Czy wiesz, że...
Najstarszy (udokumentowany) sum żył 51 lat w pewnym stawie koło Strasburga. Miał tylko 150 cm długości.

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 584
 Zalogowani 0
 Wszyscy 584

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
krzysztofCz: Bo na mnie bliskość morza tak wpływa :hihi ...(485179) Apr 28, @ 11:30:49

dzas: widocznie emeryci z mojego otoczenia są jacyś zużyci, nie to co K ...(485179) Apr 26, @ 18:57:18

krzysztofCz: Kamil... bo Dżąsik nie wie co emeryci lubią najbardziej (i mogą ...(485179) Apr 26, @ 16:41:35

Tiur: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(485179) Apr 26, @ 00:02:06

dzas: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(485179) Apr 24, @ 21:24:03

mario_z: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(485179) Apr 21, @ 18:55:22

krzysztofCz: Podoba mi się Twój plan w punkcie (3) :hihi ...(485179) Apr 04, @ 12:47:07

lecek: Na emeryturu mam czteropunktowy plan. 1. Podróże, 2. Wedkar ...(485179) Apr 03, @ 19:46:58

krzysztofCz: Tylko nie miej złudzeń, że na emeryturze będziesz miał więcej cza ...(485179) Apr 03, @ 15:57:03

lecek: Jeszcze (jak dla mnie) to trochę mało czasu Mój pracodawca wyz ...(485179) Apr 03, @ 10:34:12


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2269
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2047
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2161
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2296
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2128
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2185
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2092
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2139
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2498
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2323
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> I Galeria — Wędkarskim okiem >> W47 Wędkarskim okiem - 2009 >> Okonik

Poprzednie zdjęcie - Okonik - Następne zdjęcie

40 cm złowiony na kapsel z piwa zagięty na żyłce nad haczykiem.

Dodany przezlabedz
DodanyJul 12 2009
Obejrzenia824
Opis 40 cm złowiony na kapsel z piwa zagięty na żyłce nad haczykiem.

Wysłane komentarze

wykrzyknik
(2009-07-13)
Mi jakos na te 40 cm nie wygląda... Za to na dawno zdechłego owszem...
samara
(2009-07-13)
Wygląda, wygląda! Szerokość dłoni to około 14 cm. Kapsel na żyłce to nowa przyneta spinningowa , czy spławikowa?
grubyzwierz
(2009-07-13)
Trzeba było go sfocić od razu po złowieniu :)
Andrzej228
(2009-07-13)
A jak go daleko odsuną od siebie. :P :D:D:D
siara82
(2009-07-13)
mnie też na 40-staka nie wygląda :)
gribu
(2009-07-13)
Mi wygląda na zdechłego czterdziestaka, gratuluje przynęty;)
tofik
(2009-07-14)
Odsunął daleko bo już śmierdzieć zaczynał :)
christoferek
(2009-07-14)
z ZZ go wyłowiłeś czy na Bugu? :)
Sqza
(2009-07-15)
Kapsel od piwa to znana i stara przyneta, onegdaj na okonie zabójcze były te z Warki :-)
yankee r
(2009-07-15)
Czepiacie się,obok jest zdjęcie ze szczupłym z tej samej miejscówki i zdechły nie jest.Dlaczego okoń miałby byc? Fakt,wygląda nieciekawie ale to nie pewnik że wyzionął ducha.
wykrzyknik
(2009-07-15)
Tak?? a po czym wnosisz, że szczupak zyje?? Może po mętnych oczach i poszarpanych płetwach?? :-)
Tirith27
(2009-07-15)
Żyje nie żyje, jakie to ma znaczenie ?? przecież ryby są wymiarowe, a labedz nigdzie nie napisał, że ryby zostały wypuszczone!!
wykrzyknik
(2009-07-15)
Tirith o co chodzi?? O wieszanie w galerii padliny... tylko mi nie mów, że ta fotka ma jakie kolwiek walory estetyczne. Ryba zdechła na długo przed zrobieiem zdjęcia. nikt tu nie mówi o tym, że ryba powinna być wypuszczona tylko o estetyce zdjęcia.... Dla mnie to totalna pomyłka, szkoda, że zdjęcie nie było zrobione już po oskrobaniu...
wojtass
(2009-07-15)
Są tacy co robią po oskrobaniu, ba nawet po usmażeniu :-)
old rysiu
(2009-07-16)
Zgadzam się Wykrzyknikiem. Nie zgadzam się z Wojtassem. Można zrobić fotkę rybie po oskrobaniu czy nawet po wyfiletowaniu a nawet upieczonej. Wszystko zależy od tego, co autor chce pokazać. Takie pieczone rybki w dziale kuchennym są na fotach wskazane. Nawet, kiedy autor jakiegoś artykułu opisuje, że odbyła sie degustacja rybnych potraf, też wskazane są fotki takich dań a nawet procesu przygotowania tego dania. Jeśli zaś ktoś chce wszystkie te sprawy wrzucać do jednego wora, jak to zrobil w komentarzu Wojtass, to świadczy tylko o tym, że ( lepiej nie kończyć zdania )
old rysiu
(2009-07-16)
ale byk mi wskoczyl - oczywiście ze powinno być ''potraw ''
wojtass
(2009-07-16)
Napisałem przecież, że są tacy co robią takie zdjecia. Nigdzie nie napisałem, że jest to złe. Więc nie rozumiem ataku.
wykrzyknik
(2009-07-16)
Oldi chyba nie zrozumiałeś tego cio napisał Woytass... Uważam jednak, że takie foty nie powinny być publikowane.... Zupełnie inaczej by wyglądała gdyby ryba miała żywe kolory, była mokra i przede wszystkim żywa... Pokazywanie truchła odpycha mnie strasznie... Sam mam wiele fotek z wypadów, których nigdy nie opublikuję... Na tej focie brakuje tylko kuchennych kafelków żeby była wzorem fotki jakiej nie powinno sie wstawiac do galerii...
randal
(2009-07-20)
Jakiś wczorajszy...

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.14 sekund :: Zapytania do SQL: 24