Wysłany: Pią Sty 05, 2007 7:46 pm Temat postu: Czy warto kupować korpusy?
Witam.
Przegl±dałem sobie woblery w serwisie Allegro.pl i znalazłem takie oto korpusy woblerków: Klik. Zastanawiam się tylko czy warto takie co¶ kupić. Nigdy nie robiłem sam woblerków. To znaczy próbowałem ale mi nie wychodziło : :oops: Muszę przyznać, że zachęciła mnie do ich kupienia cena :oops: . Tylko boję się, że kupię korpusy, a nie będę potrafił zrobić odpowiedniego steru :oops: . _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."
Ostatnio zmieniony przez Darek144 dnia Pią Sty 05, 2007 8:06 pm, w cało¶ci zmieniany 2 razy
krzysztofCz RZEP
Kraj: Polska
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 8:03 pm Temat postu:
Darek - ćwiczenie czyni mistrza . Ja osobi¶cie kupuję :
rymek Operator wioseł
Kraj: Polska Miejscowość: Kołczewo
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 12:23 am Temat postu:
Polecam artykuły w dziale ,,Spiningowe łowy".
daro348 Czy¶ciciel gumiaków
Kraj: Polska Miejscowość: Ziemia
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 12:29 am Temat postu:
je¶li masz problem ze sterami to proponuje zaj±c się woblerami tzw. bezsterowcami i problem z głowy to też bardzo skuteczne woblery robię ich spore ilo¶ci dla znajomków . pozdrawiam Darek
bendericus Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Krosno
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 12:30 am Temat postu:
kupiłem u tego go¶cia 8 sztuk, dzisiaj już testowałem w wannie. Wygl±daj± na łowne Szczególnie te z innej aukcji, gdzie s± takie mikruski
Darek144 Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Wrocław
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 8:30 am Temat postu:
bendericus napisał:
kupiłem u tego go¶cia 8 sztuk, dzisiaj już testowałem w wannie. Wygl±daj± na łowne Szczególnie te z innej aukcji, gdzie s± takie mikruski
No wła¶nie chciałbym kupić z obu tych aukcji. Wygl±daj± ciekawie, s± tanie i jeszcze opinia kogo¶ kto zakupił. Te mikruski mam nadzieję sprawdz± się na kleniach : _________________ "Zbyt wielu głupców ma się za mówców, ¶mieszne..."
bendericus Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Krosno
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 10:11 am Temat postu:
ja się szczerze nie spodziewałem, że te wobki będ± tak małe: w pudełku miałem tylko jedn± odpowiedni± kotwicę do testowania-za chwilkę idę dokupić więcej takich malukich (przy okazji ¶ci±gania kotwic z tych większych woblerów, wbiłem sobie kotwicę pomiędzy paznokieć a skórę t± na górze dłoni-wyci±gałem j± od 23.00-1.00 w nocy, ale się udało).
W najbliższym czasie zamierzam kupić większ± ilo¶ć tych maluchów-tylko muszę sprawdzić, co powiedz± na nie klenie i jazie. Cena bardzo niska, a jak dla mnie, to dorobienie sterów jest kwesti± chwili