Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zamki Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 7:48 am Temat postu: Dziwnówek- powroty. |
|
|
Melduję się cały i zdrowy. Niestety po drodze padało i jazda wydłużyła się do 7 godzin. :oops: _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
Kunta ¦.P. - Uczestnik Wiecznych Łowów

Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Kunty i Jarbasy w domu. |
|
 |
Wichura Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Wichura i Magda w domku. Pogoda wyborna tylko policji sporo. Chyba im się spodobałem bo jaki¶ flesz mi raz mign±ł  _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
 |
nodi Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Poznań |
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja równiez już w domku - przez cał± drogę słoneczko - żal było wyjeżdzać  _________________ Łowi się po to żeby znaleĽć odpowiedĽ, żeby zrozumieć... |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 7:41 am Temat postu: |
|
|
Jestem w domu i już żałuję że dłużej nie zostałem. Tym bardziej, że większo¶ć pozostanie nad morzem do niedzieli Ale bywa... iż pracować musi kto¶, aby wypoczywać mógł kto¶ ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 9:24 pm Temat postu: |
|
|
wróciłem wczoraj przed 19-±. Po tasie policaii było sporo, kilka dzwonów, kilku wariatów próbowało mnie zabić. O dziwo wszyscy z rodzinami jechali. Nic mi nie błysnęło  |
|
 |

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:18 pm Temat postu: |
|
|
artur napisał: |
Nic mi nie błysnęło |
Czyli standardowo ?? - jazda z zamkniętymi oczami 8O  _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
artur Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 10:19 pm Temat postu: |
|
|
zamker napisał: |
artur napisał: |
Nic mi nie błysnęło |
Czyli standardowo ?? - jazda z zamkniętymi oczami 8O  |
Ja poprostu jechałem tak żeby nic nie błysnęło. ¦rednia ledwo 80km/h mi wyszła. Jak do Dziwnówka jechałem to oscylowało wokół 90km/h a wła¶ciwie nawet ponad, mimo przerwy obiadowej. Zpowrotem w jednym ci±gu pojechałem, tak jak lubię wsiadam na starcie wysiadam na mecie  |
|
 |
Tom_roy Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Dziwnów/Sligo Town |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 6:25 pm Temat postu: ;) |
|
|
Tom też już w domu
Dziękuję Wszystkim za miłe towarzystwo, super atmosferę i wspóln± zabawę Mam nadzieję, że pomimo iż z pogod± współpraca różnie się układała, to ogólnie wrażenia będ± pozytywne Pozdrawiam
Tom _________________ ryba też człowiek ;) |
|
 |
Jarbas Redaktor Portalu

Wysłany: Sob Maj 06, 2006 6:32 pm Temat postu: Re: ;) |
|
|
Tom_roy napisał: |
Tom też już w domu |
Długo co¶ wracałe¶ ;)
Nie dziwię się w końcu miałe¶ najdalej :  _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
 |
asknet Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Piaseczno |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 9:46 pm Temat postu: |
|
|
asknety dwa wraz z małżeństwem Torgów ...dotarło szczę¶liwie do domciu :-) _________________ Flyfishing is not a matter of life and death - it's much more serious than that
http://www.asknet.waw.pl/
|
|
 |
Esox Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 10:09 pm Temat postu: Re: ;) |
|
|
Tom_roy napisał: |
Mam nadzieję, że pomimo iż z pogod± współpraca różnie się układała, to ogólnie wrażenia będ± pozytywne |
Moje s± mierne...
...ale to się może brać z nieobecno¶ci i zastrzyków z witaminy B, które brałem, podczas gdy inni dzwonili, że wła¶nie kto¶ wpływa w strefę graniczn±.  |
|
 |

Wysłany: Nie Maj 07, 2006 8:27 am Temat postu: |
|
|
Bałtyk jak kałuża kilka machnięć wiosłem i już granica  _________________ ryba też człowiek ;) |
|
 |
Pajo_b Skrobacz pospolity

Kraj: Polska Miejscowość: Warszawa |
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 4:18 pm Temat postu: |
|
|
i ja też wróciłem - dzis rano. droga dobra i o dziwo brak policji. |
|
 |
Karpiarz Dyrygent holu

Kraj: Niemcy Miejscowość: Aachen |
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 5:47 pm Temat postu: Dziwnówek- powroty. |
|
|
Melduje choc nieco z opuznienieniem i nasz powrot - droga byla naprawde niezla i po niespelna 7.5 godz drogi i wypiciu lodowatego piwka - zabralem sie do koszenia trawy. Dzieki Ci Tomku za zorganizowanie wspanialej imprezy, dzieki Ci za porady i rybki ktore dla nas zlowili rybacy - bylo przednio jak zwykle, aczkolwiek inaczej - poprostu super. Jasne ze szkoda ze pozna wiosna, opoznila wejscie sledzi i belon na lowisko ale zlowilem sobie przeciez pieknego torbuta. Tomku uciesze sie bardzo, jak bede mogl uscisnac Twoja dlon juz niedlugo na Slasku. |
|
 |

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 10:07 pm Temat postu: Re: ;) |
|
|
Esox napisał: |
inni dzwonili, że wła¶nie kto¶ wpływa w strefę graniczn±.  |
Jak się sadza za sterami "Tamdaradeja" to trzeba być pewnym że pokonanie 600 metrów zajmuje 5 godzin i zachacza się po drodze o Wolin leż±cy 11 km dalej (wyliczyłem prawdopodobnie z błędem z mapy) Dobrze wogóle że nie dostali zgody na wyj¶cie w morze bo mogło to się skończyć powrotem promem ze Szwecji z powodu braku paliwa w ich łajbuni
ps.Zainteresowanym powiem że na wiadomym jeziorku nie da się tak pobł±dzić : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
 |
jjjan Pogawędkowy twardziel

|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Wolin miał być jedynie miejscem na rozprostowanie ko¶ci , a naszym celem była Rugia . Ale doszli¶my do wniosku że nie wystarczy nam paliwa . Nie wspominaj±c o tym że zabrakłoby nam kotwiczek z których Wojtek robił kliny do ¶ruby silnika . Wszelkie inne podejrzenia s± nieuzasadnione .
Podziękowania dla Tomka za wszelk± pomoc , oraz podziękowania specjalne dla kolegi Tomka , który dostarczał garnele dzięki którym połowili¶my okoni moc + czips sztuk jeden . |
|
 |

Wysłany: Pon Maj 08, 2006 1:19 pm Temat postu: :) |
|
|
Cieszę sie że się podobało Kolega również pozdrawia teraz w rzece rz±dzi mały tobiasz i na nim żeruj± garbusy jak głupie po powierzchni widac małe ławiczki uciekaj±ce i tylko co chwila plu¶nięcia Okonki maj± fastfood Przy dnie garnela, a przy powierzchni tobiasze Pozdrawiam
Tom _________________ ryba też człowiek ;) |
|
 |
|