Samica sandacza składa od 25 do 500 tys., a jak podają niektóre źródła do 900 tys. sztuk jaj (średnio 200 tys./1 kg masy ciała). Na tarło wraca co roku w te same miejsca tarliskowe.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 423 Zalogowani 0 Wszyscy 423
Jeste anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj
Jeste stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 7:25 pm Temat postu: Do Adminów ! Z góry Wielkie vDzięki!!!!!
Ponawiam pytanko do Adminów
Czemu moje odpowiedzi pojawiają się dwukrotnie?
To już nie pierwszy raz Choc zaglądam na PW już jakiś czas nie zależy mi bynajmniej na nabijaniu sobie ilości widomości.!
_________________ _________________ "Kiedy ludzie wytną ostatnie drzewo, zniszczą ostatnią rzekę, ostatnią rybę, zrozumieją że nie można jeść pieniędzy"
petrus3 Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Nov 26, 2003 Posty: 715
Kraj: Polska Miejscowoć: Warszawa
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 8:03 pm Temat postu: Re: Do Adminów ! Z góry Wielkie vDzięki!!!!!
CEBUL napisał:
Czemu moje odpowiedzi pojawiają się dwukrotnie?
A może kolega z Baden-Baden ???
Kowalski Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 16, 2007 Posty: 391
Kraj: Polska Miejscowoć: Warszawa
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 8:09 pm Temat postu:
A może z Bora-Bora? : _________________
farti Pogawędkowy twardziel
Dołšczył: Jan 19, 2003 Posty: 1983
Kraj: UK Miejscowoć: ...
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 8:12 pm Temat postu:
Zawsze cabul po stwierdzenie klona masz coś takiego jak ,,usuń post"
............ hmmm , chyba masz :roll:
Teraz zobaczyłem dokładniej . Wyświetla sięhasło ,,zmień/usuń post",ale chyba usunąć nie bardzo można.