Ulubion± temperatur± dla siei jest 15-19°C, pstr±ga potokowego 9-17°C, karpia 25-30°C, karasia 27°C, płoci 8-15°C.
|
ZAREJESTROWANI
Ostatni Tobiasz
Dzisiaj 0
Wczoraj 0
Wszyscy 4520
UŻYTKOWNICY
Goscie 593
Zalogowani 0
Wszyscy 593
Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj Jesteś stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj aby zalogować się!
|
|
|
|
|
krzysztofCz: Bo na mnie blisko¶ć
morza tak wpływa
:hihi ...(500321) Apr 28, @ 11:30:49
dzas: widocznie emeryci z
mojego otoczenia s±
jacy¶ zużyci, nie to
co K ...(500321) Apr 26, @ 18:57:18
krzysztofCz: Kamil... bo Dż±sik nie
wie co emeryci lubi±
najbardziej (i mog± ...(500321) Apr 26, @ 16:41:35
Tiur:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500321) Apr 26, @ 00:02:06
dzas:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500321) Apr 24, @ 21:24:03
mario_z:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500321) Apr 21, @ 18:55:22
krzysztofCz: Podoba mi się Twój
plan w punkcie (3)
:hihi ...(500321) Apr 04, @ 12:47:07
lecek:
Na emeryturu mam
czteropunktowy plan.
1. Podróże,
2. Wedkar ...(500321) Apr 03, @ 19:46:58
krzysztofCz: Tylko nie miej
złudzeń, że na
emeryturze będziesz
miał więcej cza ...(500321) Apr 03, @ 15:57:03
lecek: Jeszcze (jak dla mnie)
to trochę mało czasu
Mój
pracodawca wyz ...(500321) Apr 03, @ 10:34:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść. |
|
|
Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować |
|
Re: Grzybki marynowane (Wynik: 1) przez old_rysiu dnia 14-09-2009 o godz. 07:49:03 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Ależ znam ten przepis :-) Na Bio-forum.pl znajdziesz w dziale ''kuchnia'' jeszcze ciekawsze. Popatrz na sałtkę Old_rysia :-) |
| Nadrzędny |
|
Re: Grzybki marynowane (Wynik: 1) przez old_rysiu dnia 15-09-2009 o godz. 19:52:10 (Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość) | Czwz - pewno my¶lisz o takim zrobionym samemu z pomidorków. Kiedy¶ dałem - słoiki mi się zepsuły :-(
Może to czysty przypadek i przecier nie miał z tym nic wspólnego, ale wtedy jako¶ tak to wytłumaczyłem. Koncentrat ma ¶rodki konserwuj±ce już w sobie - i pewno do słoików jest lepszy. Druga sprawa, to kolor. Nie otrzumasz tak intensywnego koloru z przecieru. |
| Nadrzędny |
|
|