Czy wiesz, że...
Ulubioną temperaturą dla siei jest 15-19°C, pstrąga potokowego 9-17°C, karpia 25-30°C, karasia 27°C, płoci 8-15°C.

Konto/logowanie
Members List ZAREJESTROWANI
 Ostatni Tobiasz
 Dzisiaj 0
 Wczoraj 0
 Wszyscy 4520

 UŻYTKOWNICY
 Goscie 97
 Zalogowani 0
 Wszyscy 97

Jesteœ anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikajšc tutaj

Jesteœ stałym użytkownikiem Pogawędek Wędkarskich - kliknij tutaj
aby zalogować się!

Na forum napisali
krzysztofCz: Piękny, gratulacje k Moja ostatnia ryba to belona, kilka dn ...(2101900) Sep 06, @ 07:55:43

lecek: Jako, że w pracy atmosfera zrobiła się tak gęsta, że można ją cią ...(2101900) Sep 03, @ 19:32:17

lecek: Wypad przed urlopowy nad Wkrę, niestety nie obfitował rybowo. Oka ...(2101900) Aug 04, @ 17:29:51

krzysztofCz: Mariusz w nagrodę widzę dostaliście torby pełne słodyczy aaa ...(2101900) Aug 04, @ 14:56:41

mario_z: W środę byłem ponownie potarmosić się z karpikami, karpiszony wsp ...(2101900) Aug 02, @ 18:31:40

mario_z: [quote:83b2db6eaf="krz ysztofCz"]No to jednak forma wraca k ...(2101900) Jul 23, @ 16:29:45

lecek: Mimo upałów ponownie namiocik i wyjazd nad Wkrę. Tym razem woda p ...(2101900) Jul 23, @ 11:28:09

krzysztofCz: No to jednak forma wraca k Mariusz jak tak patrzę na Twoje ...(2101900) Jul 21, @ 16:51:05

mario_z: Nudziło mi się to wyskoczyłem tak poleniuchować sobie :-) Kilkan ...(2101900) Jul 21, @ 11:51:06

mario_z: pokey :hihi :mrgreen ...(2101900) Jul 14, @ 11:46:24


Artykuły komentowali
Krzysztof46 w ''Znowu Ta Szwecja'': Szkoda panowie ze sié nie oglaszacie .Chétnie dokoptowalbym do fajnej ekipy ...
Karpiarz w ''Usuwanie usterek w wagglerach i sliderach Dino.'': Ot fachura jestes Jotes. Pozdrawiam i dzieki za cenne wskazowki.
grubyzwierz w ''Znowu Ta Szwecja'': hmhmh... Mówisz Jacek, że Szwecja.. ? Kto wie, kto wie... :)
krzysztofCz w ''Znowu Ta Szwecja'': Janku czekamy na nową relację :-)
old_rysiu w ''Znowu Ta Szwecja'': A my pozdrawiamy z Polen :-)
jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Jeszcze nie do końca.
Ekipa pozdrawia że Sweden.🙂

Zenon w ''Znowu Ta Szwecja'': Dlaczego "znowu" czyżby się znudziła?

Miło widzieć znajome pyszcz...

jjjan w ''Znowu Ta Szwecja'': Gdyby popłynąć w czwartek w dzień, to do Karlskrony, bilet dla czterech plus...
dzas w ''Znowu Ta Szwecja'': koszta zależą od tego ile pijesz... :) bez tego w 2,5 tysia za dwa tygodnie ...
the_animal w ''Znowu Ta Szwecja'': Świetna wyprawa - ekipa wiadomo - chętnie dowiedział bym się jakie koszta są...

Rozmaitości
» Pomocnik
» Regulamin PW
» Przeszukiwanie zasobów
» Przeszukiwanie forum
» Łowca Okazów 2010
» Grand Prix Czatu
» Prognoza pogody
» Ośrodki i stanice wędkarskie
» Rejestracja łódki
» Interaktywne krzyżówki

Recenzje
· JAXON ZX MACHINE 400
· MacTronic NICHIA HLS-1NL2L
· TUBERTINI GORILLA UC4 FLUOROCARBON
· Daiwa Exceler Style F
· Namiot Fjord Nansen
· Mikado NSC Feeder
· Wędzisko Mikado NSC 360 Feeder Nanostructure
· Mistrall Bavaria 2,7
· żyłka DUAL BAND
· Mikado T-Rex Bolognese 600

Filmoteka
Sum 200cm

Dodał: avallone78
Dodany: 14th Feb 2011
Odsłon: 2394
Ocena: 0.00 Ocen: 0

X targi Na Ryby ZAJAWKA

Dodał: jarecki74
Dodany: 19th Mar 2010
Odsłon: 2172
Ocena: 1.00 Ocen: 1

Boleń Wojtka

Dodał: wojto-ryba
Dodany: 23rd Dec 2009
Odsłon: 2284
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 5/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2414
Ocena: 5.00 Ocen: 4

Żerowanie karpi 4/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2267
Ocena: 5.00 Ocen: 2

Żerowanie karpi 3/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2309
Ocena: 4.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 2/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2223
Ocena: 5.00 Ocen: 1

Żerowanie karpi 1/5

Dodał: Marek_b
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2247
Ocena: 2.00 Ocen: 1

Sum Odrzański

Dodał: jarokowal
Dodany: 23rd Mar 2009
Odsłon: 2629
Ocena: 5.00 Ocen: 3

Hol suma

Dodał: Marek_b
Dodany: 22nd Mar 2009
Odsłon: 2448
Ocena: 5.00 Ocen: 3


FAQ (Często zadawane pytania)



Kategoria: Główna -> Własne zdjęcie na forum

Pytanie
·  Własne zdjęcie na forum

OdpowiedŸ
·  Własne zdjęcie na forum

Własne zdjęcie na forum

Przygotowanie własnego zdjęcia, które ma zastąpić firmową "buźkę" na forum jest mało skomplikowane. Na początek musi być zdjęcie lub inny obrazek jako źródło. Ważne aby zdjęcie miało aspekt pionowy, czyli żeby jego wysokość była większa niż szerokość. Standardem jest zamieszczanie zdjęć o wielkości nie przekraczającej 60x80 pikseli w formacie gif lub jpg, gdzie 60 to szerokość, a 80 to wysokość zdjęcia.

Samo przygotowanie zdjęcia nie różni się niczym od przygotowania zdjęcia do galerii i można o tym przeczytać TUTAJ .
Jednak jeśli użytkownik nie czuje się na siłach sam uzyskać odpowiedniej jakości zdjęcia to może je przesłać do redakcji korzystając z adresu e-mail w stopce strony.

Zdjęcie powinno zostać prześłane jako załącznik do listu, a w treśli listu koniecznie musi być podany nick użytkownika oraz imię i nazwisko. Niestety są to wymogi bezwarunkowe, które umożliwią identyfikację użytkownika oraz jego weryfikację. Weryfikacja jest konieczna aby zapobiec niepoważnym dowcipom.

Po otrzymaniu e-mail zwrotnego, użytkownik otrzyma nazwę pliku, pod którym znajduje się jego zdjęcie. Aby zakończyć przypisanie użytkownik musi wejść w "Twój profil", następnie "Zmień swoje info" i w miejscu wyboru "Twoje logo" wybrać z okna wyboru podaną w e-mail nazwę pliku. Pragnę zaznaczyć, że wyboru dokonuje się z okna wyboru a nie z listy, co można zobaczyć na screenie poniżej.

I to już wszystko, co trzeba było zrobić.

[ Powrót na górę ]



Pogawędki Wędkarskie - portal dla wszystkich wędkarzy!
Redakcyjna poczta: redakcja@pogawedki-wedkarskie.pl

Redakcja serwisu w składzie: Jarbas, Marek_b, -, -, -, -

Wszystkie teksty i zdjęcia opublikowane w portalu są utworami w rozumieniu prawa autorskiego i podlegają ochronie prawnej. Kopiowanie, powielanie, "crosslinking" i jakiekolwiek inne formy wykorzystywania cudzej własności intelektualnej i twórczej bez zgody właścicieli praw autorskich są zabronione prawem.

Wszelkie znaki towarowe są własnością ich prawowitych właścicieli, zaś ich użycie dozwolone jest wyłącznie po uzyskaniu zgody.

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. license.
Tworzenie strony: 0.14 sekund :: Zapytania do SQL: 26