To tak jak ja, kiedy go (Roberta) pierwszy raz zobaczyłem : .
Przestańcie straszyć. Robert jak przyjeżdża to jest niedaleko mnie i miałem nadzieję na spotkanie... teraz zaczynam się cykać.
Zawsze mnie to zastanawiało... Masz wrażenie, że zaraz z bańki zarobisz, a się okazuje, że serce ma gołębie :
ZIPPO Pogawędkowy twardziel
Kraj: Norwegia Miejscowość: Sola
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 9:53 pm Temat postu:
Ale my tu nie o Robsonie mamy pisać : .
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 10:12 pm Temat postu:
Idę spać jajcarze .
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 8:08 am Temat postu:
Robert napisał:
Idę spać jajcarze .
Tylko nie patrz w lustro przed za¶nięciem
Monk Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Legionowo
Wysłany: Pon Lut 04, 2013 8:27 am Temat postu:
Za póĽno. A było takie ładne... kryształowe! ;)
dzepetto Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Łężyca
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 6:49 pm Temat postu:
A mi Animal kiedy¶ podał inn± m±dro¶ć... Nie tylko o pstr±gowaniu, lecz baredziej ogóln±, a brzmi ona: "Wędkarstwo to bardzo proste hobby- polewasz i pijesz..."
wlodek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 8:28 pm Temat postu:
Piękna, skondensowana m±dro¶ć!
the_animal Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 8:48 pm Temat postu:
dzepetto napisał:
A mi Animal kiedy¶ podał inn± m±dro¶ć... Nie tylko o pstr±gowaniu, lecz baredziej ogóln±, a brzmi ona: "Wędkarstwo to bardzo proste hobby- polewasz i pijesz..."
...a ¶wiat od razu piękniejszy jest :
.. i to nie moja m±dro¶ć tylko zapożyczona od Czarnyy'ego _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
farti Pogawędkowy twardziel
Kraj: UK Miejscowość: ...
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 8:55 pm Temat postu:
No tak , ale ja przynajmniej wizualizację zapodałem. :P
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 9:03 pm Temat postu:
the_animal napisał:
dzepetto napisał:
...a ¶wiat od razu piękniejszy jest :
.. i to nie moja m±dro¶ć tylko zapożyczona od Czarnyy'ego
Jacku, cichosza, bo wyjdzie, że wszyscy w górach- od Jeleniej po Zielon±- pij±, a to przecież nieprawda.... A je¶li chodzi o pstr±gi.... pierwszego w życiu wła¶nie tak złowiłem, jak napisał Farti. Od tamtego dnia ¶wiata poza "górsk±" wod± nie widzę. Dzi¶ uważam, że kobiet± mojego życia jest ta pierwsza, z któr±... ten dzień przeżyłem.... Co rok powtarzam sobie, że znów nad jej brzegiem stanę ze smukłym woblerkiem....
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 10:03 pm Temat postu:
dzepetto napisał:
... Jacku, cichosza, bo wyjdzie, że wszyscy w górach- od Jeleniej po Zielon±- pij±, a to przecież nieprawda.... Co rok powtarzam sobie, że znów nad jej brzegiem stanę ze smukłym woblerkiem....
Jak nie jak tak! No jak nie jak tak ?
Czy pij±? Jasne, że pij± Jak wszystkie normalne chopy. Bardziej się boję tych co mówi±, że nie pij± Choć człowiek nie wielbł±d - wody dużo nie wypije :roll:
ps. Darku -> za niedługo kończysz 30 lat 8O gówniarzu Może zrób podsumowanie ? I zastanów się, co Ty tam z tym smukłym woblerem zrobisz _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
wlodek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Plewiska
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 10:24 pm Temat postu:
"I zastanów się, co Ty tam z tym smukłym woblerem zrobisz". Animal, czas się gdzie¶ spotkać!
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 11:03 pm Temat postu:
the_animal napisał:
dzepetto napisał:
... Jacku, cichosza, bo wyjdzie, że wszyscy w górach- od Jeleniej po Zielon±- pij±, a to przecież nieprawda.... Co rok powtarzam sobie, że znów nad jej brzegiem stanę ze smukłym woblerkiem....
Czy pij±? Jasne, że pij± Jak wszystkie normalne chopy. Bardziej się boję tych co mówi±, że nie pij± Choć człowiek nie wielbł±d - wody dużo nie wypije :roll:
ps. Darku -> za niedługo kończysz 30 lat 8O gówniarzu Może zrób podsumowanie ? I zastanów się, co Ty tam z tym smukłym woblerem zrobisz
Mój smukły wobler zapuszczony w wilgotne rewiry w±skiej "rzeczki" zdziałał ładne cuda ;) Teraz pora na dużego grubasa... No może nie takiego dużego- raptem 10 cm... W tym sezonie chcę strzelić 70- taka. Mam namierzone miejsce, oby los był tym razem dla mnie łaskawy...
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 11:06 pm Temat postu:
dzepetto napisał:
the_animal napisał:
dzepetto napisał:
ps. Darku -> za niedługo kończysz 30 lat 8O gówniarzu Może zrób podsumowanie ? I zastanów się, co Ty tam z tym smukłym woblerem zrobisz
Mój smukły wobler zapuszczony w wilgotne rewiry w±skiej "rzeczki" zdziałał ładne cuda ;) Teraz pora na dużego grubasa... No może nie takiego dużego- raptem 10 cm... W tym sezonie chcę strzelić 70- taka. Mam namierzone miejsce, oby los był tym razem dla mnie łaskawy...
Wyginał, smarował ma¶ciami wszelakimi, trenował i .... i urusł całe 10 centów teraz ma 8O : _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 11:38 pm Temat postu:
the_animal napisał:
Wyginał, smarował ma¶ciami wszelakimi, trenował i .... i urusł całe 10 centów teraz ma 8O :
Co się dziwisz? Podobno gol strzelony na wyjeĽdzie liczy się podwójnie. Jest lipiec, jestem na wyjeĽdzie, wychodzi mi kropek wielko¶ci Forda Focusa, patrzy na moje 6 cm i ... stwierda, że szkoda czasu. Nie wiem, czy tym 10-centymetrowym się nie zbłaĽnię... :oops:
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 11:49 pm Temat postu:
dzepetto napisał:
the_animal napisał:
Wyginał, smarował ma¶ciami wszelakimi, trenował i .... i urusł całe 10 centów teraz ma 8O :
Co się dziwisz? Podobno gol strzelony na wyjeĽdzie liczy się podwójnie. Jest lipiec, jestem na wyjeĽdzie, wychodzi mi kropek wielko¶ci Forda Focusa, patrzy na moje 6 cm i ... stwierda, że szkoda czasu. Nie wiem, czy tym 10-centymetrowym się nie zbłaĽnię... :oops:
Ja Ci powiem - te 6 cm wystawiłe¶ mu chyba nie swojego. Bo je¶li to był Twój smukły to głupi ten pstr±g _________________ www.carpholic.pl www.grubyzwierz.pl