Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Darek Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Jastrzębie-Zdrój |
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 9:00 pm Temat postu: XVI Zlot Pogawędek Wędkarskich |
|
|
Bardzo się cieszę na tak liczny odzew wszystkich chętnych na nasze pogawędkowe spotkanie.
Przyznam szczerze, że ilo¶ć osób, które zadeklarowały się przyjechać na zlot troszkę mnie zaskoczyła, przyznam, że spodziewali¶my się około 40 chętnych i wła¶nie na tak± ilo¶ć osób zarezerwowali¶my i znaleĽli¶my bazę noclegow±
Pensjonat Rybak nie jest to jaki¶ turystyczny kombinat tylko przyjemna typowo wędkarska stanica, w której Wszyscy jako zlotowicze będziemy mieli bliski kontakt i ¶wietn± atmosferę (okazuje się, że kontakty będ± nawet bliższe niż planowałem) powiem szczerze, będzie ciasno, ale będzie swojsko i serdecznie.
Wszyscy chętni s± mile widziani, ale w tej sytuacji nie mogę zapewnić ani obiecać każdemu osobnego pokoju.
Oczywi¶cie wszystkie rodziny z dziećmi będ± miały zapewnione możliwie najlepsze warunki, ale cała reszta tzn. słomiani wdowcy, kawalerzy i "inne single" musz± się liczyć z tym, że będ± spali w i¶cie pekińskich warunkach.
Jako jeden z organizatorów deklaruję się w razie potrzeby mogę spać na materacu na korytarzu, my¶lę, że znajd± się chętni by dotrzymać mi towarzystwa :
W najbliższej okolicy można znaleĽć o¶rodki o podwyższonym standarcie i większej ilo¶ci miejsc (słynne dwuosobowe pokoje), ale sprawy zaszły tak daleko, że by nie robić z gęby cholewy o przeniesieniu zlotu w inne miejsce nie ma, co nawet wspominać.
Jestem pewien, że pewne niedogodno¶ci przyjmiecie godnie i z honorem a jeżeli kto¶ chce zażyć trochę luxusu i spokoju lub ewentualnie doznać romantycznych uniesień we dwoje to zachęcam do wcze¶niejszego przyjazdu, bo od pi±tku będzie się działo, oj będzie się działo......
Proszę o słowa otuchy i oznajmiam, że w najbliższym czasie na tym forum i w tym temacie zaczn± pojawiać się konkretne wiadomo¶ci na temat zlotu, tzn., kto wpłacił zaliczkę, kto z kim ¶pi lub ewent., z kim chciałby spać itp....
Pozdrawiam
PS: Dzieci do 15 lat maj± 50 % zniżki na noclegi , ile ¶pi±cy na korytarzu jeszcze nie wiem :
Za dzieci nie wpłacamy zaliczek
Pani Marysia obiecała wszystkich chętnych jako¶ ulokować , ma w tym wprawę jako że ostatnimi dniami go¶ciła w swoim pensjonacie 40 dziewcz±t z zespołu ludowego .... Poważnie _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Robert Pogawędkowy twardziel
Kraj: Francja Miejscowość: Selestat |
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Czy dziewczeta z zespolu ludowego zaczekaja do naszego przyjazdu!!?
Sam mowiles ze trzeba sie integrowac!
W tych warunkach kon nie moze mieszkac! I zostaje w domu! Amazonka krzywi sie na spanie w korytarzu,chociaz tlumaczylem jej ze wrazen jakimi pogawedkowicze Ja obdarza nie zapomni chocby w niebie! My przyjezdzamy + Max! |
|
|
Zamki Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Zamkery szt. 4 + znajomi szt.3 Zaliczki wpłacone. Ech to jeszcze tak długo trzeba czekać :? _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Robert napisał: |
Czy dziewczeta z zespolu ludowego zaczekaja do naszego przyjazdu!!? |
Dziewczęta już wyjechały, spanie na korytarzu to skrajnie pesymistyczny( :?: ) wariant i jak wspominałem nie grozi on kobietom i dzieciom.
Liczę, że będzie Nas ok. 50 osób, damy radę, będzie OK
Konia nie bierz , amazonkę tak - w razie potrzeby konie znajd± sie na pewno . _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
|
zamker napisał: |
Zamkery szt. 4 + znajomi szt.3 Zaliczki wpłacone. Ech to jeszcze tak długo trzeba czekać :? |
Zamker , jako¶ zleci : _________________ Marillion&Fish
|
|
|
artur Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Jak już pod artykułem meldowałem zaliczka wpłacona, będzie z tydzień . Spanie na korytarzu mi nie przeszkadza ;);) zwłaszcza z amazonk±(ami) ;););) liczę również na intensywne zajęcia w podgrupach jak i w pełnym gremium jak by co to na kilka fajnych pensjonatów w okolicy żywieckiego też namiary posiadam, ich niedogodno¶ci± jest niestety oddalenie od wody (7-8km) . Ale jak znam życie to się wszyscy zmie¶cimy w jednym . |
|
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Darku
Jestesmy pelni optymizmu, i Gosia i ja
Wiem ze dokladasz staran ile potrafisz i jak bedzie tez wiem
Bedzie wspaniale nie pierwszy raz . |
|
|
Piwoniusz Pogawędkowy twardziel
Kraj: USA
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 1:27 am Temat postu: |
|
|
Robert, zaklepuj miejsce na korytarzu !!! Nie pamietasz jak sie kiedys jezdzilo pociagami ? Wiele godzin stania w kolejce do kasy po miejscowke w przedziale a juz jak sie znalazles w pociagu to cala droge sie spedzalo na korytarzu. Tam bedzie zycie towarzyskie. Do pokoju daj konia. Ma duzy leb to niech mysli jak sie rozerwac ... bez Amazonki |
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 1:43 am Temat postu: |
|
|
Pewnie Po miejscowke w przedziale :!:Na dworcu Mialem telefon Jedyny na "klatce"!
Wszyscy mieli kuszetki, jak zaplacili .A swinka przy telefonie z dziura na grzbiecie wielkosci 2zl
tak sie(przyt.autora)roztyla ze nie sposob bylo(przyt.autora)gardla poderznac |
|
|
Torque Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Zabrze |
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:34 am Temat postu: |
|
|
Darku tak jak wczoraj rozmawiali¶my. Z Wichurami jakis pokój zajmiemy chętnie. Będziemy też "troszkę" wcze¶niej. Jak długie będzie to "troszkę" jeszcze damy znać.
Ps. Może by, jak±¶ listę na forum wystawić, zapisanych i zaliczkowanych? _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
|
Wichura Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Toruń |
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:36 am Temat postu: |
|
|
Potwierdzam
¦pie z Torque a nasze Magdy razem _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
|
Jarbas Redaktor Portalu
Kraj: Polska Miejscowość: Inowrocław |
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:44 am Temat postu: |
|
|
Jarbas+Kunta
Łódkę sobie przywieziemy.
Awaryjnie możemy spać w aucie ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
Zwolennik naturalnej metody planowania rodziny. |
|
|
artur Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:23 am Temat postu: |
|
|
Wichura napisał: |
Potwierdzam
¦pie z Torque a nasze Magdy razem |
Niebezpieczne tezy wichura głosisz oj niebezpieczne ;);). Jeszcze chwila i za "po¶lednie" Ziobro cię złapi± prawa kaczystanu |
|
|
old_rysiu Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: W±dół |
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:30 am Temat postu: |
|
|
Sprawa oczywista - przyjadę z moim dużym materacem ( naprawiony :-) ).To miejsce na dwie osoby, więc kogo¶ ze ¶piworem przygarnę.
Gdyby Darek robił listę to wpisuję się na ni±. Zaliczki jednak zapłacę za 3 osoby. Obiecałem jednemu ziomalowi, który pracuje w Londynie i chce zabrać za sob± rodowitego Anglika na polskie rybki, że wpłacę za nich tę zaliczkę.
Podsumujmy zatem. Z Anglii będzie przedstawiciel, z Francji też, z Niemiec - jeszcze nie wiemy, zostały nam Stany i Canada. No chłopaki zza oceanu - macie okazję wypić z nami piwko :-)
Informacja z ostatnich minut. Na zlocie odwiedzi nas.. a zreszt± - to niespodzianka :-) |
|
|
Tiur Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 12:56 pm Temat postu: |
|
|
old_rysiu napisał: |
Sprawa oczywista - przyjadę z moim dużym materacem ( naprawiony :-) ).To miejsce na dwie osoby, więc kogo¶ ze ¶piworem przygarnę.
Gdyby Darek robił listę to wpisuję się na ni±. Zaliczki jednak zapłacę za 3 osoby. Obiecałem jednemu ziomalowi, który pracuje w Londynie i chce zabrać za sob± rodowitego Anglika na polskie rybki, że wpłacę za nich tę zaliczkę.
Podsumujmy zatem. Z Anglii będzie przedstawiciel, z Francji też, z Niemiec - jeszcze nie wiemy, zostały nam Stany i Canada. No chłopaki zza oceanu - macie okazję wypić z nami piwko :-)
Informacja z ostatnich minut. Na zlocie odwiedzi nas.. a zreszt± - to niespodzianka :-) |
A jednak Ich przekonałe¶ : : .
co do tej niespodzianki już za póĽno musisz powiedzieć : . Jak nie chcesz na ogólnym to pisz na priv : :
Co do samego zlotu to je¶li mi nic ważnego nie wypadnie to powinienem się zjawić i poznać wszystkich. |
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 2:05 pm Temat postu: |
|
|
tiur napisał: |
Co do samego zlotu to je¶li mi nic ważnego nie wypadnie to powinienem się zjawić i poznać wszystkich. |
My¶lę, że będziesz nam potrzebny i ze swoj± wielk± łajb± i pewno od swoich kumpli zorganizujesz ( ale o tym na miejscu ) jakie¶ silniki. Pływadła - owszem na styk będzie. Silniki potrzebne - elektryczne i ładowarki. |
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Cieszę się, że zapowiadane przeze mnie drobne niedogodno¶ci przyjęli¶cie ze zrozumieniem (niektórzy nawet z entuzjazmem)
Jako że Pogawędkowych Zlotowiczów nigdy za wiele cieszymy się na wszystkich przybyłych na Zlot.
Damy radę, będzie fajnie - pogoda i ryby zarezerwowane 8) _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Jarbas napisał: |
Jarbas+Kunta
Łódkę sobie przywieziemy.
Awaryjnie możemy spać w aucie ;) |
To na pewno nie grozi .
Trochę przekolorowałem pewne rzeczy ale chciałem żeby wszyscy mieli ¶wiadomo¶ć że w tej sytuacji nie ma szans na luksusy .
Na Was można zawsze liczyć _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 3:53 pm Temat postu: |
|
|
W apartamentach Darek już nas umiescił. Teraz zupełnie z innej beczki:
- TORQUE - twoje koguty!!!
Nie będę się rozpisywał, ale uważam, że koguty Torque będ± broni± nr1 na sandacze. Już jeden test zdały i teraz pytanie.
Czy możesz zrobić nam kogucików? Wiadomo - odpłatnie. Skalkuluj sztukę i podaj cenę - tutaj będziemy zamawiać. Podaj jakie kolory będziesz robił a główki - musz± być ciężkie - głęboko tam :-(
Ja zamawiam białe z czerwonym brzuszkiem :-) , całe białe, seledynki i seledynek z czeronym brzuszkiem :-) Nie jest dla mnie ważne, ile to cacko kosztuje. Tak czy owak - pojad± do Anglii i tam będ± testowane przez mojego kuzyna z Wigan. Zanim jednak pojad±, sam wyjmę na nie sandacza 100 cm :-)
No i drugie pytanie. Jak± akcję powinien mieć kijek do takich kogutów? |
|
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Rysiu my¶lę, że to nie miejsce na załatwianie tego typu spraw. Uwierz pochlebia mi Twa wiara w łowno¶ć moich przynęt, ale takie sprawy my¶lę lepiej załatwić na priv. Co do kija to my¶lę, że lepiej by się wypowiedziały osoby, które dłużej na koguty łowi±. _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 5:36 pm Temat postu: |
|
|
No dobrze. Ja zamawiam 6 sztuk ale co¶ mi się zdaje, że jak chłopaki ( Ci którzy jeszcze ich nie widzieli ) zobacz± Twoje koguty, to Ty biedaku zamiast łowić, będziesz siedział i kręcił :-( |
|
|
skorupa Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Kłobuck |
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 1:03 am Temat postu: |
|
|
Jako że na koguty łowie juz kilka ładnych lat pozwole sobie polecić kij Konger Vectron X Spin Heavy 215 cm 12 - 42g lub delikatniejsz± wersje Vectron X Spin Medium Heavy 215 cm 10 - 35g . _________________ Albo rybki, albo pipki- jak powiedział Hamlet
http://www.wedkarstwo.czest.pl |
|
|
sigi Pogawędkowy twardziel
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 9:31 am Temat postu: |
|
|
Zaliczka na pierwszym piwnym lub nad wod± :
Spanie przywioze z sob±...więc gdy nie będzie miejsca dam sobie rady. _________________ Oby do jutra...... |
|
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 9:40 am Temat postu: |
|
|
Skorupa, a jak wytrzymuj± przelotki w tych kijach kontakt z plecionk±? _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
|
skorupa Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Kłobuck |
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 10:38 am Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrze -2 lata intensywnego łowienia i najmniejszego ¶ladu zużycia. _________________ Albo rybki, albo pipki- jak powiedział Hamlet
http://www.wedkarstwo.czest.pl |
|
|
michalm Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Siemonia |
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:28 am Temat postu: |
|
|
Nie potrafię znaleĽć daty zlotu.
Data rzecz ważna : |
|
|
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 11:32 am Temat postu: |
|
|
michalm napisał: |
Szczegółów się czepiasz ;) _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 8:40 am Temat postu: |
|
|
JedĽ dzi¶ i czekaj. Dojedziemy _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
|
Jarbas Redaktor Portalu
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 8:42 am Temat postu: |
|
|
Zlot oficjalnie odbędzie się w dniach 6-8 paĽdziernika _________________ http://www.jarbas.com.pl
|
|
Tom_roy Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Dziwnów/Sligo Town |
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 6:36 am Temat postu: :-) |
|
|
Oki doki :-) PaĽdziernik zawsze był fajnym miesi±cem :-) tom_roy + dziadek61 to wstępnie. Zaliczka w przyszłym tygodniu :-) Może uda się jak±¶ dziołszkę namówić co by cieplej było _________________ ryba też człowiek ;) |
|
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 10:38 am Temat postu: Re: :-) |
|
|
Tom_roy napisał: |
...Może uda się jak±¶ dziołszkę namówić co by cieplej było |
Oldi Cie przytuli na materacu jak CI zimno będzie _________________ pzdr
Krętacz drobiu |
|
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 10:46 am Temat postu: |
|
|
sigi napisał: |
Zaliczka na pierwszym piwnym lub nad wod± :
Spanie przywioze z sob±...więc gdy nie będzie miejsca dam sobie rady. |
Na "oficjalnej li¶cie zlotowiczów" jeste¶ zaznaczony na "czerwono" : _________________ Marillion&Fish
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 10:50 am Temat postu: |
|
|
Michalm, poczytaj zaproszenie na zlot na stronie głównej tam znajdziesz więcej szczegółów z dat± zlotu wł±cznie : _________________ Marillion&Fish
|
|
|
SpinerK Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Gdańsk |
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 11:39 am Temat postu: |
|
|
Darku, jak na razie rezerwuję miejsce tylko dla siebie. Możliwe że przyjadę jeszcze z tat±, dlatego jeszcze chwilkę poczekam z zaliczk±.
Pozdrawiam |
|
|
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia
Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 11:45 am Temat postu: |
|
|
Jak± akcję powinien mieć kijek do takich kogutów? |
1. Powinien nie mieć akcji ;-)
2. Jeżeli już ma akcję to kija od miotły |
|
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 6:41 pm Temat postu: |
|
|
sandalista napisał: |
Jak± akcję powinien mieć kijek do takich kogutów? |
1. Powinien nie mieć akcji ;-)
2. Jeżeli już ma akcję to kija od miotły |
8O |
|
|
Zamki Pogawędkowy twardziel
|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Młody zawsze zdziwiony
Oldiku na zlocie zapewne Będziesz obja¶niony dokładniej w tej dziedzinie. : : _________________ Łowię i zjadam ...... |
|
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 8:50 am Temat postu: |
|
|
WY tam możecie jeszcze cichutko siedzieć - ja zaczynam odliczanie - już za 21 dni zaczniemy się witać z piwkiem w ręku i pomagać jeden drugiemu znosić wędziska, torby wędkarskie i podróżne do wyznaczonych pokoi a potem - wieczorem pod zadaszeniem grillowym obgadamy plan działania :-) Cieszę się tym bardziej, że skończy mi się pierwszy okres zajadania tabletek i będę wreszcie mógł się napić piwka :-) Że piwko będzie smakowało, wiem już o tym dzisiaj :-)
Cieszę się, że znowu zobacze moich przyjaciół z całej Polski i Francji. Cieszę się, że poznam nowych - tych z Polski i Anglii :-)
Jeszcze tylko 21 dni!!! |
|
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 7:18 am Temat postu: |
|
|
Już tylko 18 dni !!! |
|
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 7:37 am Temat postu: |
|
|
Już faktycznie niedługo. Plecionki kupione, kij czeka na pierwsze hole. Koguty w pudełku. Nic tylko jechać _________________ Najgorszy dzień na rybach jest lepszy od najlepszego dnia w pracy...Marek Mołdawa |
|
|
yankee_r Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Rybnik |
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 11:20 am Temat postu: |
|
|
I ja się cieszę że się cieszysz old_rysiu Ja to sie dopiero ciesze bo nie znam żadnego z Was,i będe miał okazję poznać wszystkich.Przynajmniej tych którzy będ± na zlocie |
|
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 4:38 pm Temat postu: |
|
|
yankee_r napisał: |
I ja się cieszę że się cieszysz old_rysiu Ja to sie dopiero ciesze bo nie znam żadnego z Was,i będe miał okazję poznać wszystkich.Przynajmniej tych którzy będ± na zlocie |
Studiuj twarze z fotek na galeriach. Bez pudła rozpoznasz wszystkich. :-) |
|
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Już tylko 17 dni !!!
Byłem u lekarza - nasz w o¶rodku zdrowia - zmienił mi lekarstwa i obiecał, że nie umrę na zlocie przy piwku :-) Sprawdziła się znowu teoria, że jak lekarz zabroni Ci picia piwa, zmień lekarza :-) |
|
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 9:44 am Temat postu: |
|
|
Uwaga! Uwaga !
Już tylko 16 dni :-) |
|
|
Jezier Pogawędkowy twardziel
Kraj: Polska Miejscowość: Oborniki ¦l±skie |
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:30 am Temat postu: |
|
|
Rysiu tylko?? To jeszcze bite 2 tygodnie... Pewnie jeszcze kilka razy zd±żę wypakować i ponownie spakowac manele, a w ostni dzień i tak wszystko hurtem to mobila wrzucę. |
|
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 12:33 pm Temat postu: |
|
|
Za dwa tygodnie o tym czasie to już pierwsze szalupy będ± wracały z sandaczami :-)
Już widzę jak Dziecko wyjmuje 100 cm sandacza z łodzi i mówi: Oldi teraz proszę zrobić go z grzybkami na wieczorn± ucztę grillow±. ( Tutaj seria fotek z u¶miechem przebijaj±cym u¶miech biesiadny 2006 ). Naprawdę tak mi się od paru dni ¶ni :-) |
|
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Oby to były sny prorocze..... |
|
|
sandalista Łowca Pstr±ga Potokowego i Okonia
Kraj: Polska Miejscowość: Sierakowice |
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Jak widzę co się dzieje na Goczałkowicach i Wi¶le to boję, się optymizm Rysia może szybko min±ć. Sandacz to wredna menda, któr± nie zawsze da się przechytrzyć. |
|
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Sandalista na Mietkowie też różowo nie jest, a odrzańskie sandacze to zapomniałem jak wygl±daj±. Grunt to dobra zabawa, a w tak doborowym towarzystwie, o to się nie obawiam. |
|
|
pajak Starszy podbierakowy
Kraj: Polska Miejscowość: Elbl±g |
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 4:54 pm Temat postu: |
|
|
oj pany jak ja bym z Wami pojechał......
Jestem nowy na forum więc powiedzcie co ile tak się spotykacie i się tak fajnie bawicie. ????????????
Ale mi żal d... ¶ciska |
|
|
|