Bielik jest największym rodzimym drapieżnikiem w¶ród ptaków, a jego rozpięto¶ć skrzydeł może sięgać aż do 240 cm.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 540
Zalogowani 0
Wszyscy 540
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(501555) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(501555) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(501555) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(501555) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(501555) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(501555) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(501555) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(501555) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(501555) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(501555) Apr 03, @ 10:34:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 3 (Wynik: 1) przez Czez dnia 15-04-2004 o godz. 13:59:34 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | No Wels...jak weĽmiesz takiego 10 kilo to nie...:-) Ale na handlówkę ca. 1 kg z hakiem w zupełno¶ci wystarczy. Zasad± jest jednak, o czym faktycznie nie napisałem, że rybke wkładamy do rozgrzanego już piekarnika, a nie tak fruuu...i dopiero wł±czamy piekarnik :-) Inna sprawa, że piekarnik piekarnikowi nierówny...a niektóre termometry to się nadaj± do...
|
| Nadrzędny |
|
Re: Ryba w czosnku - cz. 3 (Wynik: 1) przez old_rysiu (old_rysiu@wedkarskie.pl) dnia 19-04-2004 o godz. 21:01:12 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Wels - to jest proste. Zawsze sprawdĽ, czy mięsko ładnie odchodzi od kręgosłupa. Jak w tym miejscu szpilka bedzie wchodzić jak w masło, znaczy się - gotowe. Jek szpilka bedzie wchodzić jak w miekk± gumę - trzeba jeszcze poczekać :-) |
| Nadrzędny |
|
|