Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krzysztof46 Zarzucacz kwalifikowany

Kraj: Niemcy Miejscowość: Raubach |
Wysłany: Pon Maj 02, 2022 9:00 am Temat postu: zgon |
|
|
Cóż ,chyba trzeba się z tym pogodzić że to forum umiera powoli .Nikomu nie chce się pisać ,praktycznie odzywa się tylko kilka osób na ponad cztery ty¶ zarejestrowanych .Nawet Mario ucichł .Szkoda bo to jeden z nie komercyjnych portali gdzie nie mówi się czym ma się łowić czy jaka łódka jest dobra a wędka to tylko z pracowni.Szkoda . _________________ Krzysztof |
|
 |
christoferek Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Przemy¶l |
Wysłany: Pon Maj 02, 2022 11:16 am Temat postu: |
|
|
Szkkda |
|
 |
krzysztofCz RZEP

Kraj: Polska
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Ano szkoda  |
|
 |
dzas Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Grudzi±dz |
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda to taki brzydki samochód Jak Jjjancio zorganizuje coroczn± Beloniadę to nam kapcie z nóg pospadaj± i znowu będzie o czym pisać. A to już by wypadało za 2,5 tygodnia... _________________ Nasz Admin kochany - Ci±gle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykaj± mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! |
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Czw Maj 05, 2022 9:23 am Temat postu: |
|
|
Cytuj±c klasyka powiem: "dzi¶ prawdziwych beloniad już nie ma"  |
|
 |

Wysłany: Czw Maj 05, 2022 12:15 pm Temat postu: |
|
|
chętnie bym na taki zjazd przyjechał ,nawet ta brzydk± szkod± _________________ Krzysztof |
|
 |
Tiur Pogawędkowy twardziel

Kraj: Polska Miejscowość: Żywiec |
Wysłany: Czw Maj 05, 2022 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Zagl±daj±cych tutaj jest sporo jednak mało kto pisze. Jak kiedy¶ pisałem coraz mniej nas w nas tutaj |
|
 |

Wysłany: Nie Maj 08, 2022 11:19 am Temat postu: |
|
|
sporo? te kilka osób dziennie?
Przykro patrzeć na to jak ten portal coraz bardziej pustoszeje .Może trzeba jak±¶ komercję zrobić ala jerkbait .Może wtedy wzro¶nie zainteresowanie i da to nowe życie pogawędkom . _________________ Krzysztof |
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 7:42 am Temat postu: |
|
|
Krzysztof46 napisał: |
sporo? te kilka osób dziennie?
Przykro patrzeć na to jak ten portal coraz bardziej pustoszeje .Może trzeba jak±¶ komercję zrobić ala jerkbait .Może wtedy wzro¶nie zainteresowanie i da to nowe życie pogawędkom . |
Oj tam... oj tam... Krzy¶ku... Krzy¶ku... nauczyli¶my się narzekać na innych a zobacz ile ty pisałe¶ przez te kilkana¶cie lat Twojej obecno¶ci na Pogawędkach  |
|
 |
mario_z Łowca Szczupaka i Suma

Kraj: Polska Miejscowość: Lublin |
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 6:28 pm Temat postu: Re: zgon |
|
|
Krzysztof46 napisał: |
Cóż ,chyba trzeba się z tym pogodzić że to forum umiera powoli Nawet Mario ucichł .Szkoda bo to jeden z nie komercyjnych portali gdzie nie mówi się czym ma się łowić czy jaka łódka jest dobra a wędka to tylko z pracowni. Szkoda . |
Melduję się. To prawda, ostatnio ucichłem nawet bardzo, niestety s± tego ważne powody, otóż ostatnio stałem się wła¶cicielem siedliska ( sadek, dom, stodoła i 49 arów gruntu) w bliskiej okolicy jezior, kilku ciekawych jezior, do pierwszego mam 800metrów, do drugiego 2500m a do trzeciego i czwartego 5 km, do jeszcze jednego 7km, do pozostałych 10-12kmm. Jak w Google Mapy wpiszecie Nowy U¶cimów to zobaczycie ile wody mam dokoła, normalnie RAJ
Niestety na razie zamiast je wszystkie dogłębnie poznawać tyram w ogrodzie, w domu i w koło domu, ale nie sam± robot± człowiek żyje, bez ryb żyć też nie można. Pierwszego maja pływałem lecz g.... złapałem, tfu, złowiłem, ale powoli, powoli to będzie się zmieniać. Wczoraj natomiast pływałem po znajomej wodzie i co¶ tam skubało, złowiłem cztery Okonki i zaliczyłem jedn± obcinkę Szczupłego. Mam cich± nadzieję że w niedzielę będę mógł pochwalić się czym¶ większym  _________________ Pozdrawiam
Mariusz
------------------------------------------------------------------
Wszędzie dobrze, ale na rybach najlepiej a spinning to moja druga miło¶ć
|
|
 |
krzysztofCz RZEP

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2022 7:34 am Temat postu: |
|
|