Nasza rodzima troć w systematyce ichtiologicznej została wyróżniona już w roku 1780 i występowała pod nazw± łososiopstr±g. Swoj± wła¶ciw± nazwę troć otrzymała dopiero w roku 1864.
Konto/logowanie
ZAREJESTROWANI Ostatni Tobiasz Dzisiaj 0 Wczoraj 0 Wszyscy 4520 UŻYTKOWNICY Goscie 467 Zalogowani 0 Wszyscy 467
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj
Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:17 pm Temat postu: Kiedy i kto zamyka temat???
Chciałem się wypowiedziec na temat jaki powstał po po¶cie flerkina odnosnie miętusów.
Ale nie mogę. Jest kominikat, że temat zamknięty. Jestem sosunkowo pocz±tku±cym użytkownikiem, więc mam pytanie.
Kto i na podstawie czego zamyka temat? (cenzura?)
Czy taka sytuacja często się zdarza?
Tak z ciekawo¶ci pytam...
Z góry dzięki za info!!
Roxen Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Brodnica
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:20 pm Temat postu:
Administrator portalu zamknoł ten temat mozesz jedynie poczytać co się w tym temacie działo :
Jarbas Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:27 pm Temat postu: Re: Kiedy i kto zamyka temat???
ziomek napisał:
Chciałem się wypowiedziec na temat jaki powstał po po¶cie flerkina odnosnie miętusów.
Ale nie mogę. Jest kominikat, że temat zamknięty. Jestem sosunkowo pocz±tku±cym użytkownikiem, więc mam pytanie.
Kto i na podstawie czego zamyka temat? (cenzura?)
Czy taka sytuacja często się zdarza?
Tak z ciekawo¶ci pytam...
Z góry dzięki za info!!
Odpowiedz znajduje się jako ostatnia w zamkniętym w±tku o który pytasz. _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny.
SSG Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:34 pm Temat postu:
Szkoda bo już w drugim w±tku daje popis swistej "przyjaĽni" do reszty userów PW.
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:38 pm Temat postu:
SSG napisał:
Szkoda bo już w drugim w±tku daje popis swistej "przyjaĽni" do reszty userów PW.
Może między innymi po Twojej wypowiedzi dotarło jak jest lub jak być powinno. Mam nadzieję, iż zamknięty w±tek będzie swojego rodzaju informacj±... iż lepiej się 100 razy zastanowić jak 1 raz napisać ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
ziomek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Tam gdzie Odra i Bóbr
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:50 pm Temat postu:
dzięki za info!
Ale kolejna sprawa mnie zaciekawiła...
Otóż mój post wysłałem na Forum Ogólne, a teraz jest W Forum (...)Kiks.
Co jest tego powodem?
Może dla niektórych to oczywiste, ale ja się dopiero uczę zasad PW.
Z góry dzięki za odp.!
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 2:49 pm Temat postu:
ziomek napisał:
Ale kolejna sprawa mnie zaciekawiła...
Otóż mój post wysłałem na Forum Ogólne, a teraz jest W Forum (...)Kiks.
Co jest tego powodem?
Forum ogólne głównie to miejsce na którym poruszamy tematy zwi±zane bezpo¶rednio jak i po¶rednio z wędkarstwem. Tam możesz pytać, dyskutować, żalić się. Pamiętaj aby dzielić się wiedz± i do¶wiadczeniem z innymi wędkarzami. Tak po krótce, zaczerpniete z opisu forum ogólnego.
Kiks to między innymi nie tylko forum do błędów na stronie ale również innych spraw zwi±zanych z funkcjonawaniem itp portalu. _________________ http://www.jarbas.com.pl