Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lecek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa-Tarnów |
Wysłany: Wto Gru 17, 2019 2:35 pm Temat postu: Smutno mi. |
|
|
Prawie codziennie "wchodzę" na PW. Ostatnio gdy strona forum się otwiera spogl±dam na posty i zarejestrowanych. Odczuwam smutek, samotno¶ć i pustkę. Coraz bardziej. Mam doła i uczucie porzucenia . _________________ Lecek |
|
 |
krzysztofCz RZEP

Kraj: Polska
|
Wysłany: Wto Gru 17, 2019 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Ja też wchodzę ale ostatnio nawet Ty byłe¶ niewidoczny  |
|
 |
farti Pogawędkowy twardziel

Kraj: UK Miejscowość: ... |
Wysłany: Nie Gru 22, 2019 10:09 am Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
lecek napisał: |
Prawie codziennie "wchodzę" na PW. Ostatnio gdy strona forum się otwiera spogl±dam na posty i zarejestrowanych. Odczuwam smutek, samotno¶ć i pustkę. Coraz bardziej. Mam doła i uczucie porzucenia . |
Nie poddawaj tematu.
Ja ostatnio kompletnie nie łowię , ale też zagl±dam. I cieszy fakt że Lecek I mario ci±gle na topie. Przyjdzie i na innych czas.  |
|
 |
mario_z Łowca Szczupaka i Suma

Kraj: Polska Miejscowość: Lublin |
Wysłany: Pon Gru 23, 2019 12:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez zagl±dam tu do¶ć często, na rybki też jeżdżę, tydzień temu w niedzielę wyj±łem dwa szczupaki, w ¶rodę jednego, ale już wczoraj żadnego  _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
|
|
 |

Wysłany: Pon Gru 30, 2019 8:47 am Temat postu: |
|
|
Wczoraj w o¶miu chłopa ostatni raz w starym roku wypłynęli¶my poszukać sandaczy i szczupaków, szukanie zakończyli¶my o 13:30, nic nie znaleĽli¶my teraz aby do ¶rody, pstr±gi podobno już portkami trzęs±  _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
 |
Marek_b Redaktor Portalu

|
Wysłany: Sro Sty 08, 2020 7:58 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
Prawie codziennie "wchodzę" na PW. Ostatnio gdy strona forum się otwiera spogl±dam na posty i zarejestrowanych. Odczuwam smutek, samotno¶ć i pustkę. Coraz bardziej. Mam doła i uczucie porzucenia . |
Czuję podobnie. Może nowe forum odwróci los.
http://dps-group.pl/phpbb328 _________________ ¦wiadomie dokonuj wyborów. |
|
 |
Tiur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Sro Sty 08, 2020 10:40 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
Marek_b napisał: |
http://dps-group.pl/phpbb328 |
Sporo ludzi korzysta tylko z grup na fb. Nie ma co liczyć na nowych członków. Oby tylko już zarejestrowani wchodzili  |
|
 |
Marek_b Redaktor Portalu

|
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 9:56 am Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
Tiur napisał: |
Sporo ludzi korzysta tylko z grup na fb. |
Zawsze można założyć profil na FB.
A ja już nie korzystam z FB. Znów będę musiał?  _________________ ¦wiadomie dokonuj wyborów. |
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 11:46 am Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
To już chyba nie wypali. Żywe forum to niestety nie serwery a prawdziwi ludzie którzy jak bociany w większo¶ci zawieraj± zwi±zki na zawsze. Z Pogawędek niestety odeszli i zamilkli ci, którzy byli ikonami tego forum, dodawali kolorytu dyskusjom. Niektórzy odeszli bo taki był ich wybór, inni odeszli do wieczno¶ci. Nie będę wymieniał bo nie chcę kogo¶ pomin±ć. Wystarczy jednak zajrzeć do artykułów czy postów historycznych, które s± (były?) sił± Pogawędek w porównaniu z innymi forami wędkarskimi.
No cóż... życie...
A FB... chyba już mi się nie chce... |
|
 |
Tiur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 2:13 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
krzysztofCz napisał: |
To już chyba nie wypali. Żywe forum to niestety nie serwery a prawdziwi ludzie którzy jak bociany w większo¶ci zawieraj± zwi±zki na zawsze. Z Pogawędek niestety odeszli i zamilkli ci, którzy byli ikonami tego forum, dodawali kolorytu dyskusjom. Niektórzy odeszli bo taki był ich wybór, inni odeszli do wieczno¶ci. Nie będę wymieniał bo nie chcę kogo¶ pomin±ć. Wystarczy jednak zajrzeć do artykułów czy postów historycznych, które s± (były?) sił± Pogawędek w porównaniu z innymi forami wędkarskimi.
No cóż... życie...
Rzep ale Ty pięknie piszesz  |
|
 |

Wysłany: Czw Sty 09, 2020 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja staram się trochę "reklamować PW" na FB. W grupach podsyłam linki do artykułów zamieszczonych na PW. Przeważnie tych dotycz±cych metod połowów. Namawiam do podobnych uczynków. Przynajmniej od czasu do czasu kto¶ "wejdzie" na PW pogrzebać i poczytać. _________________ Lecek |
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 4:19 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
Kamil nie czuję że łowię... to choć piszę co czuję  |
|
 |

Wysłany: Czw Sty 09, 2020 4:52 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
Kamil nie czuję że łowię... to choć piszę co czuję  |
.. a ja czuję ze łowie, czuję to w przemarzniętym dupsku, pstr±gi nie dopisuj± to tyłek w łajbę i próbujemy łowić okonie, na razie na próbowaniu się kończy :-) _________________ Pozdrawiam
Mariusz
|
|
 |

Wysłany: Wto Maj 05, 2020 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Nie chciałem rozpoczynać nowego w±tku. Tytuł tego wpisuje się w tę wiadomo¶ć.
Syn Darka Wojciech podał tę informację " Z ogromnym smutkiem informujemy, że dnia 14 marca 2020 roku zmarł niespodziewanie Dariusz Żbikowski, założyciel portalu Rybie Oko, pasjonat wędkarstwa"
Dla nie wtajemniczonych dla porz±dku przypomnę, że RO było jednym z pierwszych większych i bardzo popularnych portali wędzarskich. To wła¶nie z niego wywodz± się póĽniejsi założyciele WCWI, jak i tego portalu. Gdyby nie RO nie poznałbym wielu wspaniałych ludzi, pasjonatów. To wła¶nie na RO poznałem Jacka JóĽwiaka, przez którego artykuły zaj±łem się Jaziami i rozpocz±łem zmagania z pisaniem własnych tekstów i artykułów o tematyce wędkarskiej. Darka znałem osobi¶cie. Zorganizowałem nawet z nim spotkanie w ramach tzw. Spotu wędkuj±cych internautów nad Pilic±. Bardzo rzeczowy, szczery i dobry kolega. zapalony wędkarz. Obecnie jego syn Wojciech przy okazji przej±ł sklep na RO. Można tam zagl±dn±ć. S± wyprzedaże, różnych drobiazgów.[/i][ _________________ Lecek |
|
 |
kot_bury Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Nie Wrz 20, 2020 7:31 pm Temat postu: Re: Smutno mi. |
|
|
No cóż... życie...
Witam, po długiej przerwie. Twoja wypowiedĽ Krzysiu zmusiła mnie do napisania, że jak widzę PW s± w lepszej formie niż WCWI i kilka innych portali, co nie znaczy, że w dobrej. Niestety żyjemy w czasach FB itp. Tak naprawdę służ± one zaistnieniu, lansie i nie maj± nic wspólnego ze starymi ideami portali, forów czy grup dyskusyjnych. Obecni użytkownicy dobrze jeszcze działaj±cych portali zawodowych i tematycznych dziel± się na lansuj±cych się matołków opowiadaj±cych bzdury, leniwych leszczy łykaj±cych te bzdury jako prawdziw± wiedzę i kilku "dinozaurów", którzy już nie maj± siły i ochoty walczyć z lanserami i tłumaczyć leszczom, że prawda jest inna. Tak więc może i dobrze, że tu na Pogawędkach pozostał tylko dinozaury . |
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 12:28 pm Temat postu: |
|
|
No Ty rzeczywi¶cie Kotku wróciłe¶ z otchłani czasu przynależnego dinozaurom , ale cieszę się, że jeste¶  |
|
 |
kot_bury Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Nie Wrz 27, 2020 11:16 pm Temat postu: |
|
|
No Ty rzeczywi¶cie Kotku wróciłe¶ z otchłani czasu przynależnego dinozaurom , ale cieszę się, że jeste¶  |
No wiesz koty żyć parę w do dyspozycji maj± . |
|
 |
|