AMUR:
- Rekord Polski - 39,20 kg
- Złoty medal - od 18,00 kg
- Srebrny medal - od 14,00 kg
- Br±zowy medal - od 10,00 kg
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 574
Zalogowani 0
Wszyscy 574
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(459199) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(459199) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(459199) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(459199) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(459199) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(459199) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(459199) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(459199) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(459199) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(459199) Apr 03, @ 10:34:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Zupa rybna - halaszle (Wynik: 1) przez Czez dnia 23-06-2004 o godz. 15:16:18 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Nie ma co się łamać :) Drobiazg mozna zast±pić resztkami z większych ryb (łby, płetwy, kręgosłup). Poza tym ja bym proponował karpia do mojego przepisu. A z tego suma to niech się Sacha tłumaczy :))) i Ci kuchnię rozbuduje :))) |
| Nadrzędny |
|
Re: Zupa rybna - halaszle (Wynik: 1) przez fishfinder dnia 17-07-2005 o godz. 22:20:55 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) http://echosondy.republika.pl | Mam suma 5 kilo i co dalej? W ci±gu miesi±ca holowałem 4 sumy na Zegrzu i wszystkie straciłem. Dzi¶ nareszcie jest, udało sie go wyci±gn±ć. Na stanicy co wędkarz, to inny sposób oporz±dzenia. A to sól wcierać szmat±, a to skrobać i polewać wod± aż będzie biały. Wybrali¶my trzeci± opcję i obrali¶my go ze skóry. Żona zabrała głowę, wycięła skrzela i oczy, obrała łeb ze skóry i zamroziła.
Który z powyższych sposobów czyszczenia suma jest najlepszy? Obieranie trwało godzinę i nie było łatwe.
Czy głowa suma 5-ciokilowego wystarczy na zupę dla 2-3 osób?
Czy płetwę brzuszn± się odcina, czy normalnie można j± np. smażyć razem z dzwonkiem?
Sorki za pytania, ale jestem ciemny "w tym temacie", to mój sum nr 1. Z góry dziękuję za pomoc.
Kzrysztof |
| Nadrzędny |
|
|