Czy wiesz, że...
Ulubioną temperaturą dla siei jest 15-19°C, pstrąga potokowego 9-17°C, karpia 25-30°C, karasia 27°C, płoci 8-15°C.

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 8
 Zalogowani 0
 Wszyscy 8

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
mario_z: [quote:2bdcca5d57="lec ek"]Załapałem się jeszcze na 27 lutego z ro ...(4523) Mar 01, @ 21:18:44

lecek: Załapałem się jeszcze na 27 lutego z rozpoczęciem sezonu. Pojecha ...(4523) Mar 01, @ 20:08:10

mario_z: k ...(4523) Feb 26, @ 07:24:17

mario_z: Dziękuję Dzisiaj kolejne kilka godzin spędzone na Firleju, ló ...(4523) Feb 25, @ 14:37:58

Tiur: Pogratulować wyniku. I lodu oczywiście :wink ...(4523) Feb 25, @ 08:51:49

mario_z: [quote:59adb4db11="krz ysztofCz"]Mariusz... Ty... Ty... Ty... misz ...(4523) Feb 24, @ 18:25:11

krzysztofCz: Mariusz... Ty... Ty... Ty... miszczu jeden :mrgreen Patrząc na ...(4523) Feb 24, @ 17:03:09

mario_z: Ja się wcale nie chwalę... :wink ...(4523) Feb 21, @ 19:01:28

mario_z: [quote:7753e5634f="krz ysztofCz"] Mariusz... dopiero teraz zwróci ...(4523) Feb 19, @ 08:06:46

krzysztofCz: Mariusz... dopiero teraz zwróciłem uwagę jakie Ty masz piękne d ...(4523) Feb 18, @ 12:02:51


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 1109
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 988
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 1041
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1217
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1058
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1136
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1089
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1128
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 1447
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 1308
Ocena: 5.00 Ocen: 3


[< Strona główna galerii | Wyœlij zdjęcie >]
11568 Zdjęcia

Strona główna galerii >> I Galeria — Wędkarskim okiem >> W45 Wędkarskim okiem - 2007 >> Prawie

Poprzednie zdjęcie - Prawie - Następne zdjęcie

...a to ten sam ''lipasek'' w tych samych rękach.

Dodany przezfarti
DodanyOct 15 2007
Obejrzenia1214
Opis ...a to ten sam ''lipasek'' w tych samych rękach.

Wysłane komentarze

nizinny
(2007-10-15)
Możesz mi podać nazwisko na priva?
farti
(2007-10-15)
nie , bo nie znam nazwiska... :-)
zamker
(2007-10-15)
Strasznie okulary na czarno zaparowały.:-)))
zippo
(2007-10-15)
Poznaję gościa! Toż to Zamachowski! :)))
andebol
(2007-10-15)
smacznego
jjjan
(2007-10-15)
Nie może być Zamachowski . Zdecydowanie ładniejszy od Zamachowskiego .:)
jarekk
(2007-10-16)
Złów i wypuść ...byle na patelnię !!! ;)))
gregory24
(2007-10-16)
Pyszny tatarek sie szykuje :) Raz kiedyś mozna....ba nawet wypada bo rodzina marudzi heh
DoktorC
(2007-10-16)
Zdjęcie tragiczne. Kuchnia obżydliwa. Żenada ogólna . . . . Smacznego . . .
Darek144
(2007-10-16)
Hehehe, jak te prowokacje potrafią oddziaływać na ludzi. xD Prawie jak na Onecie. ;) Pewnie bojąc się poważniejszych protestów, Farti zakrył oczy Panu na zdjęciu? ;o)
yari
(2007-10-16)
"DoktorC" "Zdjęcie........Kuchnia obżydliwa......... -- Ortografia poziom 2kl. szkoły podstawowej. Czyli chyba raczej DoktórC Dzieci i młodzież patrzą -- wstyd :):):)
DoktorC
(2007-10-16)
Kuchnia, jak i całe zdjęcie są tak obżżżżydliwe że nie zasługują nawet na poprawną ortografię yari :-))))))))
farti
(2007-10-16)
..też tak pomyślałem, że jak już si ęuparł robić tego tatara, niech by go robił tam gdzie złowił!!! A nie w jakiejś kuchni..., obrzydliwość, a fe .....
pietruch
(2007-10-16)
Twoje komentarze nie zasługują nawet na to by sobie nimi zawracać uwagę, szczególnie, że to nie pierwszy taki konstruktywny komentarz :).
pietruch
(2007-10-16)
Bym zapomniał - widzę, że impreza udana :). Gratuluję i ryby i imprezy.
old rysiu
(2007-10-16)
Ale Was załatwili :-) Przecież ten killer ... jak widzicie .. śledzi :-)
radwan
(2007-10-16)
DoktorC dobrze, że ty srasz pieniędzmi i masz najfajniejszą kuchnie :/
julek
(2007-10-16)
Rozumiem, że jakaś ciekawa dyskusja-zadyma mnie na forum ominęła :-) Kuchnia jak to kuchnia ale jakie fajne okularki ze Startreka ;-)
Kami
(2007-10-19)
Co Wy piszecie, przecież te 2 zdjęcia i komentarze dwóch Panów, robiącego fotografie i będącego na niej, to tylko żarty :). Nie wiem jak można to wziąć na poważnie.
michalm
(2007-10-25)
Tatar z lipienia, zmrożona ........ 40% i rozmowy do rana. Smacznego!!
sacha
(2007-10-25)
A co jest złego w tatarze z lipienia???Trujący jest?W smaku obrzydliwy i nie powinno się nawet spróbować?Że kuchnia byle jaka to fakt,nawet kafelków nie ma tylko jakiś panel. Ta bateria nad zlewem też byle jaka a są takie ładne włoskie i niemieckie.No i plastikowe sztucice na zdjęciu wysłanym do galerii PW!!!To jest już skandal!!!Dlaczego żaden admin nie był łaskaw zareagować na te sztucice???To okropnie rani moje poczucie estetyki!!!
karpiarz
(2007-10-25)
Latwo jest krytykowac kogos i czepiac sie byle drobiazgow. Czy ktorys z was zastanowil sie nad tym, ze ten facet moze niemiec pieniedzy? Moze nima nawet pracy - a wy tu na nie wsiadacie ze brzydka kuchnia itd...
jarpo
(2007-10-25)
Kuchnia jak to kuchnia. Taką lubi taką ma. Znam też takie paniusie, których mężowie zainwestowali fortunę w wystrój kuchni (po roku kuchnia już nie była modna i biedaczysko robił remont) a im zwyczajnie woda w czajniku się przypalała.
farti
(2007-10-25)
sacha, na usprawiedliwienie dla sprawcy niech będzie to że tatara robi normalnym (czyt.metalowym) sztućcem. Pewnie jakaś Chińszczyzna ,ale zawsze !!
sacha
(2007-10-25)
No dobrze,wyjaśnienie przyjmuję i wybaczam ;)))

Chcesz skomentować? Najpierw musisz się zarejestrować!


Powered by: My_eGallery 2.7.9 AddOn Modules
© 2001 Copyright MarsIsHere.net

Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.11 sekund :: Zapytania do SQL: 24