoj± relacje, bo te linki jako¶ nie chc± "pokazać" tego o¶rodka, tylko zachwalaj± serwery.;( |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Mnie tez interesuje bardzo termin i miejsce zlotu, sam proponowl bym Turawe. Jest to wspaniala woda sandaczowa, sa tez szupaki. Dla splawikowcow i grunciarzy leszcze i karpie. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na decyzje gdzie i kiedy. |
|
 |
Jotes Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 8:46 pm Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
ZALEW SULEJOWSKI
To znalazłem w internecie. My¶lę, że znajdzie sie osoba, która tam może podjechać i zrobić rekonesans - ale najpierw musi Wam się to spodobać. |
Rysiu, ten pensjonacik znajduje się w odległo¶ci ok 500 m od wody. Nie u¶wiadczysz tam żadnej łódki, ewentualnie je¶li przywieziecie swoje własne.
Sam pensjonacik, owszem bardzo fajny, położony "chwilę" za wsi± Karolinów - w lesie.
Z ewentualnym wodowaniem łodzi nie byłoby żadnych problemów, gdyż jest dojazd do samej wody, a tuż przy niej jest parking strzeżony. Co najważniejsze, wypływaj±c w tym miejscu od razu s± najlepsze miejscówki: sandaczowe, szczupakowe, sumowe(ale nie w czerwcu), okoniowe, że nie wspomnę ryb spokojnego żeru...
Z brzegu s± również atrakcyjne miejsca. Można zarzucić DS i spławiczek - blisko jest koryto Pilicy.
Mamy w Barkowicach stanicę PZW, ale to jedna wielka porażka. Tu miejsca na długie weekendy s± zaklepane dla tych, co s± przy korycie...
Maj± tam dużo łodzi zwi±zkowych, ale gorzej z noclegami. Jest tylko parę przyczep campingowych i pole namiotowe, nie ma żadnej stołówki, a do baru też kawałek drogi.
My¶lę jeszcze o Bronisławowie. Jest tam o¶rodek wypoczynkowy, maj± też domki campingowe. Jest port, s± łodzie, ale drogie. Cało¶ć położona w pięknej zatoce. Blisko jest stadnina koni. U "Łysego" super jedzonko, a na szczególn± uwagę zasługuj± jego kurczaki z rożna - mniamu¶ne - smaku¶ne.
Ja od samego pocz±tku główkuję, jak można by urz±dzić taki zlot tutaj na Sulejowie? Jutro wykonam kilka telefonów, poszukam doj¶cia bezpo¶rednio do wła¶cicieli. Popytam i dam odpowiedĽ. Je¶li nie teraz, to może w przyszło¶ci się zdecydujecie... |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Jotes - teraz masz szansę. Albo znajdziesz nam lokum na zlot, albo z Sulejowa zrezygnujemy. Jednym słowem - macie swoje 5 minut :-) |
|
 |

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Jak to dobrze, że jest Jotes. Informacja z o¶rodka to:
O¶rodek położony jest w lesie w pobliżu Zalewu Sulejowskiego w miejscowo¶ci Karolinów
(200 m od brzegu wody)
Jest to przykad, że każde miejsce należy sprawdzić.
Inna sprawa, to fakt, że lepiej doj¶ć do łowiska, gdzie łodzi± juz bliziutko, niż do łodzi dwa kroki a łodzi± kilometr. |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:28 pm Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
macie swoje 5 minut :-) |
A ile wos? - Roz! hihihi
Rysiu jestem sam, ale dołożę wszelkich starań by się dowiedzieć jak najwięcej. Przynajmniej mieliby¶cie wszyscy w miarę blisko, po¶rodku. :
Zadzwonię też do Okręgu, czy nie da się przyholować łodzi na Karolinów?
Je¶li chodzi o zezwolenia, to z wieloma Okręgami s± podpisane porozumienia. Pozostałyby tylko na połów z łodzi, ale to się da bez problemu załatwić nad samym zalewem.
Jutro atakuję! |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Ps. My¶l±c o Bronisławowie, mam na my¶li TEN O¦RODEK
Tu zdjęcia nie oddaj± tego, co tam się faktycznie znajduje. Tu jest super! |
|
 |
Darek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Hmm , Zalew Sulejowski to brzmi bardzo ciekawie : i dla mnie jest to numer 1 gdyby impreza miała się odbyć w Boże Ciało .
Propozycja Zamkiego wygl±da ¶wietnie , Turawa Karpiarza to też ciekawy pomysł ale wszędzie być nie można :
Mam nadzieję być w tym roku na Turawie więc co nieco pofocę i nasmaruje na ten temat , może jesień była by odpowiednim terminem na zlot na Turawie :?: Zbadanie zbiornika i bazy lokalowej na czas wiosennego zlotu jest do czerwca przezemnie raczej niewykonalne : _________________ Marillion&Fish
|
|
 |
radwan Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kluczbork / Wrocław |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Karpiarz napisał: |
Mnie tez interesuje bardzo termin i miejsce zlotu, sam proponowl bym Turawe. Jest to wspaniala woda sandaczowa, sa tez szupaki. Dla splawikowcow i grunciarzy leszcze i karpie. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na decyzje gdzie i kiedy. |
Woda rzeczywi¶cie ¶wietna. Tylko że jest tam chyba zakaz do końca maja pływania na łódkach jakby kto¶ chciał. Miejsce bardziej odpowiednie na zlot jesienny. |
|
 |
Bombel Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 12:12 am Temat postu: |
|
|
Propozycja Zamkera (szczególnie z przesunięciem na czerwiec) jest wielce interesuj±ca. Niestety, wysiadam. Dla mnie za drogo (55 - 60 zł za dobę).
Ostatnio na bardzo wygodnej i sympatycznej kwaterze agro, na Podlasiu, płacili¶my za dobę plus wyżywienie (pyyyycha!) po 47 zł od twarzy.
A może by tak ponowić Borsuki, tym razem wiosennie? Niedrogo, żarełko daj± całkiem niezłe, cisza jak makiem zasiał, obok i odcięte, spore starorzecze, i rzeka, i las dla spraagnionych spaceru...
Jeszcze i fakt, że to po¶rodku kraju. Więc Krzyżaki czy Kaszeby nie będ± musieli się telepać przez cały kraj na Turawę, a ¦l±zacy czy Lajkoniki na Mazury. |
|
 |
skorupa Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Kłobuck |
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 7:21 am Temat postu: |
|
|
Je¶li o mnie chodzi pasuje mi tylko termin majowy. _________________ Albo rybki, albo pipki- jak powiedział Hamlet
http://www.wedkarstwo.czest.pl |
|
 |
bedmar58 Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie Zdrój |
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 8:37 am Temat postu: zlot |
|
|
Jestem otwarty na wszystkie propozycje. Pozdrawiam  |
|
 |
sacha Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: W-wa |
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 10:03 am Temat postu: |
|
|
Tutaj jest jeszcze nie otwarte ale kiedy jesieni± rozmawiałem z człowiekiem zapowiadał otwarcie stanicy wędkarskiej na wiosnę.Trzeba by zadzwonić i zapytać i poprosić o jakie¶ dane o zakwaterowaniu o cenach itd.Wygl±da na to że nad sam± Wisł± i w centrum kraju. |
|
 |
Czez Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 10:06 am Temat postu: |
|
|
Teraz się zorientowałem, że Koledzy z WCWI byli w Bronisławowie
RELACJA
Po po¶cie Bombla zorientowałem się, że faktycznie propozycja Zamkera choć bardzo fajna, to jednak droga jest 55-60 zł. bez wyżywienia, absolutnie wyklucza mój pobyt w gronie rodzinnym na zlocie Nawet wybieraj±c się sam, głęboko bym się zastanawiał, choć w zasadzie byłbym zdecydowany : |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 10:15 am Temat postu: |
|
|
Sulejów. Wła¶nie rozmawiałem z o¶rodkiem w Bronisławowie.
Na termin czerwcowy zostało im wolnych tylko 30 miejsc. Wszystkie pozostałe zarezerwowane były już od wrze¶nia, ponieważ w ten wła¶nie długi weekend na zalewie rozgrywane będ± ogólnopolskie zawody spinningowe. Poza tym, w tych samych dniach, w innym rejonie zalewu, odbęd± się również Mistrzostwa Okręgu Piotrkowskiego na Barkowicach Mokrych i też z łódek.
To oznacza, że w tych dniach zalew będzie wył±czony z wędkowania, a wszystkie łodzie również pójd± na zawody.
Majowy weekend odradzam, bo na Sulejowie sezon z łódek rozpoczyna się od 15 maja. Przykro mi. |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 10:47 am Temat postu: |
|
|
Tak jeszcze gwoli informacji podam, że miejsca, które na dzień dzisiejszy pozostały wolne w Bronisławowie to:
- cztery domki, każdy czteroosobowy - cena do 3 dób - 180 zł/dobę - powyżej 3 dób - 160 zł/wychodzi na osobę 45 lub 40 zł za jedn± dobę/
- siedem przyczep niewiadowskich dwuosobowych - do 3 dób - 50 zł/dobę - powyżej 3 dób 40 zł
*dzieci do lat 7 bezpłatnie
Wyżywienie:
- ¶niadanie 15 zł
- obiad 25 zł
- kolacja 15 zł
Wypożyczenie łodzi:
do 5 godz - 50 zł
powyżej 5 godz - 30 zł
Teraz to co jest już zarezerwowane:
18 pokoi 2 osobowych w cenie:
- za 3 doby - 80 zł/dobę
- więcej niż 3 doby - 70 zł
jeden pokój trzyosobowy
- za 3 doby - 120 zł/dobę
- więcej niż 3 doby - 100 zł
dwa pokoje czteroosobowe
- za 3 doby - 140 zł/dobę
- więcej niż 3 doby - 120 zł |
|
 |
Bombel Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:50 am Temat postu: |
|
|
Do Adminków kochanych : : macie chyba niezłe kontakty w Borsukach. Może by jednak tak co¶ zarezerwować, póki jest czas?
A może by tak o Pogorzelcu pomy¶leć? Jest trochę domków, sporo miejsc. Komfortu to tam nie ma, ale 25 zyli za dobę (w ub.r. tak było) od twarzy, to cena przyzwoita. Żarełko trzeba przygotowywać własnoręcznie.
Jest sporo łodzi, jest mnóstwo ciekawej wody do opłynięcia. Wyspy, płycizny, gr±żelowiska, główne koryto Narwi. Na rozlewiskach szczupak i białoryb. W głównym korycie wszystko, co w wodach nizinnych płetwy moczy.
O ile brać będ± chciały :P
I dojazd łatwieszy niż do Borsuków. Spod Dw. Centralnego czy z Ronda Starzyńskiego co kwadrans można się zapakować czy to w PKS, czy w autobus prywatnych linii. |
|
 |

Wysłany: Wto Mar 20, 2007 1:34 pm Temat postu: |
|
|
:? Sulejów wg mnie w takim razie odpada - w tym terminie oczywi¶cie.
A co do Borsuków: obawiam się, że Narew będzie tam niemiłosiernie obstawiona, że z połowieniem może być problem. A co do samego miejsca: warto może by było wybrać się gdzie¶ indziej - poznać co¶ nowego. Z cał± pewno¶ci± optuję za lokalem, który zapewnia godne warunki nie tylko dla wędkarzy / bo przecież będ± to wyjazdy rodzinne, często z małymi dziećmi/, ale i gwarantuj±cym michę.
Ostatnio zmieniony przez Monk dnia Wto Mar 20, 2007 2:24 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Wysłany: Wto Mar 20, 2007 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Moze wiec jednak Turawa skoro termin na czerwiec chcecie przesunac? Jest wsrod nas chlopak o niku Sandacz_Turawy - wiem ze ma tam uklady z kims kto wynajmuje domki i lodzie, moze wartalo by z nim porozmawiac i o koszty zapytac? |
|
 |
matys Łowca Brzany

Kraj: Polska Miejscowość: Łomża |
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Może tak powtórzyć Wiznę raz jeszcze?? ;-) |
|
 |

Wysłany: Sro Mar 21, 2007 8:37 pm Temat postu: |
|
|
matys napisał: |
Choć nie dane mi było tam go¶cić, też o tym my¶lałem. |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 6:32 pm Temat postu: |
|
|
A moze powtorzymy "beloniade"? - moze tym razem belony dopisza . |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj zrobiłem rekonesans w o¶rodku w Tardzie. Nasmarowałem kilka słów i zał±czyłem kilka fotek i wysłałem do naszej redakcji. O ile starczy Monkusiowi cierpliwo¶ci to obrobi to i wstawi na stronkę.  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Monk napisał: |
Dorzucam swój głos.  |
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 9:15 pm Temat postu: |
|
|
No chyba, że Zameczek mi jak±¶ metrówkę obczai i na paliku uwi±że w swoich rejonach, żebym mógł j± zbombardować woblerami na pół łokcia.  |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Esox napisał: |
No chyba, że Zameczek mi jak±¶ metrówkę obczai i na paliku uwi±że w swoich rejonach, żebym mógł j± zbombardować woblerami na pół łokcia.  |
Dzisiaj już paliki wbijałem.  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 7:55 pm Temat postu: |
|
|
A moja propozycja widzę nikogo nie zinteresowała mam na my¶li lokalizację we wtorek tam będę to porobię zdjęcia i dam Jarkowi do obróbki Chyba że nie interesuje Was Wisła w rejonie Płocka? |
|
 |

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Kunta napisał: |
A moja propozycja widzę nikogo nie zinteresowała mam na my¶li lokalizację we wtorek tam będę to porobię zdjęcia i dam Jarkowi do obróbki Chyba że nie interesuje Was Wisła w rejonie Płocka? |
Kunta: fotki, ceny, warunki - łatwiej będzie co¶ powiedzieć. |
|
 |
radzio Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Białystok |
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Esox napisał: |
Monk napisał: |
Dorzucam swój głos.  |
Mi także pasuje Wizna : . Zamkerowe tereny miałem nadzieję odwiedzić na jesieni 8) . |
|
 |

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:01 pm Temat postu: |
|
|
radzio napisał: |
Mi także pasuje Wizna : . |
A mi nie.
1.Dobre kilka kilometrów jazdy na rokuj±ce rybę łowiska.
2.Brak baru w kwaterze.
3.Brak jakielkolwiek znajomo¶ci terenu i kogokolwiek za przewodnika.
Zreszt± kto po syndromie dnia poprzedniego będzie mógł prowadzić auto.?? A do¶wiadczyłem tego na zlocie Wizna 2005. Na łódkę zacumowan± kilka metrów od kwatery wsi±dę a do auta nie!!
radzio napisał: |
Zamkerowe tereny miałem nadzieję odwiedzić na jesieni 8) . |
Nic nie stoi na przeszkodzie. Jestem pewny że Będziecie zauroczeni terenem a szczególnie naturalnym jeziorem o powierzchni ponad 380 ha z siedmioma wyspami o powierzchni ponad 7 ha a w szczególno¶ci rybkami które tam zamieszkuj±. Mam nadzieję że się szybko ukaże moja relacja na stronie głównej z krótkiego rekonesansu w proponowanym przezemnie o¶rodku na zlot. Tu ukłon do redakcji. : _________________ Łowię i zjadam ......
Ostatnio zmieniony przez Zamki dnia Pią Mar 23, 2007 9:08 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz |
|
 |

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Oj za dużo razy kliknęłem. _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
|